Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pasare (uliu) care nu poate zbura

BMW/Mini Wallbox gen3 22kW

Telefon ieftin si ... bun?

Sucul natural de visine fara zaha...
 Auchan Gavana - ce pun aștia...

AQUAVIA - apa cu ph 9,4 in noul r...

Recomandare pom pentru umbra

Nelamurire TVA auto cumparat in UE
 Transfer in US

¨leziuni voinicești¨?

Cu mașina electrica spre ...

Cort in bagajul de mana
 Go pro hero 8 black ,a luat apa d...

Aliniament de tuia

Alcool fara tigari

Cum procedezi noaptea cand urla c...

Salariu programator web junior

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

gigi987

gigi987

New Member

• Grup: Members
Salut, am o nedumerire si as vrea sa intreb pe cineva care se pricepe. M-am angajat de curand la o firma de web design, sunt in perioada de proba, am lucrat la 2 site-uri, la unul am folosit html si css iar la al doilea wordpress. Acum am vorbit cu "seful" si a zis sa ne vedem saptamana asta sa-mi dea niste bani pe ce am lucrat. Mi-a zis sa ma gandesc la o suma dar nu stiu cat sa cer. Sunt junior si nu ma pricep.

lyanna

lyanna

Active Member

De obicei, treaba merge cam asa.
1) Te duci la interviu (cu HR, tehnic, teste, etc.)
2) La interviu stabilesti un salariu pe care-l vrei tu
3) Daca te vor, iti fac o oferta scrisa, eventual un salariu pe o perioada de proba si apoi altul cand te angajeaza "definitiv".
4) Accepti oferta lor, si te prezinti la locul de munca sau nu si treci la pasul #1 cu alta firma.

Chiar sunt curios daca tu zici o suma pe care n-o agreeaza "seful" ce faceti? Cum o dati la pace?

Ca idee: Nu angajezi mesteri in casa (zugravi, electricieni, instalatori, etc) fara sa stabilesti intai pretul lucrarii. Nu te duci sa muncesti ca prostul fara sa-ti zica salariul intai.
Nu zici primul cat vrei, pentru ca ajungi automat in dezavantaj sau zici daca chiar esti bazat si stii ca ceri mai mult decat face si ca ai de unde cobora.

alexandru_1988

alexandru_1988

Member

Cand esti junior cere o suma "simbolica", altfel vei primi un sut in fund. Cand ai acumulat experienta si ai si INVAT ceva(sunt unii care chiar daca au experienta nu stiu nimic...), te duci la sef si negociezi.

yonut_a

yonut_a

Trala la la la

• Grup: Senior Members
pai cum adica, tu te ai angajat, ai muncit si pe urma stabilesti salariul ?

Argv

Argv

Senior Member

Gandeste-te cam la 1500 - 2000 RON / luna. Depinde si ce oras.

Edited by Argv, 29 April 2015 - 07:12.

gigi987

gigi987

New Member

Sunt din Piatra Neamt, e o firma mica la inceput, lucrez cu inca 2. Din cate am observat ei vor sa ma angajeze sunt interesati de mine.Am ceva cunostinte bazele sa zic asa dar oricum am de invatat. Ma mai ajuta si ei unde nu ma descurc, sunt la inceput. Pe primul proiect am lucrat din html si css(bootstrap) iar al doilea e facut in wordpress si trebuie sa ii dau cu copy paste traducerea in alta limba. Ei ziceau ca vor sa-mi dea 150 de euro, dar aseara mi-a spus sa ma gandesc eu la un pret. Nu as vrea nici sa cer prea mult dar nici prea putin .

gigi987

gigi987

New Member

Sau as putea sa-l intreb ce oferta imi poate face dupa ce a vazut cam ce stiu???

neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

Guru Member

Pai doar tu poti cuantifica valoarea muncii tale in raport cu realitatile personale. De asta iti si cer ei o suma, sa vada daca esti cu picioarele infipte in realitatea cotidiana ori in nori ! E un criteriu de evaluare si acesta, ei oricum iti dau dupa criteriile lor dar vor afle si ce fel de om esti dincolo de meseria in cauza. Orice suma as spune eu ar fi din perspectiva mea ori nu ti se aplica.

Edited by neagu_laurentiu, 29 April 2015 - 13:45.

yonut_a

yonut_a

Trala la la la

daca ei ti au oferit 150 euro asta inseamna ca e suma minima de la care sa ceri, in rest doar tu stii cat ai lucrat.

dani.user

dani.user

Guru Member

Ca o mica observatie, ce zici tu ca faci n-are nici o treaba cu "programator web" din titlu.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate