![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ce se intampla in Hamburg?

Posted 16 April 2015 - 20:27

Nici un vanzator nu-i obligat sa ma serveasca. ![]() LE prin germania am avut probleme asemanatoare cand le vorbeam in engleza in ditamai magazinul...pana nu am pus piciorul in prag si utilizat un ton mai autoritar mai ca nu aveau chef sa imi ofere nici macar o informatie ![]() Edited by Octavian_SK, 16 April 2015 - 20:31. |
Posted 16 April 2015 - 20:51

.... Cu terenurile in concesiune, stiu, asa e si aici. Noi acum il cumparam (9500 euro) de fapt cumpararea ne-a fost aprobata si asteptam actele in cateva zile. Am zis sa-l cumparam, chiar daca chiria pe el era foarte mica, aproape un mizilic (vreo 400 euro/an, pt aproape 1100 mp). Asta e, suntem romani si avem simtul proprietatii mai dezvoltat ![]() Am mai intrebat si alti vecini, putini au cumparat, nici un sfert dintre ei, nu-i intereseaza sa cheltuie o suma de genul ala pt ceva care nu-i ajuta si nici nu-i incomodeaza cu nimic. |
Posted 17 April 2015 - 06:24

Mda !Am citit si eu ce zici si cred ca ai punctat bine termenul de rasisti !Asa este sunt si in special cu estici !Parerea me este ca merita sa le umpli frigiderul cu carnitza si sa le pomenesti tot neamul de la al din fasa pana la al cu barba alba !Pacat ca romanul e nevoit sa fie "sclav si sluga"la straini din lipsa de locuri de munca si bani!Sa multumim politicului la alegerile viitoare !Recomandarea mea e sa insisti ca vei gasi pana la urma !Lipsa unitati in comunitatea romaneasca la ajutorarea membrilor in diaspora romaneasca isi spune cuvantul !Daca erau uniti ati fi fost rezolvatzi acum !Succes oricum !
|
Posted 17 April 2015 - 19:53

Ah, "Locatie: Tg. Mures". Bafto delo delo! Nu sunt sigur ca-ti inteleg subtilitatile.Poti sa te exprimi adecvat?
Ba da...daca nu o face de regula zboara de acolo...rolul vanzatorului e sa vanda si sa aduca profit nu sa trieze clienti...nu conteaza daca stiu sau nu ungureste...sau invers... ![]() LE prin germania am avut probleme asemanatoare cand le vorbeam in engleza in ditamai magazinul...pana nu am pus piciorul in prag si utilizat un ton mai autoritar mai ca nu aveau chef sa imi ofere nici macar o informatie ![]() Nu-mi aduc aminte ca sa se fi vorbit despre "ungureste" De ce trebuie neaparat sa deviem o discutie? Daca ai o frustrare de ce nu ti-o pastrezi?Nu-i nevoie ca sa stie un forum intreg ca suferi,nu-i asa? Si apropo de vanzator.Tema acestui topic nu este despre consecinte.Este vorba despre fapte. |
Posted 17 April 2015 - 20:04

spin eu zic sa va straduiti sa gasiti de la privat.Evitati 2000 de euro dati pe geam pentru deschis o usa....
E totusi ditamai orasul.Nu cred sa nu reusiti sa gasiti ceva, eventual in imprejurimi, ca daca aveti si copii o sa fie mai usor si frumos la o casa. Mult succes si nu va demoralizati, ca e plina Germania de imobile. |
Posted 17 April 2015 - 20:09

Posted 17 April 2015 - 20:09

Buna, cautam de trei saptamani sa inchiriem un apratament cu trei camerein Hamburg pentru o familie cu doi copii. Am cautat pe majoritatea site-urilor agentiilor si pana in acest moment nu avem nici un raspuns.. Foarte muti agenti ne-au spus ca proprietarii nu accepta familie cu copii. Suma alocata pentru chirie plus intretinere este de maxim 1100 -1200 euro/luna.. Cu chiu cu vai am gasit cate ceva care sa ne si placa dar agentii nu raspund la mail-uri. ce ne saftuiti sa facem? Va multumesc mult. Ma asteptam la mai multa seriozitate din partea agentiilor..au fost cazuri cand imi dadeau bip si asteptau sa ii sunam noi..in acest caz ma intreb pentru ce percep comisionul de doua mii de euro.. Am uitat sa va spun ca noi cautam apartamen nemobilat si iarasi ne intrebam de ce nu primesc copii..Copiii lor or musca din pereti? hai ca mobila se mai zgarie/sparge dar peretii? daca puteti sa ne dati un sfat va multumim Mi se pare ciudat. Eu in 2013 am plecat in Hamburg si am apelat la homecompany si in 2 zile mi-au gasit cazare. Le trimisesem doar un mail in engleza. |
Posted 18 April 2015 - 17:33

n-am nici o frustrare pentru ca nu o sa accept nici odata ca un vanzator sa se poarte la stilul descris de tine ![]() Ce este interesant este faptul CA EU NU AM DESCRIS NICI UN STIL,Tu despre ce vorbesti? Mai ales ca eu doar AM COMENTAT,nicidecum nu am deschis discutia. Esti sigur ca nu te "doare" ceva? Vanzatorii se pot comporta CUM DORESC!!!.Nu discutam despre consecinte.Si nici tema topicului nu a fost despre consecinte. Cumparatorii insa considera ca ei sunt ZEII care hotaresc conditiile vanzarii.Cand isi dau seama ca au gresit,incep sa se planga.Pe forum,pentru inceput.Apoi continua pe unde apuca.Pana se linistesc.Definitiv. Si astea sunt valabile in toata lumea.Si se practica. |
Posted 18 April 2015 - 18:10

Nu-ti place comerciantul, take you business elsewhere. Problema in Hamburg, München, Frankfurt si inca cateva e, ca de cauti chirie pe caciula proprie, poti sa cauti mult si bine. Asta-i realitatea pietii, care oricat ar fi de mare QQ-ul, n-o sa se schimbe in viitorul apropiat.
|
Posted 18 April 2015 - 18:34

Ce este interesant este faptul CA EU NU AM DESCRIS NICI UN STIL,Tu despre ce vorbesti? Mai ales ca eu doar AM COMENTAT,nicidecum nu am deschis discutia. Esti sigur ca nu te "doare" ceva? Vanzatorii se pot comporta CUM DORESC!!!.Nu discutam despre consecinte.Si nici tema topicului nu a fost despre consecinte. Cumparatorii insa considera ca ei sunt ZEII care hotaresc conditiile vanzarii.Cand isi dau seama ca au gresit,incep sa se planga.Pe forum,pentru inceput.Apoi continua pe unde apuca.Pana se linistesc.Definitiv. Si astea sunt valabile in toata lumea.Si se practica. pt ca lumea accepta legile pietii libere numai in vorba. si pe mine m-a speriat cel mai tare in Romania, la tineretul educat cu masterate, etc in vest, ura fata de piata libera. de unde o fi venit asta !!!???
Nu-ti place comerciantul, take you business elsewhere. Problema in Hamburg, München, Frankfurt si inca cateva e, ca de cauti chirie pe caciula proprie, poti sa cauti mult si bine. Asta-i realitatea pietii, care oricat ar fi de mare QQ-ul, n-o sa se schimbe in viitorul apropiat. daca platesti pretul pietii gasesti imediat, numai ca acel pret este mai mare decat pretul "real/cinstit/corect" de care vorbesc multi romani. au o intelegere unidimensionala a pietei libere. tu vorbesti prea dulce de ei. |
|
Posted 18 April 2015 - 18:39

Posted 19 April 2015 - 09:52

spin eu zic sa va straduiti sa gasiti de la privat.Evitati 2000 de euro dati pe geam pentru deschis o usa.... E totusi ditamai orasul.Nu cred sa nu reusiti sa gasiti ceva, eventual in imprejurimi, ca daca aveti si copii o sa fie mai usor si frumos la o casa. Mult succes si nu va demoralizati, ca e plina Germania de imobile. Am inteles ca este foarte greu sa gasim sa inchiriem apartament fara agentie. Un prieten stabilit in Hamburg ne-a sfatuit sa nu inchiriem fara agentie pentru ca este riscant. . Deocamdata am gasit sa inchiriem prin Airbnb pentru o luna. Speram sa gasim un apartament in perioada asta. Multumesc pentru incurajari..
Mi se pare ciudat. Eu in 2013 am plecat in Hamburg si am apelat la homecompany si in 2 zile mi-au gasit cazare. Le trimisesem doar un mail in engleza. ce este Homecompany? Pana sa gasim sa inchiriem apartamentul asta am crezut ca innebunim. nu intelegeam ce se intapla, de ce nu vrea nimeni sa raspunda la mail-uri si sa ne sune asa cum promiteau? IN lumea in care traim nu credeam ca este o asa mare problema sa inchiriezi un aprtament prin internet sau telefon. dar uite ca este. daca nu gaseam varianta cu Airbnb ma intorceam in Romania cu copiii si asa insemna multi bani cheltuiti, deranj etc.. |
Posted 19 April 2015 - 09:55

Am citit si eu pe aici si imi dau cu parerea( evident neavizata). Daca nu le spuneti de copii ce se intampla? Va dau afara dupa ce ii vad? Ca doar nu pot scrie in contract ca sunt interzisi copiii.
|
Posted 19 April 2015 - 10:00

Am inteles ca este foarte greu sa gasim sa inchiriem apartament fara agentie. Un prieten stabilit in Hamburg ne-a sfatuit sa nu inchiriem fara agentie pentru ca este riscant. . Deocamdata am gasit sa inchiriem prin Airbnb pentru o luna. Speram sa gasim un apartament in perioada asta. Multumesc pentru incurajari.. ce este Homecompany? Pana sa gasim sa inchiriem apartamentul asta am crezut ca innebunim. nu intelegeam ce se intapla, de ce nu vrea nimeni sa raspunda la mail-uri si sa ne sune asa cum promiteau? IN lumea in care traim nu credeam ca este o asa mare problema sa inchiriezi un aprtament prin internet sau telefon. dar uite ca este. daca nu gaseam varianta cu Airbnb ma intorceam in Romania cu copiii si asa insemna multi bani cheltuiti, deranj etc.. am gasit Homecompany. Multumesc.
Am citit si eu pe aici si imi dau cu parerea( evident neavizata). Daca nu le spuneti de copii ce se intampla? Va dau afara dupa ce ii vad? Ca doar nu pot scrie in contract ca sunt interzisi copiii. |
Posted 19 April 2015 - 17:48

Citat Cred ca ne dau afara pentru ca noi semnam un contract in care scrie ca locuiesc doua persoane. Citat ma gandesc cu groaza la un propriuetar care vine cu politia peste noi . nu vine sa dea afara pe unu' ca nu-i convine proprietarului. asta o face doar la o sentinta de evacuare definitiva si atunci numai la cererea executorului. Edited by Pengoon, 19 April 2015 - 17:53. |
|
Posted 27 April 2015 - 19:23

Eu mi-am gasit prin kleinanzeigen.ebay.de. Ce am observat, mai bine suni decit sa scrii. Majoritatea nemtilor nu stiu o boaba de engleza iar mailul isi verifica din an in paste. Daca nu stii germana mai bine apelezi la o agentie, insa trebuie platit comision (in germana se numeste provision). Daca ai familie este mai bine sa cauti in zonele limitrofe. E mai ieftin, aerisit, ai spatiu mai mare, loc de parcare, de plimbat, gradina unde sa faci un gratar, etc.
|
Posted 30 April 2015 - 09:15

Raspunde lumea si la mesaje/mail pe kleinanzeigen, doar ca trebuie sa le scrii in germana. Cumva e de inteles. Posibil sa creada ca-s scam-uri, sau pur si simplu nu vor sa se incurce cu straini, ca are balta peste vorbitor de germana destul.
Costul agentului e cam 2.5 chirii lunare (ceea ce devine destul de consistent, daca e 1000+ / luna chiria). Dai de pomana 2500 euro. Sa gasesti direct de la privat sunt sanse mici (atat la inchiriere cat si la vanzare) ca la fel ca si in RO, stau agentii astia precum sacalii pe anunturi. Si tot asa, vezi aceeasi casa in 4-5 anunturi diferite, culmea, uneori si cu preturi diferite. |
Posted 16 June 2016 - 17:27

Raspunde lumea si la mesaje/mail pe kleinanzeigen, doar ca trebuie sa le scrii in germana. Cumva e de inteles. Posibil sa creada ca-s scam-uri, sau pur si simplu nu vor sa se incurce cu straini, ca are balta peste vorbitor de germana destul. Problema de baza e ca nemtii efectiv nu stiu engleza, inclusiv marea majoritate a tinerilor, in germania esti ca un peste pe uscat doar cu engleza. Cu engleza poti sa comanzi schnitzel+pommes la restaurant si cam atat.
Costul agentului e cam 2.5 chirii lunare (ceea ce devine destul de consistent, daca e 1000+ / luna chiria). Dai de pomana 2500 euro. Sa gasesti direct de la privat sunt sanse mici (atat la inchiriere cat si la vanzare) ca la fel ca si in RO, stau agentii astia precum sacalii pe anunturi. Si tot asa, vezi aceeasi casa in 4-5 anunturi diferite, culmea, uneori si cu preturi diferite. Bine ca au scos tampenia asta din vara lui 2015, acuma plateste proprietarul (teoretic cel care contracteaza agentul), cat de bine functioneaza actual treaba asta inca nu stiu, mai dureaza pana ma mut. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users