Totul despre TV Panasonic AS640
Last Updated: Dec 27 2019 11:39, Started by
alin0405
, Mar 19 2015 12:49
·
0

Posted 07 April 2015 - 10:12

Cel mai bine cumperi un HDD extern,cu 200 RON găsești de 1tb
![]() Alin ai testat 3d'ul? Sa vezi clipul demo de la Samsung ![]() Edited by robertfelix, 07 April 2015 - 10:15. |
Posted 07 April 2015 - 10:14

am facut update-ul... mi-a mers din a 4-a incercare, oricum nu poti folosi aplicatiile daca nu faci update, nu te lasa... nu mi se conecta la server, dar pana la urma, dupa o ora am reusit sa fac si update. blocarea s-a realizat dupa update... in fine nu e panica, se mai intampla
![]() da am folosit aseara si un stick si direct pe hdmi, diferenta fiind cred de setari, pe stick era setat pe normal, iar pe hdmi setat pe true cinema, nu prea imi place imaginea oferita de true cinema, prefer particularizatul, culori mai vii, de asemenea miscarea si gesturile oamenilor mi se par cam rapide si deci nenaturale |
Posted 07 April 2015 - 10:18

Mai schimba și tu ceva prin setări,poți schimba modul de vizualizare cum vrei pentru orice intrare,vezi cum e ifc'ul setat,eu îl am pe minim + true cinema (am pus un link pe prima pagina cu ce setări folosesc pentru filme)
Edited by robertfelix, 07 April 2015 - 10:22. |
Posted 07 April 2015 - 11:33

am pus setarile care le-ai postat tu, dar nu mi-a placut asa tare cum se vede... o sa mai testez diseara cand ajung acasa.
aseara dupa stick nu mi-a redat si subtitrarea, e o varianta si hdd-ul sau mai bine un router mai bun(un .ac) si folosesc dlna... inca mai astept, pentru ca ma voi muta in cateva luni si acolo nu stiu ce solutii voi avea mai la indemana, asa ca nu mai investesc deocamdata in hdd sau router sau stick |
Posted 07 April 2015 - 11:40

Cel mai bine cumperi un HDD extern,cu 200 RON găsești de 1tb ![]() Alin ai testat 3d'ul? Sa vezi clipul demo de la Samsung ![]() Am sa-mi iau in viitor numai pt 3D un alt tv dar cu pasiv preferabil de la LG sau Sony. Numai sa vad ce modele apar in 2015 si daca sunt mai bune ca cele din 2014! La care clip 3D de la Samsung te referi? de unde-l pot descarca?
am pus setarile care le-ai postat tu, dar nu mi-a placut asa tare cum se vede... o sa mai testez diseara cand ajung acasa. aseara dupa stick nu mi-a redat si subtitrarea, e o varianta si hdd-ul sau mai bine un router mai bun(un .ac) si folosesc dlna... inca mai astept, pentru ca ma voi muta in cateva luni si acolo nu stiu ce solutii voi avea mai la indemana, asa ca nu mai investesc deocamdata in hdd sau router sau stick Ziua eu folosesc Normal , fie Particularizat. Pt Particularizat trebuie alte setari decat cele postate, intrucat imaginea la mine e prea galben-verzuietica! Subtitrarile trebuie sa aibe EXACT aceeasi denumire cu fisierul filmului!!!!! |
Posted 07 April 2015 - 11:45

parea sa aibe aceeasi denumire, nu m-am uitat atent fiind o denumire foarte lunga, mai incerc diseara daca am timp.
setarile de pe avforums fix asa au fost facute, dar cred ca intamplarea face sa fi fost becul aprins, deh sa vad si eu ce setari fac ![]() cu telecomanda cu touch inca nu m-am acomodat, am o tastatura noua sigilata logitech k400 cu touchpad... cred ca o sa o folosesc pe aceasta in locul telecomenzii |
Posted 07 April 2015 - 11:46

Exista suport tehnic in romania . Puteti sa ii bateti la cap cu problemele gasite ( mai ales subtitrarea de la mediaplayer si problemele cu redarea unor mkv-uri 720p), ba chiar cu traducerea incorecta a unor meniuri ...
|
Posted 07 April 2015 - 12:52

da, am sesizat si eu o greseala prin meniu, scria acasaă asta asa la prima vedere
|
Posted 07 April 2015 - 13:55

Eu, cat am butonat tv ul asta de 3 luni si ceva, nu s a blocat niciodata in meniu plus ca folosesc youtube non stop aproape, m am dezvatat si de laptop. Daca mai stiti setari pentru posturile sd/ hd de imbunatatie , va rog sa le postati.
Edited by cosmin1923, 07 April 2015 - 13:56. |
Posted 07 April 2015 - 14:17

Se pare ca in 2015 nu aduce nimic bun la corespondentul lui AS640 - CS 630. Doar 400 hz fata de 1200hz acum , dispare telecomanda tactila, nimic nou. Va trebui sa platim mai mult pt modelele din seria 7 care sunt insa UHD cand numeri pe degete posturile HD pe cablu. Asadar cine mai doreste un tv bun: as640 acum e momentul cat se mai gaseste!
Eu, cat am butonat tv ul asta de 3 luni si ceva, nu s a blocat niciodata in meniu plus ca folosesc youtube non stop aproape, m am dezvatat si de laptop. Daca mai stiti setari pentru posturile sd/ hd de imbunatatie , va rog sa le postati. ![]() Edited by alin0405, 07 April 2015 - 14:14. |
|
Posted 07 April 2015 - 14:39

Alin,clipul "food fight" clip de prezentare și îți dai seama ca e plin de efecte pop-up
![]() |
Posted 07 April 2015 - 19:18

Acum se pare ca nu mi se mai conecteaza la net... adica imi arata ca s-a conectat, dar cand incerc sa intru in orice aplicatie imi zice ca n-am conexiune si imi afiseaza optiunea de verificare, verific din nou si dupa ceva timp de asteptare din nou imi arata ca sunt conectat...
|
Posted 07 April 2015 - 20:50

A mai patit cineva? M-am uitat si pe router si apare ca fiind conectat
|
Posted 07 April 2015 - 21:30

Comandat si eu ca tot s-a ieftinit pe pcgarage cu 10 roni.Sa vad acum ce surprize ma asteapta
![]() Preventiv am ales si serviciul verificare produs de la ei, deci ar trebui sa nu gasesc pixeli morti si altele. |
Posted 07 April 2015 - 21:45

|
Posted 07 April 2015 - 22:07

Ciudat... am conectat la router telefon, 2 laptopuri si tv-ul, doar ca imi da eroare. O sa dau maine un mail la panasonic sa intreb
|
Posted 07 April 2015 - 22:25

Acum se pare ca nu mi se mai conecteaza la net... adica imi arata ca s-a conectat, dar cand incerc sa intru in orice aplicatie imi zice ca n-am conexiune si imi afiseaza optiunea de verificare, verific din nou si dupa ceva timp de asteptare din nou imi arata ca sunt conectat... Totusi ai ceva probleme...poate te ajuta cei de la Panasonic! Edited by alin0405, 07 April 2015 - 22:27. |
Posted 07 April 2015 - 22:58

intamplator, e fix acelasi router, tp-link 841n, e amplasat la 3 m si putin, fara obstacole. cand dau sa verifice starea, initial are 1 liniuta semnal pentru o secunda, dupa care ajunge la semnal full
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users