Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Oferta noua Digi - mai buna decat...

Alte dimensiuni in CIV.

Renault Symbol ( Thalia I ) - mer...
 Pelerinaj in Egipt

Caut aplicatie android inregistra...

Factura Orange marita

Pentru lipsa de procedura, amana ...
 [ANCOM] Toti operatorii de telefo...

Lovitura de stat (dejucata) in Ge...

Boxe PA audio home use - nivel av...

Boxe wifi
 Modem WiFi Huawei

Recomandare scaun de birou

E mai bine sa te dai de alta nati...

Cosmin Seleși, la Pro TV, di...
 

Ubuntu in masina virtuala

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
hhawck

hhawck

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 25.02.2014
Salut ! Cand dau in modu live s-au sa instalez imi apare un mesaj :  This kernel requires the following features not  present on the CPU:
pae
Unable to boot - please use a kernel appropriate for your CPU . Cum pot rezolva,stie cineva ?

#2
adr1an_id

adr1an_id

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 436
  • Înscris: 06.06.2012
Intri la settings/system/processor si bifezi pae, vezi in poza

Attached Files

  • Attached File  pae.PNG   20.14K   45 downloads


#3
mapost

mapost

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 337
  • Înscris: 11.06.2002
Iatã:
Attached File  PAE-virtualbox.jpg   86.33K   40 downloads

#4
hhawck

hhawck

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 25.02.2014
imi apre Ubuntu 14.04 si altceva nimic

#5
0x0c

0x0c

    Membru inferior

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,799
  • Înscris: 28.07.2014

View Posthhawck, on 09 mai 2015 - 20:59, said:

imi apre Ubuntu 14.04 si altceva nimic
Așa apare când îl instalezi pe calculator direct...

#6
mapost

mapost

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 337
  • Înscris: 11.06.2002
Eşti tare! "nu merge, nu merge"
Offf... Nu zici că e V-Box sau VMWare sau ce ai acolo; pune o poză, zi ceva util dacă vrei să rezolvi!

#7
hhawck

hhawck

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 25.02.2014
In V-Box am dat in mod live si mi-a aparut fundal negru in care scria asa ceva 000000000, si nu stiu mai ce. Am asteptat si dupa aia a aparut Ubuntu 14.04,am asteptat sa vad ce mai apare,dupa care a mai aparut un fundal negru si altceva nimic!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate