![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
ce este facebook
Last Updated: Apr 30 2015 03:23, Started by
tteeoo223
, Apr 25 2015 14:50
·
0

Posted 25 April 2015 - 18:48

Posted 25 April 2015 - 19:37

TEO spune Salutare dragi combatanti , Incerc sa-mi fac o idee clara despre facebook si nu reusesc altfel Poate cineva, stie cineva, dintre voi (noi) sa-mi spuna - NU pe scurt - ce este facebook? MUltumesc. |
Posted 25 April 2015 - 20:00

Cred ca Fifi ne face o surpeiza placuta in aceasta seara!
![]() |
Posted 25 April 2015 - 20:35

Doamne greu e cu google-ul asta... Ori asta ori e ceva topic la misto deschis de vre-un bolnav cu nervii. http://ro.wikipedia.org/wiki/Facebook Ce populatie are planeta asta si citi folosesc FB ???? De ce crezi ca toti trebuie sa stie ce si cum ?????? |
Posted 25 April 2015 - 21:03

Consider a fi un lucru elementar sa stii sa folosesti un motor de cautare in secolul si vremurile in care ne aflam, nu sa deschizi topicuri ampulea asteptand mura in gura ca un strain sa faca asta pentru tine. Ai vreo problema cu treaba asta?
|
Posted 26 April 2015 - 16:59

Consider a fi un lucru elementar sa stii sa folosesti un motor de cautare in secolul si vremurile in care ne aflam, nu sa deschizi topicuri ampulea asteptand mura in gura ca un strain sa faca asta pentru tine. Ai vreo problema cu treaba asta? vlad, intrebarea nu cred ca a fost pusa pentru a afla o definitie rece, ci, mai mult, ce inseamna pentru fiecare dintre ultilizatorii care citesc subiectul asta |
Posted 27 April 2015 - 13:59

FB este o aplicatie in care daca se intampla o catastrofa acas la tine, poti sa bifezi ca esti ok si nu ai patit nimic. Nenea Zaharel a avut o idee buna.
|
Posted 29 April 2015 - 20:44

teo spune
Hmm... sa fie atit de greu? 1 combatanti pentru ca in cel mai sigur mod se pricepe atita lume, incit va fi o ''bataie de sau cu idei'' ; deci combatanti. 2 deja vedeti chiar si voi cit de mult se pricep unii sau altii incit sa emita idei cum ca - alquaida - asa se scie corect - sau retea de spionaj, poate, dar daca faci o afirmatie trebuie sa poti sa o sustii cu dovezi s.a.m.d., dar CE ESTE FB tot nu e clar, fie chiar si in urma dezbaterii de pina acum, Foarte bune definitiile de aici foarte bine documentate dar totusi nu a patruns nimeni dincolo de coaja de ou - ce este FB. Poate ca este mai bine sa incerc sa spun ceea vad eu intii si dupa aceea......: A) Oare nimeni nu a stat conectat pe MAIL pe yahoo sau google, asa... conectat 24/7? Ba poate ca da si toti aceia stiu ca aveam ''contacte on line'' - daceai clk pe el si vorbeai chat sau live etc., - in timp aceasta optiune a disparut si culmea a aparut FB. ![]() Sau poate ca am depasit deja momentul ce este si este mai bine sa punem intrebarea CUM FUNCTIONEAZA FACEBOOK? Oricum cel mai bun loc unde poti sa ascunzi ceva este la vedere. Ei acuma sa va vad ! Edited by tteeoo223, 29 April 2015 - 20:45. |
Posted 30 April 2015 - 03:23

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users