![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Ce se intampla in Hamburg?
Last Updated: Aug 21 2017 17:18, Started by
spin
, Apr 16 2015 13:06
·
0

Posted 22 June 2016 - 23:54

Posted 23 June 2016 - 01:43

j1mmy, on 16 iunie 2016 - 17:27, said:
Problema de baza e ca nemtii efectiv nu stiu engleza, inclusiv marea majoritate a tinerilor, in germania esti ca un peste pe uscat doar cu engleza. Cu engleza poti sa comanzi schnitzel+pommes la restaurant si cam atat. |
Posted 06 July 2016 - 12:45

Singura problema cu inchiriatul direct de la privat e ca semnezi contract in germana si Doamne-ajuta ce scrie, te increzi in cum iti place fata proprietarului. Prin agentie (cel putin alea mai spalate) macar ai garantia cuiva care iti explica unde pui degetul si de ce.
|
Posted 21 August 2017 - 14:47

spin, on 16 aprilie 2015 - 13:06, said:
Buna, cautam de trei saptamani sa inchiriem un apratament cu trei camerein Hamburg pentru o familie cu doi copii. Am cautat pe majoritatea site-urilor agentiilor si pana in acest moment nu avem nici un raspuns.. Foarte muti agenti ne-au spus ca proprietarii nu accepta familie cu copii. Suma alocata pentru chirie plus intretinere este de maxim 1100 -1200 euro/luna.. Cu chiu cu vai am gasit cate ceva care sa ne si placa dar agentii nu raspund la mail-uri. ce ne saftuiti sa facem? Va multumesc mult. Ma asteptam la mai multa seriozitate din partea agentiilor..au fost cazuri cand imi dadeau bip si asteptau sa ii sunam noi..in acest caz ma intreb pentru ce percep comisionul de doua mii de euro.. Am uitat sa va spun ca noi cautam apartamen nemobilat si iarasi ne intrebam de ce nu primesc copii..Copiii lor or musca din pereti? hai ca mobila se mai zgarie/sparge dar peretii? daca puteti sa ne dati un sfat va multumim Stiu ca-i tarziu pentru un raspuns, insa una dintre probleme ar putea sa fie faptul ca un apartament cu 3 camere e prea mic pentru o familie cu 2 copii. Legal nu-i prea mic, ci la limita. Legea obliga ca fiecare copil sa aiba camera lui, plus camera parintilor, care ar insemna 3 camere deja. Nu stiu insa daca exista obligatia de a avea o camera comuna. De exemplu, pentru 2 persoane era sa ne refuze la un apartament cu 2 camere; am fost la besichtigungstermin cu proprietarul si alti candidati (in total vreo 45 de candidati pentru apartament) si pareau tare nedumeriti ca dorim doar un apartament cu 2 camere pentru noi doi. In general lumea inchiriaza un apartament cu 2 camere pentru o persoana singura ![]() |
Posted 21 August 2017 - 15:09

Quote Legea obliga ca fiecare copil sa aiba camera lui, plus camera parintilor, care ar insemna 3 camere deja. |
Posted 21 August 2017 - 15:39

Pengoon, on 21 august 2017 - 15:09, said:
pot sa vad si io legea aia? Pana-i lumea nu exista asa ceva. Posibil sa nu fie asa ceva scris in lege, insa eu am auzit treaba asta destul de des pe aici (locuiesc langa Stuttgart). Chiar daca nu e impusa de lege treaba asta si e doar parerea lumii, tot te afecteaza atunci cand cauti o locuinta de inchiriat, te taie direct de pe lista. Si in zona mea e nasol cu chiriile, dureaza chiar 3-6 luni pana sa gasesti ceva care sa-ti convina, atat ca pret cat si ca locatie sau ca si dotari. Si asta pt ca sunt cereri foarte mari. Am patit sa sun la proprietarul care inchiria o locuinta si sa mi se spuna ca nu mai are rost sa vin la Besichtigungstermin fiindca are deja 80 de candidati pentru apartament, iar la apartamentul pe care pana la urma l-am inchiriat erau cam 40-45 de candidati. Tine mult de noroc, de cum te prezinzi la interviu. Mie mi s-a intamplat chiar sa ma intrebe de ce sunt singur la vizita desi spun ca vreau sa stam doua persoane in apartament. Sa-mi spuna ca nu ma cred si sa-si noteze in tabel ceva ce inseamna probabil ca ma respinsesera deja ![]() |
Posted 21 August 2017 - 16:01

Quote Posibil sa nu fie asa ceva scris in lege, insa eu am auzit treaba asta destul de des pe aici (locuiesc langa Stuttgart). In cazul asta, pentru a evita plansetele celorlalti proprietari din bloc, Überbelegung in situatia 2 adulti + 2 copii ar apare, daca locuinta ar avea o suprafata semnificativ mai mica de 50 mp, independent de numarul de camere. Atunci pot apare probleme, probleme ce le-ar avea in primul rand proprietarul, ca el trebuie sa aibe grija la inchiriere. Dar este o hotarare care se va lua (de catre un judecator) dupa analiza tuturor circumstantelor, reglementari ca 15mp/adult si 10/copil (6mp/copil de pana la 6 anisori) fiind mai mult orientative. Quote tot te afecteaza atunci cand cauti o locuinta de inchiriat, te taie direct de pe lista. Quote Si in zona mea e nasol cu chiriile, dureaza chiar 3-6 luni pana sa gasesti ceva care sa-ti convina, atat ca pret cat si ca locatie sau ca si dotari. Si asta pt ca sunt cereri foarte mari. Am patit sa sun la proprietarul care inchiria o locuinta si sa mi se spuna ca nu mai are rost sa vin la Besichtigungstermin fiindca are deja 80 de candidati pentru apartament, iar la apartamentul pe care pana la urma l-am inchiriat erau cam 40-45 de candidati. Tine mult de noroc, de cum te prezinzi la interviu. Mie mi s-a intamplat chiar sa ma intrebe de ce sunt singur la vizita desi spun ca vreau sa stam doua persoane in apartament. Sa-mi spuna ca nu ma cred si sa-si noteze in tabel ceva ce inseamna probabil ca ma respinsesera deja Edited by Pengoon, 21 August 2017 - 16:02. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users