![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Deschidere cont bancar rapid in UK fara proof of adress
Last Updated: Jan 29 2020 17:16, Started by
galeo
, Mar 13 2015 17:53
·
0

Posted 24 December 2019 - 17:22

C8H11NO2, on 24 decembrie 2019 - 11:26, said:
… insa bancile in uk urasc romanii si bulgarii… si in 90% din cazuri refuza fara motiv. Sigur nu or fi luat credite cu zecile de mii si or plecat inapoi in gunoiul de unde au venit, uitand sa mai inapoieze banii la banci ? Ca bancile stiu ca vor sa faca bani, nu vad de ce ar refuza clienti "Fara motiv". |
Posted 26 December 2019 - 22:30

C8H11NO2, on 24 decembrie 2019 - 11:26, said:
insa bancile in uk urasc romanii si bulgarii… si in 90% din cazuri refuza fara motiv. Catean, on 24 decembrie 2019 - 17:22, said:
Sigur nu or fi luat credite cu zecile de mii si or plecat inapoi in gunoiul de unde au venit, uitand sa mai inapoieze banii la banci ? Ca bancile stiu ca vor sa faca bani, nu vad de ce ar refuza clienti "Fara motiv". ![]() ![]() |
Posted 26 December 2019 - 22:52

nu au vrut sa imi deschida cont pana nu am venit cu un utility bill sau alta hartie cum ca am unde sa stau (proof de adresa) si eu sunt cel ce platesc. am venit cu hartia de la council. lucram de cca 3 saptamani in The City, angajatorul imi daduse toate hartiile, aveam contract de inchiriere printr-o agentie imobiliara de prestigiu., etc. cei de la Lloyd B au zis ca sa nu iau de bine tot ce scrie pe site-ul lor. cei de la Barclay's au inceput sa-mi ceara tot felul de hartii DE LA GUVERN. cei de la santander parca dupa ce am venit cu dovada de adresa au cerut tot felul de hartii despre cum voi fi platit. mi-au trebuit cateva zile sa gasesc o banca sa imi deschida si cont personal si cont de biznis. dupa 2.5 ani i-am anuntat ca plec din UK si atunci mi-au trimis scrisoare sa-mi retrag banii din banca lor. asa am facut si gata. noroc ca transferul la alta banca in afara UK nu m-a costat nimic.
|
Posted 27 December 2019 - 13:10

Depinde de cine dai in banca si cum te vede si la ce banca mergi.Atata tot.Am vazut mai multe cazuri.
Asta cu proof of adress obligatorie e vrajeala si o folosesc in mod abuziv pentru ca pot si vor. |
Posted 27 December 2019 - 13:33

Posted 28 December 2019 - 14:31

Un proof of address se poate falsifica atat de usor ca e chiar degeaba.
|
Posted 28 December 2019 - 16:43

La TSB este relativ ușor sa-ți deschizi cont bancar. Nu știu cum este acum, dar înainte se putea folosi și scrisoarea de la NiNo, ca dovada a adresei. Fără dovada a adresei, îți poți deschide cont bancar in UK la o banca online, gen Monese.
|
Posted 29 January 2020 - 10:43

|
Posted 29 January 2020 - 13:40

C8H11NO2, on 29 ianuarie 2020 - 10:43, said: e cam illegal... e un motiv gen praf in ochi sa nu deschida cont la cine vor. Tocmai s-a explicat mai sus ca e o cerinta legala. Mai mult, daca te accepta, sunt obligati sa iti calculeze un risc. De exemplu, daca esti asociat cu o persoana publica, tranzacțiile tale sunt verificate mai des decat normal. Daca faci tranzactii cu tari cu risc ridicat, la fel. |
Posted 29 January 2020 - 15:05

LukRo, on 29 ianuarie 2020 - 13:40, said:
Tocmai s-a explicat mai sus ca e o cerinta legala. Mai mult, daca te accepta, sunt obligati sa iti calculeze un risc. De exemplu, daca esti asociat cu o persoana publica, tranzacțiile tale sunt verificate mai des decat normal. Daca faci tranzactii cu tari cu risc ridicat, la fel. Si hsbc avea ceva similar... un cont restrans pasaport si daca il tineai 6 luni iti dadeau cont full. insa de cand cu ura pt ue , nici o banca nu mai are serviciile astea. in ochii lor esti deja criminal daca nu ai adresa sau mai stiu eu ce. |
Posted 29 January 2020 - 17:16

Prea o iei personal.
Bancile n-au mamă, n-au tată. Fac afaceri cu oricine cat timp iese banu. Insa au grija sa fie legal, altfel sunt arsi cu amenzi uriase. Si nu numai autoritățile din UK sunt cu ochii pe ei, ci si americanii, pentru ca au ajutat cetateni din US sa ascunda bani. I-au ars americanii de acum sufla si in iaurt. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users