![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Conexiune mysql
Last Updated: May 23 2006 23:14, Started by
ryady
, Jan 12 2006 23:03
·
0

Posted 12 January 2006 - 23:03

Cum se face o conexiune mysql in vb6, un exemplu ceva de unde sa-mi pot da seama mai exact ?
|
Posted 13 January 2006 - 17:56

iti trebuie MySQL ODBC driver,
uite un exemplu: Private Sub cmdConnectMySQL_Click() Dim cnMySql As New rdoConnection Dim rdoQry As New rdoQuery Dim rdoRS As rdoResultset cnMySql.CursorDriver = rdUseOdbc cnMySql.Connect = "uid=YourUserName;pwd=YourPassword; server=YourServerName;" & _ "driver={MySQL ODBC 3.51 Driver}; database=YourDataBase;dsn=;" cnMySql.EstablishConnection With rdoQry .Name = "selectUsers" .SQL = "select * from user" .RowsetSize = 1 Set .ActiveConnection = cnMySql Set rdoRS = .OpenResultset( rdOpenKeyset, rdConcurRowVer) End With Do Until rdoRS.EOF With rdoRS 'process the fields ' to access a field called username you would 'reference it like !username rdoRS.MoveNext End With Loop rdoRS.Close cnMySql.Close End Subthis link helps succes! |
Posted 23 May 2006 - 23:14

ca sa fiu 101% sigur, deci cu mysql odbc driver pot sa ma conectez de pe workstationu meu cu windoz catre baza mea de date mysql care ruleaza pe *nix undeva pe un server nu ?
merci |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users