![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Mormântul lui Arsenie Boca
Last Updated: Apr 03 2017 21:09, Started by
Edwin6000
, Mar 27 2015 18:27
·
0

Posted 27 March 2015 - 18:27

Maine am de gând sa merg pana acolo si sunt putin in dubiu in ceea ce privește traseul.pe unde este cel mai bine sa o iau?
|
Posted 27 March 2015 - 18:33

ia-o pe sibiu. ai autostrada pana la DEva. - apoi hunedoara - si te duce drumul .e cea mai rapida varianta
sugerez sa nu te duci in weekend . Este ...pur si simplu..imposibil . mii de oameni. daca reusesti , pune si pentru mine o floare ( si ti dau eu banii ) la Sfantul Mormant. Drum bun si Doamne ajuta. |
Posted 27 March 2015 - 18:33

Pe la banca (cruce inainte de a intra, cruce la iesire) si apoi la mormant.
|
Posted 27 March 2015 - 18:35

Pe altundeva? Dacă chiar vrei să mergi la circul de acolo, cele mai ok rute de acces dinspre București sunt A1 - ieșire nod Simeria și sau mergi prin Simeria - Hunedoara (treci prin cartierul Monte Carlo) și faci dreapta spre Prislop sau dacă vrei mai simplu, de la ieșire mergi pe Călan - Hășdat și vii din partea opusă. Drumul e destul de rău pe partea asta, grijă mare. Ia-ți de toate cu tine și pregătește-te de așteptat, weekendul trecut se lăuda presa locală că au fost numărați 35000 oameni. Pe weekend. Pe un drum care pe ultimii km are 1 singură bandă.
Edited by AlexIP, 27 March 2015 - 18:38. |
Posted 27 March 2015 - 18:40

Posted 27 March 2015 - 18:42

Caută și tu cu Google
Attached FilesEdited by Mircel, 27 March 2015 - 18:48. |
Posted 27 March 2015 - 19:00

Maine am de gând sa merg pana acolo si sunt putin in dubiu in ceea ce privește traseul.pe unde este cel mai bine sa o iau? 1. Cea amintita de foxbat - prin sibiu ... simeria etc. ..pe aici ai 419 Km din Bucuresti pana in Silvasu de Sus, de unde se urca spre Manastirea Prislop. 2. Pitesti-Valcea-Tg.Jiu-Petrosani-Hateg. Pe aici ai 376 Km. Drumul e ok cu exceptia a aprox. 35 Km, intre Bumbesti Jiu si Petrosani, drum inchis in cursul saptamanii in timpul zilei (cu o pauza intre 12:00-14:00 si liber dupa 19:00), insa deschis in weekend. Sunt lucrari, insa se circula rezonabil in toamna ... |
Posted 27 March 2015 - 19:00

Este aproape de Hateg , comuna Silvasul de sus . Sau din Hunedoara . Trebuie s ai insa mare rabdare , e omor de lume acolo .E bine sa participi si la activitatile de acolo gospodaresti , uni o fac , cara apa la bucatarii , sparg lemne , si ai sa ma vezi tu acolo . Se zice ca asta ajuta .
Edited by gingisKHAN2015, 27 March 2015 - 19:01. |
|
Posted 27 March 2015 - 19:02

Este aproape de Hateg , comuna Silvasul de sus . Sau din Hunedoara . Trebuie s ai insa mare rabdare , e omor de lume acolo .E bine sa participi si la activitatile de acolo gospodaresti , uni o fac , cara apa la bucatarii , sparg lemne , si ai sa ma vezi tu acolo . Se zice ca asta ajuta . |
Posted 27 March 2015 - 19:05

Este aproape de Hateg , comuna Silvasul de sus . Sau din Hunedoara . Trebuie s ai insa mare rabdare , e omor de lume acolo .E bine sa participi si la activitatile de acolo gospodaresti , uni o fac , cara apa la bucatarii , sparg lemne , si ai sa ma vezi tu acolo . Se zice ca asta ajuta . Este foarte aglomerat, insa ultima data, in toamna, a fost chiar ok. Insa am ajuns acolo mai dimineata .. pe la 9,30. |
Posted 27 March 2015 - 19:06

Ajuta la nu stiu ce , m-or fi vazut pe mine mai marisor , pe semne . Eu am fost la partea cu lemnele , damele la bucatarii. Cica te mantuiesti , si ajungi in rai .
![]() |
Posted 27 March 2015 - 19:07

Si eu vreau sa ajung sa ma rog dar atat. Nu ma intereseaza altceva
|
Posted 27 March 2015 - 19:12

|
Posted 27 March 2015 - 19:21

Posted 27 March 2015 - 19:25

Pai ne-or pus oamenii aia la masa , o multime de lume , fara 5 bani , nu cade nimanui galoanele daca drept multumire bati un covor , crapi niste lemne , ajuti la bucatarie , eu asa am gandit atunci . S i nu m-o pus nimeni expre , vazui unii ca se chinuiau acolo , intrebai , si imi dadura un topor . normal ca daca treci ca voda prin loboda pe acolo sa bifezi numa pe facebook ca ai mers nu vezi asta .
Edited by gingisKHAN2015, 27 March 2015 - 19:26. |
Posted 27 March 2015 - 19:33

Pai ne-or pus oamenii aia la masa , o multime de lume , fara 5 bani , nu cade nimanui galoanele daca drept multumire bati un covor , crapi niste lemne , ajuti la bucatarie , eu asa am gandit atunci . S i nu m-o pus nimeni expre , vazui unii ca se chinuiau acolo , intrebai , si imi dadura un topor . normal ca daca treci ca voda prin loboda pe acolo sa bifezi numa pe facebook ca ai mers nu vezi asta . Ah..... asta e alta situatie. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users