![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Doreta provoaca dilatarea pupilelor ?
Last Updated: May 03 2019 21:59, Started by
I2O
, Mar 20 2015 00:04
·
0

Posted 20 March 2015 - 00:04

De la doreta se pot dilata foarte mult pupilele?
Ca astazi am fost abordat de cativa colegi care mi-au spus ca am pupilele foarte dilatate si ca sa ma conving am mers la baie,aveam ditai pupilele si irisul abia se vedea. Stiu ca are ceva extract de opiu...dar banuiesc ca nu foarte mult... Edited by I2O, 20 March 2015 - 00:07. |
Posted 20 March 2015 - 00:14

Da, tramadolul mai dilata pupila uneori. Se pare ca esti mai ghinionist.
Pentru ce ti l-a prescris ? |
Posted 20 March 2015 - 00:15

Posted 20 March 2015 - 03:32

E de la Paracetamol.
Tramadolul micsoreaza pupilele sau le lasa la fel. |
Posted 20 March 2015 - 05:50

Doreta este extrem de toxic pentru organism!
![]() Intreaba medicul daca poate sa-l inlocuiasca cu acesta: http://www.pcfarm.ro...l-Capsule---ESI |
Posted 20 March 2015 - 06:54

Mai maniacule, lasa-l pe nenea doctoru sa decida ce si cum.
![]() |
Posted 20 March 2015 - 12:38

Doreta este extrem de toxic pentru organism! ![]() Intreaba medicul daca poate sa-l inlocuiasca cu acesta: http://www.pcfarm.ro...l-Capsule---ESI ![]() Compari mere cu pere. Daca stam s-o luam asa, si diclofenacul este extrem de toxic, si metamizolum Natrium ( pe care-l iubiti atat de mult ), si paracetamolul este toxic ( cf. toxicologiei, mori repede daca nu esti atent, i mean, chiar foarte repede! ), si calciul este toxic, si ghici ce, toxina botulimica e cea mai toxica ( adica Botoxul...dar e controlata ) Plantutele nu zic ca nu au efect...dar cand e vorba de administrare orala exceptand suplimentele pentru ficat ( si cele minerale ) majoritatea sunt apa de ploaie ca efect in comparatie cu substantele consacrate care au efect pe anumiti receptori/ anumite proteine, pot fi directionate zonal, etc. Si iar, despre plante..don't worry, tocmai am asistat la un seminar de "plante medicinale" si vreau sa zic ca mi-a ajuns. Jumatate din toxicologie se gaseste, evident, in plantele medicinale. De ce? Pentru ca supradoza ucide ![]() Da, as inlocui diclofenacul daca e vorba de administrare cutanata cu un supliment natur cu efecte asemanatoarte tot sub forma cutanata, in rest, nu. In concluzie: atata timp cat se respecta dozele recomandate ( de medicul terapeut, de producator/ prospect ) in orice domeniu, traiesti. Nu respecti, nu traiesti ( bine, sau deloc ). ps. Si pestii sunt toxici. Edited by lex404, 20 March 2015 - 12:40. |
Posted 20 March 2015 - 12:57

Doreta este extrem de toxic pentru organism! ![]() Intreaba medicul daca poate sa-l inlocuiasca cu acesta: http://www.pcfarm.ro...l-Capsule---ESI |
Posted 20 March 2015 - 17:08

Ala e pentru articulatii tu cu coloana ai treaba, poti sa iei si o galeata, efect zero.
|
Posted 21 March 2015 - 00:42

Posted 01 April 2019 - 19:22

Buna seara, medicii ar trebui sa stie ca acest medicament este extrem de periculos. Vecina mea a chemat salvarea la cca jumatate de ora dupa ce a luat o pastila de Doreta pt durerea de spate. Avea stare de lesin, de voma, ameteala si senzatie de rau general cu durere de cap. Pare ca e retras acest medicament de pe piata, insa medicii il prescriu in continuare cu lipsa de responsabilitate.
|
Posted 03 May 2019 - 18:32

Buna seara, medicii ar trebui sa stie ca acest medicament este extrem de periculos. Vecina mea a chemat salvarea la cca jumatate de ora dupa ce a luat o pastila de Doreta pt durerea de spate. Avea stare de lesin, de voma, ameteala si senzatie de rau general cu durere de cap. Pare ca e retras acest medicament de pe piata, insa medicii il prescriu in continuare cu lipsa de responsabilitate. Dacă ar fi retras, de unde dreaq ar mai avea farmacia sa-ti deie,mai nene? S-a retras ala cu eliberarea prelunjita, ca stătea par'cetamolu'prea multa vreme pîn organice și să intoxica mațilii. Alilate nu s-a retras, încă să găsește și e bune pt dureri de la bubilii de pe chișere. Hai noroc! |
Posted 03 May 2019 - 21:59

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users