![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
TV 4K în anul 2018. Ce trebuie să cunoaștem despre TV 4K, întrebări etc.
Last Updated: Nov 09 2019 09:47, Started by
softpedic
, May 20 2009 18:28
·
0

Posted 02 November 2018 - 23:57

Ideea e că problema asta o am doar la paginile web, când intru pe YouTube sau altă aplicație din asta de filme nu se întâmplă asta
|
Posted 06 November 2018 - 21:54

Am scos filmul Shutter.Island.2010.2160p.UHD.Blu-ray.REMUX.HEVC.HDR.DTS-HD.MA.5.1 4k varianta de 42.7 gb pe un hdd extern de
1 TB WD , am conectat hardul la tv 4K LG43uj701v si am dat play, merge dar nu am subtitrare în nici o limba iar de pe telecomandă nu am buton anume,este magic remote, în folderul creat de torent apare doar filmul,banuiesc ca are subtitrare, in torent apar vreo 20 limbi,printre care si romana,doar ca nu apare, ce pot sa fac sa meargă sub. De stiam de la inceput nu ma complicam. |
Posted 06 November 2018 - 22:42

Descarci o subtitrare de tip .srt sau .sub de pe unde o gasesti.
|
Posted 07 November 2018 - 17:00

Posted 09 November 2019 - 08:02

Bună,
Am și eu o întrebare de Gâgă dar am nevoie de un răspuns. Am cumpărat un televizor Smart Samsung 43NU7192, 4k, Ultra HD, 108 cm, ecran plat. Mi s-a întâmplat să rătăcesc telecomanda și am vrut sa dau sonorul mai încet. Nu am găsit la acest tv unde are panoul de comanda cum au toate televizoarele, fie butoane, fie touchscreen. Oare acest televizor nu are așa ceva ? Și mai am o problema. Atunci când comut pe unele canale (ex. Cinemax 2 sau HBO-uri) in prima faza îmi apare uneori ecranul verde-iarba cu niste dungulițe albe. Postul îmi apare la a doua apăsare de la telecomanda. De asemenea, se întâmplă să apară doua posturi cu același număr de canal. Întrucât în rest televizorul funcționează bine eu am bănuit că aceste două defecte de comutare de pe un canal pe altul se datorează cardului RCS care nu este foarte stabil. Am totuși nevoie de niste răspunsuri. Vă mulțumesc. |
Posted 09 November 2019 - 09:47

In partea de jos a tv-ului, pe centru, unde ai ledul rosu, ai si butonul fizic pentru schimbat canale/sursa/volum. Ai doua canale diferite pe acelasi numar pentru ca ai scanat si posturile analogice, si posturile digitale. Sterge-le pe alea analogice (ca n-au ce cauta). La partea cu HBO/Cinema, alea sunt posturi codate, poate ii ia mai mult cardului de la RDS sa se conecteze la server (zic poate, pentru ca nu am card CI ori grila extinsa ca sa testez).
Edited by iZet, 09 November 2019 - 09:47. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users