Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Audi a4 b7 2.0 TDI Automat

Instalare pardoseala de brad pe p...

Copil cu droguri - "nu e un r...

[Chestionar] Relația dintre agres...
 Huawei Watch Ultimate

Prindere camere de supraveghere i...

Diferenta an constructie bloc cer...

Kill Boksoon (2023)
 problema vanzare cumparare auto

Masina automata oraș 17k

Recomandari firma colectat mobila...

Pensionarea "decreteilor"...
 complex rezidential Bucuresti cu ...

Blu Ray ASUS BW-16D1HT

Mai multe canale din grupul Linus...

Problema primire apel Vodafone ca...

Urban Invest, Brasov

- - - - -
  • Please log in to reply
145 replies to this topic

lord hades

lord hades

Member

• Grup: Members
Deci eu am fost optimist cu cei 80k ...

mhstamate

mhstamate

Junior Member

• Grup: Members
Daca e la fel ca in Urban Pentha din Tractorul, izolatia fonica intre apartamentele de pe acelasi nivel e inexistenta. Cand vorbeste vecinul in camera alaturata se aude de parca vorbeste la tine in camera, doar ca mai ragusit. Din experienta proprie, am cautat chirie in cartierul ala si am inchiriat in regim hotelier un apartament acolo. Nu am stat decat o noapte din cele doua pentru care am platit.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate