![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Imprimanta Lexmark E230
Last Updated: Jan 15 2006 23:40, Started by
Radook
, Jan 13 2006 21:57
·
0

Posted 13 January 2006 - 21:57

Saptamana aceasta am cumparat o imprimanta Lexmark E230 cu 3,4 mil si as vrea sa stiu si eu(in cazul in care stie careva) cum se face reincarcarea cu toner si cam cat costa. Trebuie folosit un toner special? Unde as putea gasi toner la borcan?
Daca stitzi si alte detalii despre imprimanta sunt bine venite. |
Posted 14 January 2006 - 02:31

Afaik, cartusele au un chip ce trebuie inlocuit; si nu-i asa de ieftin, practic dubleaza costul refill-ului. Nici cartusele originale nu-s ieftine.
Ghinion ![]() Asta-i si motivul pentru care am renuntat la achizitionarea acestei imprimante (de fapt E232) si caut altceva. Kwanon, maybe? ca Pentax nu gasesc in Romania ![]() |
Posted 15 January 2006 - 17:33

Esti sigur ca nu se pot reseta? Sau doar ai auzit?
Eu cred ca trebuie sa se reseteze cumva. |
Posted 15 January 2006 - 17:43

se pot, dar nu stiu cum
la fel am si eu o imprimanta la birou. iti recomand sa vb cu cei de la producton. au preturi bune si tonner de calitate Producton ps: nu iti incarca cartusul oriunde, noi asa am facut si dupa aceea am regretat: cilindrul s-a dus mai repede decat ne asteptam si e posibil ca si cuptorul sa se duca... ![]() Edited by brebe85, 15 January 2006 - 17:46. |
Posted 15 January 2006 - 18:42

Mai stie cineva ceva despre acest subiect?
Chiar am nevoie de un sfat...................... |
Posted 15 January 2006 - 21:36

Posted 15 January 2006 - 22:52

Sa inteleg ca chiar nu se poate reseta?
Inca o problema ar fi ca eu locuiesc in Cluj si Producton .......nu ![]() |
Posted 15 January 2006 - 23:40

O tanti de la un magazin Producton vorbea de 1500 lei refill-ul. Totusi, e laser...
![]() Dadusem peste o pagina web a unora care vindeau cartuse de imprimanta, din pacate nu mi-a dat prin cap sa o salvez. La Lexmark (230,232) specificau ca este necesara achizitionarea acestui chip, iirc pretul fiind in jur de 20 usd. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users