![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
''Aparate radio de colectie''
Last Updated: Aug 17 2023 10:53, Started by
augustin87r
, Jan 13 2006 23:18
·
0

Posted 13 January 2006 - 23:18

Ma intereseza un radio pe lampi din anii 70, care sa semene cu asta din poze , care sa shi mearga..cam multe pretentii , nu ?:) Daca e romanesc cu atat mai bine....
Attached Files |
Posted 14 January 2006 - 00:21

Frumos! :) Am avut si eu ceva asemanator cand eram mai mic si l-am facut praf din prima ca sa ma joc cu "roboteii" din interiorul lampilor. Acum daca stau sa ma gandesc...imi cam pare rau de el :)
|
Posted 14 January 2006 - 07:57

K lumea radio.Adik ala din poza e polonez , dar nu ma int strain neaparat. Romanesc e bun. :)))) Au shi astea romanesti robotei in lampi . Cum altfel sa mearga lamiple decat cu robotei :)))))
Pe bune acum. Acre cineva? |
Posted 14 January 2006 - 13:04

Hmm, am auzit că radioutile românești pe lămpi (alea mai sofisticate) nu-s chiar așa de performante (alea simple erau de clasă 3 și erau... ).
|
Posted 14 January 2006 - 13:23

AI destula dreptate. Totusi am vazut un Select stationar, ca asta plonez de l-am pus in poza care mergea destul de bine. Chiar avea sensibilitate shi pe uus sunetul era super. Eu am un Royal pe tranzistori care seamana tot cu asta din poza shi care merge super. (cred ca romanii au adoptat modelul asta de radiouri stationare de la polonezi) ASa ca vreau sa iau shi unul cu lampi aseamanator. Cred ca nu are nimeni vreun radio polonez prin tara modelul asta cu lampi ca nu prea se importau. Nu ma deranjeaza dak e clasa 3
|
Posted 15 January 2006 - 20:11

Mai uitati-va shi la postul asta........chiar nu e nimeni cu vechituri?
|
Posted 21 January 2006 - 18:52

Da un radioreceptor PHILIPS - Fileta , din 1928 , nu te intereseaza?
Stare perfecta de functionare , carcasă ebonită , 2 lungimi de undă. O sa ii fac si niste poze. http://forum.softped...howtopic=103261 |
Posted 21 January 2006 - 20:44

Misot radio. Pune-i poze ca vreua sa vad cum arata....ma rog, e mult prea mult pt mine. e bine ca merge . Poate se gasesc cumparatori.......
|
Posted 04 February 2006 - 20:11

are bunicamea unul. are zeci de orase pe el... sa il caut sa vad daca mai merge pt ca banuiesc ca e o conditie :)
Ne auzim dupa 24 februarie cand plec la tara. Dar te rog da-mi un pm sa imi aduci aminte ca eu .... :confuzzled: |
Posted 04 February 2006 - 21:22

Din cind in cind primesc oferte! 90% nu mai merg. Ai vreun criteriu de alegere sau preferinta?/in stare de functionare sau nu,mari, mici, romanesti, straine, stereo, cu pik-up??? si nu in uita de BUGET-ul alocat inclusiv posta ca-s grele de numa!
|
Posted 04 February 2006 - 21:32

Din cind in cind primesc oferte! 90% nu mai merg. Ai vreun criteriu de alegere sau preferinta?/in stare de functionare sau nu,mari, mici, romanesti, straine, stereo, cu pik-up??? si nu in uita de BUGET-ul alocat inclusiv posta ca-s grele de numa! eventual daca mai primesti oferte le poti plasa aici... si eu as fi interesat... insa deocamdata mai astept pana il rezolvi pe augustin87r, si cine stie...poate ca mai sunt si alti pasionati de aparate vechi. |
Posted 04 February 2006 - 21:37

Am scheme de radiouri rominesti pe lampi daca va intereseaza, si va ajuta la reconditionat!
Daca e vrunul mare amator, am schema de la amplificatorul romanesc Gama cu toate detaliile incluse! |
|
Posted 05 February 2006 - 11:23

Din cind in cind primesc oferte! 90% nu mai merg. Ai vreun criteriu de alegere sau preferinta?/in stare de functionare sau nu,mari, mici, romanesti, straine, stereo, cu pik-up??? si nu in uita de BUGET-ul alocat inclusiv posta ca-s grele de numa! Pai trebuie sa mearga , Romanesti, cat mai mici, cam ca ala polonez de l-am pus in poza de la inceputul topicului. Sa fie pe lampi cu soclu noval. daca poti sa faci poze ar fi super.......Zi shi tu acum ce ai 'pe stoc ' :))) Zi toate ofertele, poti sa spui shi dimensiuni aproximative. De ex, ala de l-am pus eu in poza are 50*15*20 cm |
Posted 05 February 2006 - 18:55

sa fie mono, fara pick-up,dak ar avea UUS ar fi super....
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users