Totul despre TV Panasonic AS640
Last Updated: Dec 27 2019 11:39, Started by
alin0405
, Mar 19 2015 12:49
·
0

Posted 19 March 2015 - 12:49

De ieri am intrat in Clubul laudatului Panasonic 48AS640 si am constat cu stupoare ca manualul de utilizare este foarte zgarcit in detalii, sunt cateva pagini doar cu atentionari , schite de montaj, indicarea tastelor de telecomanda si tot felul de nimicuri iar ce ai nevoie nu gasesti! Nu se explica meniul in detaliu!
Asa ca am decis sa deschid acest topic sa discutam cei ce detinem aceste modele! Panasonicul imi place, arata mai bine ca in fotografii, arata elegant, dungile orizontale argintii ii dau un aer de tv scump, smartul e simplu dar merge bine... telecomanda tactila e la fel ca un touchpad de pe laptop dar nu se compara cu cea de la Samsung sau LG, tv vede si citeste mkv, mp4 de pe stick ca si un Samsung. Avand in vedere ca Panasonicul 48AS640 e 2300 iar un Samsung seria 6 este peste 2600 lei online clar am mers pe Panasonic de 48 inchi. Ce m-a interesat la inceput…miscarea imaginii e ok pentru seria 6, dar nu excelenta. ma temeam de procesarea imaginii, e bunicica dar nu depaseste SonyW815 sau Samsung h6400….uneori rar apare pe imagini efectul de ecran murdar…panoul uniform!!!, Deși am experienta in butonat alte marci, mi-a luat cateva minute bune sa gasesc de exemplu cum citeste un stick. Ca parti negative : unghi de vizualizare mic , e de preferat ca sa fie montat pe perete mai sus, pt ca pe un pedestal jos, daca stai in picioare negrul nu mai este ok! Nu am gasit sa maresc sau sa micsorez subtitrarea ! cu toate ca presetata e asa cum mi-o doresc mai mica….dar ma gandesc la cei care au tv-uri cu diagonala mai mica! Nu memoreaza caracterele la sutitrare… trebuie de fiecare data sa le alegi! Subtitrarea apare cu max. 1 secunda inainte. Ati mai gasit alte probleme ? Edited by alin0405, 19 March 2015 - 12:50. |
Posted 19 March 2015 - 13:17

Pe scurt, nu-ți place nimic la el.
Că arată elegant e valabil la toate mărcile mai cunoscute. Iar cu subtitrarea nu poți să spui că e o problemă dacă așa iți apare si pe calculator. |
Posted 19 March 2015 - 13:51

Pe scurt, nu-ți place nimic la el. Că arată elegant e valabil la toate mărcile mai cunoscute. Iar cu subtitrarea nu poți să spui că e o problemă dacă așa iți apare si pe calculator. Oricum ca imagine e superb, doar ca nu ajunge la calitatea unor televizoare care costa peste 5000 lei!! Asa suntem noi romanii, vrem calitate la pret mic! Sunetul este foarte bun, foarte fin, creeaza o ambianta placuta! La fel nu se aude ca un sistem audio 5.1 pt ca-i lipseste bassul! Dar la fel este la toate led-urile subtiri. In legatura cu decalajul subtitrarii am sa mai testez cateva filme diseara cand ajung pe acasa ca sa fiu sigur de unde provine problema! Aseara am probat cu Gravity 1080p si inca un film...iar negrul este bun! mie mi se pare cel mai bun film pentru teste! Edited by alin0405, 19 March 2015 - 14:00. |
Posted 19 March 2015 - 13:54

Manualul detaliat pentru utilizare il poti accesa direct pe tv apasand butonul eHELP de pe telecomanda.
Singura solutie pentru sincronizarea subtitrarii, gasita de mine, este folosirea unui server dlna. Eu folosesc Universal Media Server, de care sunt foarte multumit. |
Posted 19 March 2015 - 14:03

Posted 19 March 2015 - 14:17

Aceea fiind strict parerea ta,evident. Sau ma insel? Faptul ca am descris partile negative nu inseamna ca nu are o multitudine de calitati sau celelalte modele nu au alte probleme mai grave!
Manualul detaliat pentru utilizare il poti accesa direct pe tv apasand butonul eHELP de pe telecomanda. Singura solutie pentru sincronizarea subtitrarii, gasita de mine, este folosirea unui server dlna. Eu folosesc Universal Media Server, de care sunt foarte multumit. ![]() |
Posted 19 March 2015 - 14:27

Alin, are dreptate dualis, practic cel putin in primul post n-ai scris nimic bun despre acest televizor inafara de design. Chiar si la punctele relativ bune pe care le-ai mentionat, ai specificat "dar totusi e sub x sau y". Tinand cont ca ai vrut thread pt 640, e ciudat ca tocmai primul post, care probabil va fi cel mai citit si uneori si singurul citit, sa nu mentioneze punctele forte ale acestui led remarcabil pt pretul lui.
|
Posted 19 March 2015 - 15:00

Alin, are dreptate dualis, practic cel putin in primul post n-ai scris nimic bun despre acest televizor inafara de design. Chiar si la punctele relativ bune pe care le-ai mentionat, ai specificat "dar totusi e sub x sau y". Tinand cont ca ai vrut thread pt 640, e ciudat ca tocmai primul post, care probabil va fi cel mai citit si uneori si singurul citit, sa nu mentioneze punctele forte ale acestui led remarcabil pt pretul lui. Dar hai sa dam Cezarului ce-i al Cezarului! CALITATI:
Nu am testat 3D-ul si Media Server! Edited by alin0405, 19 March 2015 - 15:20. |
Posted 19 March 2015 - 17:04

Problema la subtitrare o am si eu , si am sesizat o dupa ce am vazut posturile pe forum. Legat de imagine si de miscarea imafinii, la un meci de fotbal, facand comparatie cu 6400 , panasonicul este superior. Facand comparatie pe partea de smart,am impresia ca 640 proceseaza mai repede cand vreau sa deschid o aplicatie dar net inferior playerului,functiilor smart. Parerea mea
![]() Edited by cosmin1923, 19 March 2015 - 17:10. |
Posted 19 March 2015 - 17:26

Vreau sa-mi cer scuze si sa fac o rectificare!
Problema cu subtitrarea nu este de la playerul Panasonicului ci aveam gresit sincronizate subtitrarile. Am probat si pe laptop cu BSplayer si la fel apare! Am probat cu Hobbit ....ultima parte , am cautat subtitrarea buna pe PC si la fel a vazut-o si Panasonicul. In momentele cand vorbesc in limba elfa.... traducerea de pe imagine in engleza...se sincroniza perfect cu cea in romana! Am facut si cateva fotografii...cu Panasonicul...nu are folia de pe rama inca dezlipita! Attached Files |
|
Posted 19 March 2015 - 17:52

problema cu delay'ul la subtitrare o puteți rezolva ușor și repede cu un progrămel unde o setați cu +1s. (eu asa fac).
Partea de 3D este ok (nu folosesc,doar în primele zile am testat niște clipuri/filme) ![]() Panasonic TX 48AS640E: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/EQz6MCA3WDQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Attached FilesEdited by robertfelix, 19 March 2015 - 18:09. |
Posted 19 March 2015 - 20:31

Setari personale pentru imbunatatirea imaginii la as640, puteti posta ?
|
Posted 19 March 2015 - 21:10

Posted 19 March 2015 - 21:45

Posted 20 March 2015 - 08:46

Eu pe astea le folosesc Culorile sunt foarte, foarte bune, pe True Cinema in modul Cald2. Tot ieri am facut testele de miscare monoscope - rope si rezultatele au fost urmatoarele: Cu IFC dezactivat rezultatele au fost cele mai rele ...pot spune ca televizorul este inutilizabil, linii fara claritate chiar in modul static. Odata activat IFC pe "minim" este alta lume, linii foarte clare atat static cat si in miscare, rezultate foarte bune pana la 900-950. La fel cu IFC pe "maxim" nu am sesizat nici o diferenta intre cele 2 setari, claritatea rezolutiei si a detaliilor este aceeasi, miscare foarte buna. Curios este insa pe modul "mediu" nu am sesizat diferente de miscare, dar liniile au un tremurat intre intre 500-1080. Asa ca stiind rezultatele testului ...aseara pe modul True cinema am setat IFC pe minim si rezultatele au fost foarte bune. Insa cel mai mult mi-a placut pe modul Cinema unde doar am inlocuit modul Cald1 cu Cald2 si a fost cea mai buna setare gasita pana in prezent... imagine ca in cinema ![]() Referitor la subtitrari... verificati si pe laptop subtitrarea inainte... sunt multe care apar cu 0,3-0,5 secunde inainte, nu mai mult dar pe TV cu ecran mare se amplifica senzatia sau poate de la lagul imagini. |
|
Posted 20 March 2015 - 10:50

Eu am tv-ul deja de o lună, tot diagonala de 48,înainte am avut un 48h6400, pot spune ca panasonic este mult peste el la procesarea imagini, claritate mai mare, detalii, imagini în mișcare, acuratețea culorilor în modul true cinema este foarte buna, la meciuri este formidabil, îl dau le modul normal cu ifc la mediu, doar reduc din luminozitate puțin. O rectificare la ce a punctat inițiatorul topicului, 48as640 are panel cu iluminare direct led, nu edge, de aici vine uniformitatea iluminării. Ca minusuri este sub samsung la telecomanda smart si aplicații, dar ce se folosește cel mai des, YouTube, web și mirroring sunt la fel
|
Posted 20 March 2015 - 15:05

Panasonic au o experienta mult mai vasta in procesarea imaginii decat Samsung, si folosesc procesoare de imagine foarte bune pe majoritatea modelelor, deci e foarte normal sa stea peste Samsung la acest capitol. Din observatiile mele, in ultimii ani cele mai bune procesari ale imaginii pot fi vazute la Sony si Panasonic, pe ultimele locuri la procesare fiind Sharp si LG.
|
Posted 20 March 2015 - 18:20

Un singur regret am în legătură cu acest panasonic, îmi pare rău că nu am luat modelul de 55 de inch, dar pe viitor îl bag le asta de 48 în dormitor. Încă nu am cumpărat ochelari 3d pt el, erau unii hama special concepuți pt panasonic, am văzut ca nu se mai găsesc online la mgalxy, o sa dau o tura prin magazine, poate am noroc, erau doar 50 ron active sutter, preț foarte bun
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users