![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cum sa fac sa listez doar pe o anumita data
Last Updated: Jan 17 2006 15:12, Started by
ryady
, Jan 12 2006 23:09
·
0

Posted 12 January 2006 - 23:09

Salut, as avea o nelamurire ...daca poate cineva sa-mi dea cateva sugestii, pentru ca nu shiu cum sa fac...
Nici nu shiu de unde sa incep exact ....am un mic programel care salveaza in baza de date din acces mai multe campuri, m-ar interesa sa listez, salvarile pe o anumita luna ...sau pe o anumita zi ...ce anume ma sfatuiti sa fac ? ... |
Posted 13 January 2006 - 18:02

Posted 17 January 2006 - 12:56

Am cautat, dar nu am gasit inca nimic din ceea ce ma interesa...mai caut ...poate i-mi da cineva o mana de ajutor sa gasesc mai repede... Multumesc
|
Posted 17 January 2006 - 15:12

E destul de simplu (daca salvezi si data introducerii datelor), faci un :
dim dbs as database dim rst as recordset dim sql as string sql="SELECT * FROM TabellaDati WHERE DataRecord BETWEEN DataInceput AND DataSfirsit" set dbs=OPENDATABASE(NomeDatabase) set rst=dbs.openrecordset(sql) with rst while not .eof 'adaugi pe lista ce-a gasit list1.additem cstr(rst!camp1) & "-" & cstr(rst!Camp2).....etc .movenext wend end with trebuie numai sa ai o lista unde sa scrie si sa transformi in sir campurile din recordset |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users