![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Problema butoanele Mouse4/5 la mouse
Last Updated: Apr 28 2015 12:02, Started by
CostyCTZ
, Apr 28 2015 12:02
·
0

Posted 28 April 2015 - 12:02

Am o problema cu un mouse Genius DX-7100 , mai exact cu butoanele extra 4 respectiv 5. Pana ieri , ele mergeau forward si back , acum mouse 4 e setat sa fie CTRL+ALT+TAB iar Mouse5 sa fie butonul C (am Fraps si cand da bindez tastele respetive nu apare Mouse4 ,respectiv Mouse5 , apare Ctrl+Alt+tab si C) .. si nu stiu cum sa le schimb la loc .. i-am dat uninstall ,tot nu merge, i-am instalat drive ul de l-am gasit la ei pe site , schimb butoanele tot nu merge .. nu inteleg ce s-a intamplat peste noapte de nu merge cum mergea si inainte.
EDIT: .. am cautat pe google pana am gasit solutia .. se pare ca trebuia sa apas Mouse3,Mouse4,Mouse5 in acelasi timp si s-au schimbat la loc ,scuze de problema. Edited by CostyCTZ, 28 April 2015 - 12:25. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users