![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Stațiuni de ski franceze
Last Updated: Jan 31 2019 10:48, Started by
Tinkerbelle
, Mar 23 2015 13:32
·
0

Posted 23 March 2015 - 13:32

Les Gets - Chavannes
O mică stațiune simpatică, cu multe tipuri de pârtii la dispoziție. Les Gets face parte din zona mult mai mare de ski numită Portes-du-Soleil (regiunea Haute-Savoie). Cu toate acestea, trebuie amintit că zona respectivă se află la marginea Alpilor, la o altitudine mai mică decât majoritatea stațiunilor. În consecință zăpadă nu e întotdeauna prezentă la cantitate optimă și sezonul este oarecum mai scurt. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 23 March 2015 - 14:59

Les 3 Vallees ...rulzzzzz
625km partii Val Thorens,Meribel,Courchevel...conditie fizica si vreme buna sa ai.... |
Posted 26 June 2015 - 07:54

Posted 26 June 2015 - 13:35

@ sophtia, daca nu opresti vanatoarea de posturi, te opresc eu !
Deja este al treilea topic si post in care nu spui, practic, nimic ! Edited by Barboso, 26 June 2015 - 13:36. |
Posted 04 January 2019 - 19:52

salutare,
ma lovesc de urmatoarea situatie neplacuta: am decis sa fac o vacanta la schi in zona GAP si am gasit cel mai apropiat aeroport cu pret rezonabil la bilet - Torino. cum calatoresc cu familia am optat pt inchirierea unei masini direct din aeroport pe care sa o returnez in acelasi loc. problema apare deoarece in Italia se livreaza masini cu anvelope de vara (sau all seasons dar ma indoiesc) si asigura gratuit o pereche de lanturi de zapada. nu stiu daca in Franta pot circula cu astfel de lanturi fara sa fiu amendat sau "pedepsit" sub o alta forma. s-a lovit cineva de o astfel de problema ? cum a rezolvat ? |
Posted 31 January 2019 - 10:48

Nu o sa ai nici o problema, nu sunt obligatorii anvelopele de iarna.Traversarea Alpilor cu masina o sa-ti dea cu virgula.
Edited by iulian_1976, 31 January 2019 - 10:48. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users