Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pauza inclusa in program

Cum se calculeaza salariul minim ...

Alimentare GPL

Digi gigabit PPPOE
 Calorifer automat - anii '30

Sfat alegere imprimanta birou

Prelungire impamantare

Recomandare auto pana in 22 de mi...
 Cost manopera schimbare motor + s...

Huawei Watch Fit 2

Postament motor poarta culisant

Modem USB Huawei cu Cell ID Lock
 Avem justitie? Mai suntem in sigu...

E legal sa montezi o camera pe bl...

Timp/distanta naveta

La multi ani @yo_cristi!

Totul despre TV Panasonic AS640

- - - - -
  • Please log in to reply
331 replies to this topic

robertfelix

robertfelix

Junior Member

• Grup: Members
Cel mai bine cumperi un HDD extern,cu 200 RON găsești de 1tb :).

Alin ai testat 3d'ul? Sa vezi clipul demo de la Samsung :D

Edited by robertfelix, 07 April 2015 - 10:15.

Eagle Raider

Eagle Raider

try

• Grup: Senior Members
am facut update-ul... mi-a mers din a 4-a incercare, oricum nu poti folosi aplicatiile daca nu faci update, nu te lasa... nu mi se conecta la server, dar pana la urma, dupa o ora am reusit sa fac si update. blocarea s-a realizat dupa update... in fine nu e panica, se mai intampla :P

da am folosit aseara si un stick si direct pe hdmi, diferenta fiind cred de setari, pe stick era setat pe normal, iar pe hdmi setat pe true cinema, nu prea imi place imaginea oferita de true cinema, prefer particularizatul, culori mai vii, de asemenea miscarea si gesturile oamenilor mi se par cam rapide si deci nenaturale

robertfelix

robertfelix

Junior Member

Mai schimba și tu ceva prin setări,poți schimba modul de vizualizare cum vrei pentru orice intrare,vezi cum e ifc'ul setat,eu îl am pe minim + true cinema (am pus un link pe prima pagina cu ce setări folosesc pentru filme)

Edited by robertfelix, 07 April 2015 - 10:22.

Eagle Raider

Eagle Raider

try

am pus setarile care le-ai postat tu, dar nu mi-a placut asa tare cum se vede... o sa mai testez diseara cand ajung acasa.

aseara dupa stick nu mi-a redat si subtitrarea, e o varianta si hdd-ul sau mai bine un router mai bun(un .ac) si folosesc dlna... inca mai astept, pentru ca ma voi muta in cateva luni si acolo nu stiu ce solutii voi avea mai la indemana, asa ca nu mai investesc deocamdata in hdd sau router sau stick

alin0405

alin0405

Member

View Postrobertfelix, on 07 aprilie 2015 - 10:12, said:

Cel mai bine cumperi un HDD extern,cu 200 RON găsești de 1tb Posted Image.

Alin ai testat 3d'ul? Sa vezi clipul demo de la Samsung Posted Image
Da am probat 3D si e la fel ca pe un Samsung! Numai ca eu nu pot suporta activul... nu stiu de ce! ma oboseste asa in general... nu ma refer la ochi! Am luat tv cu 3D pentru calitatea panelui, si doar asa sa vad un clip scurt cand doresc.
Am sa-mi iau in viitor numai pt 3D un alt tv dar cu pasiv preferabil de la LG sau Sony. Numai sa vad ce modele apar in 2015 si daca sunt mai bune ca cele din 2014!
La care clip 3D de la Samsung te referi? de unde-l pot descarca?

View PostEagle Raider, on 07 aprilie 2015 - 11:33, said:

am pus setarile care le-ai postat tu, dar nu mi-a placut asa tare cum se vede... o sa mai testez diseara cand ajung acasa.

aseara dupa stick nu mi-a redat si subtitrarea, e o varianta si hdd-ul sau mai bine un router mai bun(un .ac) si folosesc dlna... inca mai astept, pentru ca ma voi muta in cateva luni si acolo nu stiu ce solutii voi avea mai la indemana, asa ca nu mai investesc deocamdata in hdd sau router sau stick
Setarile postate de pe AVforums sunt pt diagonala de 48 daca nu ma insel si doar pt TrueCinema si se vad bine doar seara pe intuneric!
Ziua eu folosesc Normal , fie Particularizat.
Pt Particularizat trebuie alte setari decat cele postate, intrucat imaginea la mine e prea galben-verzuietica!
Subtitrarile trebuie sa aibe EXACT aceeasi denumire cu fisierul filmului!!!!!

Eagle Raider

Eagle Raider

try

parea sa aibe aceeasi denumire, nu m-am uitat atent fiind o denumire foarte lunga, mai incerc diseara daca am timp.

setarile de pe avforums fix asa au fost facute, dar cred ca intamplarea face sa fi fost becul aprins, deh sa vad si eu ce setari fac :))

cu telecomanda cu touch inca nu m-am acomodat, am o tastatura noua sigilata logitech k400 cu touchpad... cred ca o sa o folosesc pe aceasta in locul telecomenzii

razor74

razor74

Member

Exista suport tehnic in romania . Puteti sa ii bateti la cap cu problemele gasite ( mai ales subtitrarea de la mediaplayer si problemele cu redarea unor mkv-uri 720p), ba chiar cu traducerea incorecta a unor meniuri ...

Eagle Raider

Eagle Raider

try

da, am sesizat si eu o greseala prin meniu, scria acasaă asta asa la prima vedere

cosmin1923

cosmin1923

New Member

• Grup: Junior Members
Eu, cat am butonat tv ul asta de 3 luni si ceva, nu s a blocat niciodata in meniu plus ca folosesc youtube non stop aproape, m am dezvatat si de laptop. Daca mai stiti setari pentru posturile sd/ hd de imbunatatie , va rog sa le postati.

Edited by cosmin1923, 07 April 2015 - 13:56.

alin0405

alin0405

Member

Se pare ca in 2015 nu aduce nimic bun la corespondentul lui AS640 - CS 630. Doar 400 hz fata de 1200hz acum , dispare telecomanda tactila, nimic nou. Va trebui sa platim mai mult pt modelele din seria 7 care sunt insa UHD cand numeri pe degete posturile HD pe cablu. Asadar cine mai doreste un tv bun: as640 acum e momentul cat se mai gaseste!

View Postcosmin1923, on 07 aprilie 2015 - 13:55, said:

Eu, cat am butonat tv ul asta de 3 luni si ceva, nu s a blocat niciodata in meniu plus ca folosesc youtube non stop aproape, m am dezvatat si de laptop. Daca mai stiti setari pentru posturile sd/ hd de imbunatatie , va rog sa le postati.
Inafara de TrueCinema, folosesc Normal cu mici ajustari. Am incercat setari personale dar tot la cele de fabrica am revenit!Posted Image

Edited by alin0405, 07 April 2015 - 14:14.

robertfelix

robertfelix

Junior Member

Alin,clipul "food fight" clip de prezentare și îți dai seama ca e plin de efecte pop-up :D,direct pe Youtube :-??

Eagle Raider

Eagle Raider

try

Acum se pare ca nu mi se mai conecteaza la net... adica imi arata ca s-a conectat, dar cand incerc sa intru in orice aplicatie imi zice ca n-am conexiune si imi afiseaza optiunea de verificare, verific din nou si dupa ceva timp de asteptare din nou imi arata ca sunt conectat...

Eagle Raider

Eagle Raider

try

A mai patit cineva? M-am uitat si pe router si apare ca fiind conectat

bebeko

bebeko

Active Member

Comandat si eu ca tot s-a ieftinit pe pcgarage cu 10 roni.Sa vad acum ce surprize ma asteapta :)
Preventiv am ales si serviciul verificare produs de la ei, deci ar trebui sa nu gasesc pixeli morti si altele.

robertfelix

robertfelix

Junior Member

View PostEagle Raider, on 07 aprilie 2015 - 20:50, said:

A mai patit cineva? M-am uitat si pe router si apare ca fiind conectat
Nu,merge fără probleme,am setat wi-fi'ul acum câteva luni,îl țin pe conexiunea de 5Ghz

Eagle Raider

Eagle Raider

try

Ciudat... am conectat la router telefon, 2 laptopuri si tv-ul, doar ca imi da eroare. O sa dau maine un mail la panasonic sa intreb

alin0405

alin0405

Member

View PostEagle Raider, on 07 aprilie 2015 - 19:18, said:

Acum se pare ca nu mi se mai conecteaza la net... adica imi arata ca s-a conectat, dar cand incerc sa intru in orice aplicatie imi zice ca n-am conexiune si imi afiseaza optiunea de verificare, verific din nou si dupa ceva timp de asteptare din nou imi arata ca sunt conectat...
La ce distanta ai routerul? si ce model e, nu e cel din oferta? Eu cu cel de la Romtelecom nu am avut asemenea probleme! Intradevar trebuie sa dau conectare automata cand deschid televizorul , apoi ramane conectat pana la inchidere!
Totusi ai ceva probleme...poate te ajuta cei de la Panasonic!

Edited by alin0405, 07 April 2015 - 22:27.

Eagle Raider

Eagle Raider

try

intamplator, e fix acelasi router, tp-link 841n, e amplasat la 3 m si putin, fara obstacole. cand dau sa verifice starea, initial are 1 liniuta semnal pentru o secunda, dupa care ajunge la semnal full

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate