Subcategorii prestashop
Last Updated: Mar 14 2015 19:11, Started by
Bawer
, Mar 13 2015 19:32
·
0

Posted 13 March 2015 - 19:32

Salutare!!
M-a ajutat un prieten sa imi configurez un site in prestashop, dar acum sunt pe cont propriu. Vreau sa mai adaug doua subcategorii (incaltaminte si veste) la categoria principala Barbati. Problema este ca in meniul principal nu apar. In desfasuratorul din dreapta jos al meniului ele apar si pot fi utilizate, dar in meniul principal nu apar. Mai comic este faptul ca daca intru pe pagina Barbati si dau iar pe meniu, subcategoria Incaltaminte apare, dar subcategoria veste, nu. In panoul de comanda acestea sunt create si sunt functionale. Attached Files |
Posted 14 March 2015 - 07:51

Am pus. cum am precizat sunt functionale doar ca nu apar in meniul principal
|
Posted 14 March 2015 - 08:11

Am reusit. Am golit cache-ul, apoi mi-a disparut meniul tot, am reconfigurat modulul top menu block si acum functioneaza de minune.
Insa cat m-am jucat am dereglat pozitia modulului care arata toate categoriile, este pozitionat in dreapta paginii! cum ii schimb pozitia? vreau sa il urc mai sus, sa fie primul. Attached Files |
Posted 14 March 2015 - 19:11

De undeva din module, cauta pe unde scrie Positions si vei vedea lista cu module din acel sidebar. De acolo ar trebui sa se modifice pozitia... desi eu n-am reusit =))
E curios cum in 2-3 ani n-au reusit sa rezolve problema cu cache-ul, pe vremuri tot trebuia sa il sterg de pe ftp. In schimb au reusit sa complice si mai tare interfata. Oricum vad ca se misca dezamagitor ultima versiune de Prestashop, si asta pe localhost unde n-are ce s-o traga inapoi, mai ales ca e gol magazinul. Nu vreau sa-mi imaginez cum se comporta dupa cateva mii de produse. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users