Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
De ce-mi face frigideru gheata?
Last Updated: May 01 2015 08:32, Started by
grupa
, Apr 30 2015 23:33
·
0
#19
Posted 01 May 2015 - 00:04
Pune un termometru in frigider si vezi ce temperatura are.
YOUR_GOD, on 01 mai 2015 - 00:02, said:
Frigiderele au un canal pentru eliminarea condensului. Acesta se afla in partea din spate, in interior, undeva cam in centru. In cazul in care acel canal se infunda, apare depozit de lichid si gheata. Desfunda canalul cu unelta frigiderului (daca o mai ai), daca nu, sufla prin partea inferioara a canalului, din spatele exterior al frigiderului. Sper ca situatia de mai sus sa se aplice in cazul tau. In cazul asta ar fi trebuit sa se adune apa in frigider. |
#21
Posted 01 May 2015 - 00:05
Ca sa inghete apa, mai intai trebuie sa existe.
Ea apare depusa in urma condensului, in primul rand de la deschis des si/sau lung usa frigiderului. Fenomenul este amplificat de setarea pe o treapta mai mare de racire. De ex., la un model cu 4 unitati, normal se tine la 2,5. Daca setezi 3, deja se face gheata intr-o veselie si la combina frigorifica care are congelator separat ( nu nofrost...) Daca pierdea agent frigorific, nu mai racea bine, deci nu e de la asta. 1.Verifica daca se inchide bine usa frigiderului (poate se opreste in oale, rafturi, alte lucruri. 2. Deschide mai rar si mai putin timp usa frigiderului. 3. Verifica setarea treptei de putere, si functionarea ei corespunzatoare. Normal temperatura in frigider trebuie sa fie mai mare de 0 grade, chiar si peste 1 C, deci apa nu poate sa inghete decat daca racirea este prea mare. De la condens doar se face multa apa, daca racirea este normala. Edited by loock, 01 May 2015 - 00:11. |
#22
Posted 01 May 2015 - 00:05
#23
Posted 01 May 2015 - 00:09
Normal. Eu am observat ca atunci cand se infunda orificiul ala, se inunda frigiderul. Apa ingheata la 0 C. In frigider sunt 2-6 grade C.
Edited by constant7, 01 May 2015 - 00:10. |
#24
Posted 01 May 2015 - 00:17
face si apa
cind l-am luat mi s-a spus ca trebuie ca orificiul care face legatura cu congelatorul de jos trebuie sa nu fie astupat de apa dar, daca stau sa supraveghez imi ia timp, adica el se astupa cu apa tot timpul asadar, cit timp stau sa-i sorb apa cu un burete sau cirpa de bumbac, il tin deschis omu care a schimbat termostatul mi-a zis sa-l tin pe 1( 1 din 5) nici asa nu merge bine |
#25
Posted 01 May 2015 - 00:20
Pai nu trebuie sa-i sorbi apa cu buretele, pentru ca orificiul ala pica exact pe compresor ca sa-l raceasca.
Trebuie doar sa ai grija sa nu fie orificiul infundat. Ce marca procopsita e? |
#26
Posted 01 May 2015 - 00:21
#27
Posted 01 May 2015 - 00:23
Orificiul ala nu se astupa cu apa si nu face legatura cu congelatorul, ci cu exteriorul. E astupat cu altceva. Foloseste un cablu de cupru ceva mai lung, probabil e infundat orificiul si furtunasul ala undeva pe traseu.
|
#28
Posted 01 May 2015 - 00:25
constant7, on 01 mai 2015 - 00:23, said:
Orificiul ala nu se astupa cu apa si nu face legatura cu congelatorul, ci cu exteriorul. E astupat cu altceva. Foloseste un cablu de cupru ceva mai lung, probabil e infundat orificiul si furtunasul ala undeva pe traseu. pai este orificiu din interior si mereu se astupa cu apa pe care o lasa frigiderul tot din interior |
|
#29
Posted 01 May 2015 - 00:30
Apa e lichida, iar forta gravitationala functioneaza (inca): apa curge la vale! Deci nu se infunda cu apa. E infundat deja cu altceva- ramane de vazut cu ce.
|
#30
Posted 01 May 2015 - 00:33
#31
Posted 01 May 2015 - 00:40
Cu placere. Si eu tot Zanussi am.
Eu l-am infundat cu o sticla de sirop care n-avea strans bine dopul si care s-a rasturnat taman in dreptul orificiului. Adica cu sirop s-a infundat (natural, de cea mai buna calitate si care s-a facut ca o pasla). N-am observat la timp. Edited by constant7, 01 May 2015 - 00:41. |
#32
Posted 01 May 2015 - 00:45
constant7, on 01 mai 2015 - 00:40, said:
Cu placere. Si eu tot Zanussi am. Eu l-am infundat cu o sticla de sirop care n-avea strans bine dopul si care s-a rasturnat taman in dreptul orificiului. Adica cu sirop s-a infundat (natural, de cea mai buna calitate si care s-a facut ca o pasla). N-am observat la timp. imi inchipui ca si la mine s-o fi infundat tot cu chestii alimentare, dar daca nu am cablu de cupru,...? ce cablu pot sa folosesc? |
#33
Posted 01 May 2015 - 00:49
Eu cupru am avut, cupru am folosit! ) La magazinele electrice gasesti cablu de cupru la metru. Merge si cu o bucata de sarma, ceva, daca ai prin casa.
|
|
#34
Posted 01 May 2015 - 00:53
constant7, on 01 mai 2015 - 00:49, said:
Eu cupru am avut, cupru am folosit! ) La magazinele electrice gasesti cablu de cupru la metru. Merge si cu o bucata de sarma, ceva, daca ai prin casa. o sa caut o sirma mai teapana, invelita cu plastic ceva, adica nu goala nu ma pricep, de aia intreb dar inteleg |
#35
Posted 01 May 2015 - 01:01
Pai o gasesti la magazin, gata acoperita. Nu mai stiu cat e metrul, 1 leu sau 1 leu 50.
|
#36
Posted 01 May 2015 - 01:05
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users