Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
De unde mai cumparati sare romaneasca neiodata?
#19
Posted 05 May 2015 - 15:23
Ce de raspunsuri! Si inca foarte interesante.
Nu ma asteptam sa primesc atatea raspunsuri si vreau sa va multumesc tuturor. Acum o sa raspund pe rand mai jos... Dany_Darke, on 05 mai 2015 - 06:20, said:
la salina ai cautat? La una anume? Sau se vinde in fata salinei? Fii mai explicit te rog. Mizu, on 05 mai 2015 - 06:28, said:
La magazinele naturiste. Nu e specificat daca e sare marina sau sare de munte. Pe mine ma intereseaza sarea de munte neiodata, aia clasica de se gasea mai demult in magazine. FreeThinker, on 05 mai 2015 - 06:35, said:
Se gasesc pungi de 5 Kg sare neiodata, pentru conserve(la noi aduce de la Slanic). sammydo, on 05 mai 2015 - 06:50, said:
Eu cumpar din piata Obor, sunt comercianti care vand sare extrasa din mare, si spun ca este neiodata, nu stiu cum sa verific asta, sau poti incerca pe net, sunt magazine care vand sare neiodata, ceva mai scumpa desigur nicu131, on 05 mai 2015 - 06:51, said:
Am vazut la Kaufland si Carrefour ammazon, on 05 mai 2015 - 06:57, said:
Încearcă la Kaufland. Am un prieten ce lucrează pe tir și aprovizionează depozitul acestui magazin. Sarea o încarcă de la salina Slănic. liviu_np, on 05 mai 2015 - 07:06, said:
In hala la Obor la cei care vand mirodenii, biscuiti si alte produse vrac. Acum daca nu ne spui si noua de unde esti, noi dam cu presupusul. Locuiesc chiar la Bucur-Obor, langa primaria sector 2. (pe Chiristigiilor) Edited by sarveno, 05 May 2015 - 15:25. |
#20
Posted 05 May 2015 - 17:41
sarveno, on 05 mai 2015 - 15:23, said:
Am vazut doar d-aia marina in ambalaje exotice. Vreau de salina nu marina. La cate chestii se arunca acum in mari si oceane, e mai sanatoasa si aia iodata de munte. Locuiesc chiar la Bucur-Obor, langa primaria sector 2. (pe Chiristigiilor) In Hala Obor (cea veche) se gaseste sare de la salina la sac (aceea grunjoasa mai negricioasa). Cum intri pe prima intrare, treci de covrigarie si cei care vand branza si carne, mergi pana la intrarea in hala de carne (cea veche) si pe partea stanga sunt cativa vanzatori care au sare grunjoasa la sac de la salina romaneasca. Pretul este 1,5~2 lei kilogramul de sare. Edited by xmanyacs77, 05 May 2015 - 17:50. |
#21
Posted 05 May 2015 - 18:27
Quote Am gasit ceva azi si am intrebat deja. Astept un raspuns pe email de la ei. Nu e specificat daca e sare marina sau sare de munte. Pe mine ma intereseaza sarea de munte neiodata, aia clasica de se gasea mai demult in magazine. Sarea de munte, cum ii zici tu, iese murdara ca nisipul, amestecata cu pamant, apoi o proceseaza. Sarea de mare mi se pare mult mai ok. |
#22
Posted 05 May 2015 - 19:08
Grija mare cu noile fantezii apropo de sare. Doza zilnica nu trebuie sa depaseasca 2g si omul modern trece peste cu brio peste din cauza mancarurilor procesate care deja au din plin, cand gatesti chiar nu mai e nevoie sa adaugi sare indiferent de provenienta.
Zilele trecute tocmai ce am gasit o paine raw cu 1g de sare la suta de grame de produs si lumea le mai si considera sanatoase. |
#23
Posted 05 May 2015 - 19:15
DKN1, on 05 mai 2015 - 19:08, said:
Grija mare cu noile fantezii apropo de sare. Doza zilnica nu trebuie sa depaseasca 2g si omul modern trece peste cu brio peste din cauza mancarurilor procesate care deja au din plin, cand gatesti chiar nu mai e nevoie sa adaugi sare indiferent de provenienta. Zilele trecute tocmai ce am gasit o paine raw cu 1g de sare la suta de grame de produs si lumea le mai si considera sanatoase. Eu nu pun sare pe nimic pentru ca nu simt nevoia, dar cu cat inaintezi in varsta cu atat pierzi din capacitatea de a simti gustul sarat, de aia daca mergi la bunica sa mananci o ciorba risti sa lasi in farfurie. |
#24
Posted 05 May 2015 - 21:29
Salut!
Chiar azi am vazut sare la saculet de 5 kg, neiodata, grunjoasa, de la salina Slanic Prahova. Locatia: bd. Al. Obregia(Metalurgiei), piata Straduintei, la pescaria de vis-a-vis de Evidenta Populatiei sector 4. Cobori scarile si dai, pe colt, chiar de pescarie. Aveau expuse in vitrina vreo 5 saculeti de polietilena. Imi pare rau ca n-am retinut pretul, dar sigur nu costa mult. Ai in atasament cladirea cu pescaria(in dreapta sunt aia cu bet...) pescaria piata Straduintei.png 3.13MB 47 downloads |
#25
Posted 06 May 2015 - 08:20
xmanyacs77, on 05 mai 2015 - 17:41, said:
In Hala Obor (cea veche) se gaseste sare de la salina la sac (aceea grunjoasa mai negricioasa). Cum intri pe prima intrare, treci de covrigarie si cei care vand branza si carne, mergi pana la intrarea in hala de carne (cea veche) si pe partea stanga sunt cativa vanzatori care au sare grunjoasa la sac de la salina romaneasca. Pretul este 1,5~2 lei kilogramul de sare. Voi verifica azi. Multumesc pentru informatie. Mizu, on 05 mai 2015 - 18:27, said:
E sare de mare, ca... nu stiu, o fi mai usor de procesat, o fi mai calitativa, cine stie. Sau e importata de prin tari cu iesire la ape. Sarea de munte, cum ii zici tu, iese murdara ca nisipul, amestecata cu pamant, apoi o proceseaza. Sarea de mare mi se pare mult mai ok. Nu nici gand. Am primit ieri de la cineva un bulgare de sare. Cred ca are jumatate de kilogram. Trebuie doar spalat in apa curata un pic, apoi lasat la uscat si rupt din el si pisat cat ai nevoie. Sarea de munte e mult mai curata. Pe vremea cand s-a facut nu exista poluare. Pe cand in mari si oceane se deverseaza toate alea. Si e vorba si de gust. Cea de munte are gustul ala de potroaca. Sarea de mare mai fada. (Apropo de chestia cu poluarea, japonezii cara cate un aisberg pana la ei, apoi topesc straturile interioare de gheata sa obtina apa dulce. Si apa aia de aisberg e foarte scumpa tot din acelasi principiu, ca e dintr-o era in care nu exista poluare.) Socrate1970, on 05 mai 2015 - 21:29, said:
Salut! Chiar azi am vazut sare la saculet de 5 kg, neiodata, grunjoasa, de la salina Slanic Prahova. Locatia: bd. Al. Obregia(Metalurgiei), piata Straduintei, la pescaria de vis-a-vis de Evidenta Populatiei sector 4. Cobori scarile si dai, pe colt, chiar de pescarie. Aveau expuse in vitrina vreo 5 saculeti de polietilena. Imi pare rau ca n-am retinut pretul, dar sigur nu costa mult. Ai in atasament cladirea cu pescaria(in dreapta sunt aia cu bet...) pescaria piata Straduintei.png Intai voi incerca la Obor ca e foarte aproape de mine si daca nu e, atunci e de luat in considerare si informatia ta. Multumesc pentru informatie. Sunt convins ca altii din zona o sa fie interesati de ea. |
#26
Posted 22 March 2019 - 21:23
sarveno, on 06 mai 2015 - 08:20, said:
Intai voi incerca la Obor ca e foarte aproape de mine si daca nu e, atunci e de luat in considerare si informatia ta. Multumesc pentru informatie. Sunt convins ca altii din zona o sa fie interesati de ea. Ai reusit sa gasesti la Obor? Mai este valabila informatia colegului de mai sus? Merci |
#27
Posted 22 March 2019 - 21:55
Au trecut totuși patru ani...
În toamnă, am luat din Selgros, la sac mare. |
#28
Posted 23 March 2019 - 09:31
De la orice plafar. Cea mai buna e sarea romaneasca "Sarea Baciului" de la Solaris (au si pe vegis cred, naturanoastra.ro), neprocesata, de la mama ei din salina.
https://vegis.ro/ali...-baciului-500g/ Edited by burkina, 23 March 2019 - 09:34. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users