![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Rugaciune la neoprotestanti
Last Updated: Mar 25 2015 17:55, Started by
Dude_2nd
, Mar 24 2015 11:41
·
0

Posted 24 March 2015 - 11:41

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/WrNwbNgCooY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
parerea mea e ca au sarit calul direct in penibil. ![]() si nu neaparat pentru treaba aia cu "canalele infundate"... |
Posted 24 March 2015 - 11:57

penibil, strigator la cer! eu i-as impusca pe protestantii astia. jos cu sectele lor imputite. in America cu voi, diavolilor! Dragul meu , eu nu mă exteriorizez ca aceia din videoclip dar nici prin cap nu-mi trece ce îţi trece ţie . |
Posted 24 March 2015 - 12:04

ho cu tata, nazistilor, ca aici suntem la Religie si Spiritualitate!
![]() Paco, intre noi cunoscatorii fie vorba, "pacatul" de care vorbesc eu nu e exteriorizarea, ci aiureala, hodorogirea de tampenii fara logica pe post de rugaciune. Totul, de ochii lumii. Edited by Dude_2nd, 24 March 2015 - 12:04. |
Posted 24 March 2015 - 12:06

Aia e intrunire mondena studenteasca. Deci au si neoprotestantii pacatele lor. Hai sa nu-i impuscam din prima ca lalaie niste rugaciuni. Numai daca nu cumva aveti mandate de la Inchizitie.
|
Posted 24 March 2015 - 12:07

Stiu acest video.
Acolo este mai mult decat fatarnicie, acolo este vorba de duhuri necurate. Cum poti sa spui ca declari tu sfintire, numai un demon te duce in asa hal de cap. Edited by anoniymus, 24 March 2015 - 12:08. |
Posted 24 March 2015 - 12:09

Aia e intrunire mondena studenteasca. Deci au si neoprotestantii pacatele lor. Hai sa nu-i impuscam din prima ca lalaie niste rugaciuni. Numai daca nu cumva aveti mandate de la Inchizitie. Inchizitia a dat mandat doar pentru Martorii lui Iehova. ![]() |
Posted 24 March 2015 - 12:10

Stiu acest video. Acolo este mai mult decat fatarnicie, acolo este vorba de duhuri necurate. Cum poti sa spui ca declari tu sfintire, numai un demon te duce in asa hal de cap. Daca vrei sa vezi demoni cauta Rajneesh pe youtube. Aia sunt niste tineri care se joaca. |
Posted 24 March 2015 - 12:11

Posted 24 March 2015 - 12:12

m-am saturat de ei, se cred buricul pamantului, se cred trimisii lui Dumnezeu, se cred speciali, se cred sfinti ! ati cunoscut pana acum vreun protestant d-asta? eu da, si foarte multi sunt cu adevarat ticniti... nu mai zic cat de urat vorbesc impotriva ortodoxiei... Da eu am cunoscut o gramada, cu cei carismatici nu am fost de accord. In umila mea parere nu exista motive temeinice sa-I impuscam. Maxim sa-I schingiuim si sa le infieram cruci cu fierul rosu. Am avut multi ortodocsi in grupul de studenti evanghelici din facultate, ne-am inteles bine. Impreuna am invatat din Biblie, apoi a mers fiecare pe calea lui. |
Posted 24 March 2015 - 12:13

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/q7TUJoWVvIA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Uite aici rugaciune de la demoni. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/c3jzTRedjJ4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Asta e evidenta: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/XJmYQD1tUZA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by anoniymus, 24 March 2015 - 12:15. |
Posted 24 March 2015 - 12:14

Nicidecum! Fii pe pace! Inchizitia a dat mandat doar pentru Martorii lui Iehova. ![]() really ? poti sa-mi dai un post al meu la fel de imbecil (sa-I omoram, sa-I taiem ) ? ce va mai place sa va victimizati. Daca primiti o amenda in traffic o raportati tot la persecutii...
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/q7TUJoWVvIA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Uite aici rugaciune de la demoni. Cu vorbitul in limbi s-ar putea sa o nimeresti, dar nu intotdeauna. Am asistat la asa ceva, era o facatura imitative, repetitive. Se pare ca exista vrajitori/ vrajitoare care practica treaba. |
|
Posted 24 March 2015 - 12:15

Posted 24 March 2015 - 12:19

Parerea mea e ca topicul asta trebuie sters. Nu inchis! Sters! Nu trebuie neaparat sa vedem ca exista printre noi specimene care-s de parere ca semenii ar trebui exterminati. E de ajuns sa banuim ca aceste specimene exista.
|
Posted 24 March 2015 - 12:19

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/XJmYQD1tUZA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ![]() se intampla in Romania? |
Posted 24 March 2015 - 12:21

Parerea mea e ca topicul asta trebuie sters. Nu inchis! Sters! Nu trebuie neaparat sa vedem ca exista printre noi specimene care-s de parere ca semenii ar trebui exterminati. E de ajuns sa banuim ca aceste specimene exista. Nu initiatorul a spus asta ci un alt user, caruia i se pot sterge postarile. Necuratul in schimb vrea sters acest subiect pentru ca il deranjeaza si ii demasca lucrarea. Un moderator sa corecteze ce a scris florin ar fi de ajuns. Edited by anoniymus, 24 March 2015 - 12:21. |

oameni buni, voi credeti ca toti nebunii sunt la spital? sunt peste tot si mai ales la asa-zisii 'pocaiti' in general... e iures mare la rugaciuni, fac crize de epilepsie si ceilalti se bucura ca ala a primit Duhul Sfant! traim intr-o lume atat de ciudata!!!! si e adevarat ca doar din America pot veni manifestarile astea si toate sectele religioase care vad si fac minuni.
astia proclama numele lui Satan si sunt liberi! trebuie sa facem ceva pana nu e prea tarziu! |
|

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users