Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce e mai important pe termen lung...

Imposibil de portat vodafone-digi...

Pilotaj drone - curs obligatoriu?...

Probleme submersibila
 Utilizatorii de servicii de comun...

Notificare Anaf pentru venituri d...

Router WiFi care sa stie VLAN si ...

ETL one to many relationship from...
 Trust Wallet

Inmulțire pomi cu flori (meliferi...

Întrebare, facebook in Rusia

Excel scriere numar condensat
 Camera auto DVR PNI Voyager S1700...

PC pentru editare video si putin ...

Sistem de navigatie GPS PNI L710 ...

OnePlus Watch 2
 

Blocare switch

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Xi

Xi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 26.11.2001
Am si eu o probleme cu niste switchuri (destul de ieftine, dar nu cele mai ieftine): din cand in cand se blocheaza: stau aprinse toate ledurile si nu se poate accesa reteua. Dupa ce le scot din prinza si le reconectez totul este ok. Sa fie de la curent

#2
bestialba

bestialba

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 13.04.2004
cred ca vorbesti de un edimax. nu sunt bune de nimic.

#3
Doru_Neo

Doru_Neo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,135
  • Înscris: 22.05.2005
Da asta e un defect des intalnit la switch-urile ieftine si inevitabil proaste calitativ. La caderi de tensiune in momentul cand curentul revine, raman blocate. Nu ai ce sa le faci decat sa le resetezi de fiecare data prin scoaterea mufei de alimentare sau iti cumperi altele mai de marca.

#4
Ragnarok

Ragnarok

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 296
  • Înscris: 12.01.2006
Sau le treci pe UPS.

#5
Doru_Neo

Doru_Neo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,135
  • Înscris: 22.05.2005
Si ce faci daca switch-urile sunt mai multe, ex. o retea de cartier ? Cumperi cate un ups pentru fiecare ...? :D
Oricum costul unui UPS este foarte mare in comparatie cu al unui switch bun.
Treaba cu UPS-ul merge cand ai de ex 2-3 switch-uri la distanta mica unul de altul si le alimentezi de pe o singura priza.

#6
bit 61

bit 61

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,540
  • Înscris: 17.09.2005
Se face alimentarea  switch-urilor prin firele nefolosite din cablu de retea(de
preferinta STP).Se aplica o tensiune mai mare (de ex.+35V) la capat de linie si se pune pe fiecare switch cate un stabilizator de tensiune(9-12V).
Am testat acest mod de alimentare si functioneaza perfect ( 6 switch-uri alimentate,
primul la distanta de 100m si ultimul la 600m).
Tensiunea la capat de linie se calculeaza in functie de lungimea traseului
(stiind ca un fir din cablu STP are rezistenta  r~0,083 ohmi/metru) si consumul
fiecarui switch.
Sabilizatorii sant realizati cu LM 317 montati obligatoriu pe radiatoare.

#7
creatorul

creatorul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 616
  • Înscris: 23.08.2004
Si eu am aceeasi problema cu un switch tinut afara . Atunci cand se ia curentul nu isi mai revine  chiar daca ii dau restart. Si ma duc si umblu prin cabluri si le inversez si isi revine el singur dupa o ora dupa ce fac treaba asta . Chestia e ca switch`ul este Trendnet....
Asa ca l-am dus la garantie , astept sa vad daca se face ceva , daca nu as vrea sa imi iau altu ca nu sunt multumit at all de el .

@bit61 mie la 50 m de fir imi disparea 1V , asa ca am luat un alimentator cu stabilizator de tensiune si in loc de 9v cat avea ii dadeam 12 v si nu i-am mai pus alt stabilizator langa switch sus . Langa el ajungeau cam 10 V si ceva. Foloseam un utp mai prost :).

#8
bit 61

bit 61

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,540
  • Înscris: 17.09.2005
Cu un singur switch este mult mai simplu,normal.

Alte switch-uri care se blocheaza sunt cele RPC .

Edited by bit 61, 28 January 2006 - 12:06.


#9
creatorul

creatorul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 616
  • Înscris: 23.08.2004
Intrebarea mea este : care aveti switch`uri tinute pe afara in -20 de grade si functioneaza fara probleme , chiar si dupa ce se ia curentul pentru o perioada . MA intereseaza modelul.
Merci

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate