Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

La multi ani @Aprilia!

Conectare imprimanta Brother WiFI

Renault Zoe
 Dobanda Trezorerie

inghetare ecran Iphone XS Max

Noul program Rabla incepe in octo...

Alegere sistem supraveghere dahua...
 Comunism si democratia?

Placa video RTX 3060, la doar 120...

Parere estimativa despre dauna

Romania - Bosnia (26.09.2022 21:4...
 Subwoofer-ul nu porneste!

Garantie pentru mufa de incarcare

2 ISPs - parere config - sfat ach...

Recomandare reparatie sursa PC
 

Linux in masina virtuala

- - - - -
  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#19
tom_1133

tom_1133

    utilizator Linux Mint

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,716
  • Înscris: 10.02.2011

View PostLife2Live, on 25 aprilie 2015 - 18:58, said:

View Posttom_1133, on 25 aprilie 2015 - 18:54, said:

@Life2Live, uite solutia fara batai de cap:
1. lasa conectat in PC doar Hard Drive-ul de pe care doresti sa copiezi datele;
2. booteaza de pe un Linux Live Cd;
3. apoi (in sesiunea Live Cd) bagi stick-uri USB pentru a salva datele de pe Hard Drive Posted Image
Am de recuperatat 300 gb Posted Image
Pai, atunci (in modul Live Cd) bagi un Hdd extern pentru a recupera cele 300 Gb de date.
Insa trebuie sa copiezi in "pachete" mici cele 300 Gb (cate un folder pe rand), nu toate odata,  chit ca va dura mai mult  Posted Image

#20
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 957
  • Înscris: 26.04.2010

View Posttom_1133, on 25 aprilie 2015 - 19:56, said:

Pai, atunci (in modul Live Cd) bagi un Hdd extern pentru a recupera cele 300 Gb de date.
Insa trebuie sa copiezi in "pachete" mici cele 300 Gb (cate un folder pe rand), nu toate odata,  chit ca va dura mai mult  Posted Image
De ce in pachete mai mici ?

Ma ajuta cineva cum sa fac cu masina virtuala, ca am incercat cum era mai sus spus si imi da eroare ca hdd-ul respectiv e folosit si nu mai intra nici in masina ...

#21
tom_1133

tom_1133

    utilizator Linux Mint

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,716
  • Înscris: 10.02.2011

Quote

De ce in pachete mai mici ?
Pentru a evita bad-ul din Hard Drive in momentul copierii datelor din Hdd-ul cu probleme.
Eu asa am reusit sa salvez informatiile (6 Gb, insa) dintr-un Hdd defect  Posted Image

#22
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 957
  • Înscris: 26.04.2010

View Posttom_1133, on 25 aprilie 2015 - 20:09, said:

Pentru a evita bad-ul din Hard Drive in momentul copierii datelor din Hdd-ul cu probleme.
Eu asa am reusit sa salvez informatiile (6 Gb, insa) dintr-un Hdd defect  Posted Image
Asta incerc si eu, dar nu stiu cum sa fac sa apara partile in masina virtuala, ca as vrea sa ma folosesc si de calculator cat timp fac asta, asa de pe live, nu pot face nimic :(

#23
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,707
  • Înscris: 30.07.2003
In Virtual Machine Settings apesi pe Add, de acolo alegi Hard Disk si urmezi wizard-ul: http://www.sysprobs....disk-vmware.png
La un moment te intreaba ce fel de hdd si alegi unul fizic. Iar in Ubuntu il ai deja in file managerul de acolo fara sa mai montezi ceva.
Si sa nu mai ai vreun fisier deschis de pe acel hdd in Windows ca VMWare vrea sa-l acceseze exclusiv.
Dar iti mai spun o data, liveCD acceseaza direct controlerul pe cand asa via Windows (ori de aici te-ai lamurit).

Edited by neagu_laurentiu, 25 April 2015 - 20:31.


#24
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 957
  • Înscris: 26.04.2010

View Postneagu_laurentiu, on 25 aprilie 2015 - 20:28, said:

In Virtual Machine Settings apesi pe Add, de acolo alegi Hard Disk si urmezi wizard-ul: http://www.sysprobs....disk-vmware.png
La un moment te intreaba ce fel de hdd si alegi unul fizic. Iar in Ubuntu il ai deja in file managerul de acolo fara sa mai montezi ceva.
Si sa nu mai ai vreun fisier deschis de pe acel hdd in Windows ca VMWare vrea sa-l acceseze exclusiv.
Dar iti mai spun o data, liveCD acceseaza direct controlerul pe cand asa via Windows (ori de aici te-ai lamurit).
Acum incerc exact asa, desi am incercat asa si mi-a dat o eroare ca nu poate accesa partitia respectiva :(

#25
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,707
  • Înscris: 30.07.2003
Nu poate ca-l tine blocat cineva din Windows. Da restart si nu mai accesa nimic de pe acel hdd cu probleme.

#26
bumpocbum

bumpocbum

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 8,853
  • Înscris: 01.10.2004
Intreb aici poate am mai mult noroc,
Pot sa clonez un hdd pe care am un Debian instalat si configurat cu diverse servicii intr-o imagine ISO, sa o montez intr-o masina virtuala  gen Virtual Box si sa porneasca fara probleme ?  Functioneaza debianul sau e o traznaie de intrebare ?

Multumesc.

#27
shogun1

shogun1

    Cranky old n00b ☯

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,541
  • Înscris: 31.01.2009
http://www.maketeche...m-linux-distro/

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate