Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Izolatie tavan?

Telefoane low end - generalitati

setare permanenta 16:10 in VLC?

Schimbare nume strada se schimba ...
 ¨Pentru ca ti-a placut Einstein &...

Produsele marca proprie ar putea ...

Slabire burta

Extender mikrotik
 Puț apa in comuna Berceni Il...

Configurare router TP-Link (trans...

Informatie job secundar

VLC Media Player
 WoW Ascension parere

Eliberare fiscal - ajutor

Caut un NVR model HGNVK-48902

Baterie Macht
 

Decodor HUMAX, nu are sonor.

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
VaniLLasko

VaniLLasko

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 13.04.2015
Decodorul meu Humax Digi+c nu are sunet. Pana sa fac curat mergea bine, dupa ce l-am demontat ca sa mut tv, etc. cand l-am pus nu ii mai mergea sunetul. I-am dat resetare la set dn fabrica si degeaba. Daca bag cablul direct in tv totul se aude ok; am schimbat si portul de pe AV1 pe AV2, am schimbat si cablul si degeaba (btw: acum se vede mai bn cu ult cablu). Nu stiu ce sa ii mai fac, cineva spunea ca este din setari de la tv sau de la el. Am un LG 26lc41.

#2
aeon

aeon

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,487
  • Înscris: 05.08.2002
daca folosesti un cablu euroscart, mai verifica odata pinii din mufe
uneori intra in mufa, se rup sau chiar raman in mufa din televizor...

#3
VaniLLasko

VaniLLasko

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 13.04.2015

 aeon, on 13 aprilie 2015 - 22:28, said:

daca folosesti un cablu euroscart, mai verifica odata pinii din mufe
uneori intra in mufa, se rup sau chiar raman in mufa din televizor...

Totul este ok. nu sunt pini rupti si mufa intra relativ usor, fara sa o fortez. Presupun ca daca nu intrau pini.. de cate ori am umblat la cablu (scoate-l baga-l) intrau  macar odata

#4
keta

keta

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,834
  • Înscris: 31.12.2007
Ai apasat pe MUTE din telecomanda de la decodor ? Poate din gresala, intamplare, etc ....sau poate ai setat alta norma de sunet  (prea multi pasi in setari), dar posibil...

#5
diego75

diego75

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 94
  • Înscris: 20.02.2012
Tin sa cred ca tot la cablu ai probleme sau contacte imperfecte la soclul scart al decodorului.Eventual incearca sa duci semnalul audio prin conectare la soclul RCA(alb+rosu)-decodor-cu un cablu RCA-SCART.

#6
underb

underb

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,491
  • Înscris: 08.03.2015
Poate e un momemt bun sa iei un decodor pe HDMI. Se vor vedea mai bine toate posturile, inclusiv cele SD.

#7
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,018
  • Înscris: 12.01.2004
Nu ai sunet pentru ca nu i-au pus alimentatorul care trebuia. Alimentatorul lui este de 12V (sigur) cu 1A (parca), marca Ktec. Probabil cel pe care l-ai pus are sub 12V.

Edited by mhanor, 14 April 2015 - 20:27.


#8
VaniLLasko

VaniLLasko

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 13.04.2015
Are toate lucrurile originale, si nu am apasat pe nici un mute :). Pana acum mergea. . . :|

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate