![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Facebook isi "aminteste" prietenii?
Last Updated: Mar 15 2015 12:25, Started by
AndreiMadaras
, Mar 13 2015 23:03
·
0

Posted 14 March 2015 - 00:24

cum se "sterge" un cont de Facebook ?
1. stergi toate contactele 2. modifici cate o litera pe saptamana la user 3. dupa cateva luni, schimbi adresa de email al contului 4. "stergi" contul "modificat bine"! 5. deschizi cont nou cu datele reale ! 6. nu accepti pe nimeni si nu dai "click pe link-uri Facebook" ! functioneaza garantat ! esti un user "sters" 99.99% ! bafta Edited by Google1, 14 March 2015 - 00:25. |
Posted 14 March 2015 - 00:26

Doar atat?
Hmm, nu e 100%, lasa semne de intrebare... Edited by eStev, 14 March 2015 - 00:27. |
Posted 14 March 2015 - 00:27

Eu nu am poze pe feisbuc, si totusi inca nu pricep cum unii sunt asa de perfizi si naivi sa-si posteze toata viata intr-un site Nici eu n-am poze.N-am avut nici pe contul vechi. Colegi de facultate am avut pe vechiul cont,rude nu. (şi atunci tot pseudonim foloseam) |
Posted 14 March 2015 - 00:34

Pe mine ma distreaza uneori POPTAMASUL ala ,nu-i in folow da mai dau acolo ,mii de likeuri vad luate la niste aiureli banale pe care le poate emite drept oricine ,de la mamaia de la salubritate care scarpina asfaltul cu maturoiu pana la Ghita ciobanu .Da e mai celebru ca multi alti oameni ,uite as paria ca sunt tineri care nu stiu ce a gandit Einstein si celebra lui e = mc la patrat ,da stiu pe de rost opera si viata marelui Tony !
Edited by gingisKHAN2015, 14 March 2015 - 00:34. |
Posted 14 March 2015 - 00:36

Cand omul a ajuns pe luna s-au facut 3 poze, cand fufa isi duce plodul la WC face 20 de poze
|
Posted 14 March 2015 - 00:51

Daaa ,asta nici nu mai discutam ,poze cu pruncul ,primul kaka ,primul muc din nas ,uite ce destept e el mance-l mama !
|
Posted 14 March 2015 - 00:52

Pe mine ma distreaza uneori POPTAMASUL ala ,nu-i in folow da mai dau acolo ,mii de likeuri vad luate la niste aiureli banale pe care le poate emite drept oricine ,de la mamaia de la salubritate care scarpina asfaltul cu maturoiu pana la Ghita ciobanu .Da e mai celebru ca multi alti oameni ,uite as paria ca sunt tineri care nu stiu ce a gandit Einstein si celebra lui e = mc la patrat ,da stiu pe de rost opera si viata marelui Tony ! Chiar asa. |
Posted 14 March 2015 - 00:52

Eu mai nou folosesc Facebook ca flux de știri și pentru Messenger că Yahoo e îngropat bine iar Skype e încă slab la popularitate. În rest, să vas ce face sulărică și durlănică nu mă interesează decât dacă e iubita și rudele de gradul 1. Că știe când mă culc și când mă băs cu stropi nu mă deranjează pentru că nu-s Osama bin Laden sau Udrea. N-am ce ascunde autorităților. Sunt prea puțin important.
|
Posted 14 March 2015 - 01:06

Salutare,
Daca vrei sa se faca uitat contul tau de Facebook, scoate-ti prietenii din agenda, daca exista asa ceva, schimba-ti numele si pune o parola pe care s-o uiti. Oricum nu inteleg cine si-ar da numele real si de ce ar vrea sa faca asta intr-un mediu virtual, inteleg situatia cand iti faci un mail asa mai oficial la modul [email protected]. Este normal sa nu treci in CV mail de genul [email protected] dar pe siteuri de socializare, prietenii tai stiu cine esti si este suficient. Eu am optat sa nu imi creez inca un cont la aceasta retea, nu stiu daca o voi face candva, dar sigur nu mi-as da numele real. Cred ca mi-as pune ceva cu wld. |
Posted 14 March 2015 - 03:12

"Facebook works in mysterious ways" Eu mi-am şters contul şi după mult timp mi-am făcut altul,cu altă adresă de mail nouă.Chestia cea mai ciudată e că la "people you may know" îmi apar rude şi foşti colegi de liceu/facultate,cu toate că profilul nu mi-e completat deloc şi nu folosesc numele sau prenumele real. ![]() Dar cererile de prietenie trimise n-au fost acceptate automat. Pentru că n-ai șters memoria cache și n-ai folosit modul incognito (deci cookie-urile sunt active și după închiderea browserului și facebook știe pe cine ai avut anterior). Doar două motive pentru care-ți apar acele persoane! |
|
Posted 14 March 2015 - 03:20

Parţial adevărat...dar tot nu-mi explic de ce îmi apare familia în lista respectivă.N-am folosit numele real,n-am completat detalii gen locaţie,şcoală absolvită etc şi nici n-am avut vreun membru al familiei la prieteni pe vechiul cont (şi nici prieteni comuni)
Şi nu folosesc cont de google. |
Posted 14 March 2015 - 05:55

Nu-i vorba de conspiratie aici asa este gandit si conceput . Si isi face treaba ,utilizat in lupta contra terorismului ,drogurilor si traficului de diverse forme . Apropo de asta, ce ziceti de varianta pe care am auzit-o, cum ca feisbucul ar fi de fapt creatia serviciilor secrete, iar pustii aia urati au fost doar bagati la inaintare ca paravan de ochii lumii ? ![]() |
Posted 14 March 2015 - 08:28

Apropo de asta, ce ziceti de varianta pe care am auzit-o, cum ca feisbucul ar fi de fapt creatia serviciilor secrete, iar pustii aia urati au fost doar bagati la inaintare ca paravan de ochii lumii ? ![]() Orice este posibil cand suntem condusi de catre masoni! ![]() Edited by xmanyacs77, 14 March 2015 - 08:28. |
Posted 14 March 2015 - 08:31

Asta nici nu m-ar surprinde ,dar nu am informatii certe si ma abtin ,oricum america dupa 11 septembrie ,cand desi aveau informatii au fost totusi invinsi ,ca si pearl harbourul ,a luat multe masuri de securitate .
|
Posted 14 March 2015 - 11:21

Apropo de asta, ce ziceti de varianta pe care am auzit-o, cum ca feisbucul ar fi de fapt creatia serviciilor secrete, iar pustii aia urati au fost doar bagati la inaintare ca paravan de ochii lumii ? ![]() mai mult de jumatate din userii acestora sunt "in addiction" ! ... adica dependenti de aceste Smart-Phone, de retele sociale, jocuri online, aplicatii Android, etc ! ... http://inspiretothri...ep-smartphone/ Edited by Google1, 14 March 2015 - 11:30. |
|
Posted 14 March 2015 - 11:35

Quote Pentru că n-ai șters memoria cache și n-ai folosit modul incognito |
Posted 15 March 2015 - 12:25

bine, dar dupa mult timp el si-a reactivat contul FB. In acel timp o fi sters cacheul, poate a si schimbat pc-ul, OS-ul. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users