![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Transport masina din Germania (Platforma)
Last Updated: Apr 15 2015 09:17, Started by
euhenis
, Apr 14 2015 09:24
·
0

Posted 14 April 2015 - 09:24

Hristos A Inviat!
Doresc sa-ma asociez cu o persoana care aduce masini din Germania ( pe platforma ) pentru aducerea unei masini de 1200 kg . Nu am experienta necesara pentru a conduce 2000 km. Ca data si ruta sunt flexibil,masina pe care doresc sa o aduc este o masina uzuala. Cu stima, |
Posted 14 April 2015 - 12:15

Undeva intre 300-350 E as putea oferi.De asta doresc sa caut pe cineva care mai aduce eventual 3 masini si eu sa fiu a 4-a.,in felul asta toata lumea e multumita.
|
Posted 14 April 2015 - 13:53

As prefera de undeva din zona Dortmund -Duseldorf -Koln.Dar cum am mai spus si la inceput daca cel cu platforma are drum prin zona Berlinului , putem gasi o cale de mijloc.
Te ocupi de adus masini?Sau ai platforma? |
Posted 14 April 2015 - 16:59

Nu, dar am pe cineva care face FR -RO si care duce si masini....
Vrei coordonatele lui? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users