Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...
 program conversie documente EXCEL...

Problema ștergatoare

Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...
 Bolboroseala circuit apa calda me...

Ghete calduroase de oras?

programel care sa ajute votul in...

Acte persoana din Anglia
 Acumulatori camera de supraveghere

Zgomot de fond boxe laptop

Transcoder !

Old Goods Of Asgard (Poets Of The...

soft de w800i pt. k750i

- - - - -
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

robotelu

robotelu

Member

• Grup: Members
cine poate sa-mi zica de unde pot sa-mi reinoiesc softul de k750i cu unul de w800i?

cata8757

cata8757

Member

Pai ori te duci la un centru gsm si dai vreo 300-400 de mii si ti-l fac ei.. ori pe net de la davinci ... dar nu e free iti tre un cont la ei vreo 10E costa... dar peurma nu mai poti afce update de soft de pe SEUS... si mari diferente nu sunt intre un K750i si W800 in afarade walkman-ulala care merge cu telu inchis... si cam atat...prin meniuri la fel...

gika_killeru'

gika_killeru'

Active Member

update-ul se poate face si de pe site-ul oficial s-e.
softurile sunt aproape la fel. difera doar cateva functii in plus la mp3 player si activity key-ul devine walkman shortcut

cata8757

cata8757

Member

el se refera la transformarea de soft din k750 la w800 .. upate-urile se fac doar corespunzato telefonului .. nu poti face updatede soft daca ai k750i si tu sa faci de w800 .. dar daca faci sa il tranformi din soft in w800 numai merg update-urile de soft oficiale de pe site SE

gika_killeru'

gika_killeru'

Active Member

my bad. nu intelesesem bine.
conversia e relativ usoara. cauta pe esato.com ca tre sa fie ceva soafte de flash

cata8757

cata8757

Member

sunt da cu bani ... cont pe davinci... nimic nu e freeware .. cum era pe la siemens... pana si copia de flah era free

gika_killeru'

gika_killeru'

Active Member

View Postcata8757, on Jan 12 2006, 11:09, said:

sunt da cu bani ... cont pe davinci... nimic nu e freeware .. cum era pe la siemens... pana si copia de flah era free
naspa........... si la moto e ca la siemens.......aproape totul e moaca.......ce nu e moaca gasesti carack-uit. mi-e greu sa cred ca nimeni nu a spart un soft de resoftare pt s-e si sa il imparta cu altii

T-MoBiLeR

T-MoBiLeR

Member

Pe howardforums poate gasesti ceva, la sectiunea de SonyEricsson. La ei am gasit suficiente chestii pentru Moto, dar nu pot sa iti spun daca vei gasi ceva sigur.

andreimogos

andreimogos

Junior Member

View Postcata8757, on Jan 12 2006, 11:19, said:

el se refera la transformarea de soft din k750 la w800 .. upate-urile se fac doar corespunzato telefonului .. nu poti face updatede soft daca ai k750i si tu sa faci de w800 .. dar daca faci sa il tranformi din soft in w800 numai merg update-urile de soft oficiale de pe site SE
Esti sigur de partea cu update-ul? Pe thread-ul k750: http://forum.softped...t...997&st=1530

s-a postat deja un prg care-ti transforma 750 in w800 si apoi rulezi SEUS. De ce sa nu mearga update-ul SE daca acum il recunoaste ca un w800?

Silviu_m9

Silviu_m9

Junior Member

Pei ... nu e prea simplu sa stii . Trebuie sa itzi downladezi SEUS de pe site . Iar apoi ai nevoie de packu de transformare . Pe asta tzi-l fac eu cadou   Attached File  k750______w800.rar   544.99K   732 downloads . .  Defapt in primlu rand itzi trebuie un cablu usb. 1 - telefonul trebuie sa fie incarcat in blana 2 - scotzi cartela 3 dai dubluclik pe executabilul ala w800.exe ( cel pe care il iei de la mine ) iar dupaaceea tinand apasta tasta "c" a telefonului  , introduci cablul usb. Urmezi pasii care tii arata akolo . iar dupaia intri in SEUS . E super greu  , nu cred k te vei descurca :( sorry

EPoX

EPoX

Senior Member

• Grup: Senior Members
mi s epare normal sa coste :) vrei ceva mai special ? atunci scoate banul !

alin179

alin179

Member

View PostSilviu_m9, on Aug 14 2006, 14:40, said:

Pei ... nu e prea simplu sa stii . Trebuie sa itzi downladezi SEUS de pe site . Iar apoi ai nevoie de packu de transformare . Pe asta tzi-l fac eu cadou   Attachment attachment . .  Defapt in primlu rand itzi trebuie un cablu usb. 1 - telefonul trebuie sa fie incarcat in blana 2 - scotzi cartela 3 dai dubluclik pe executabilul ala w800.exe ( cel pe care il iei de la mine ) iar dupaaceea tinand apasta tasta "c" a telefonului  , introduci cablul usb. Urmezi pasii care tii arata akolo . iar dupaia intri in SEUS . E super greu  , nu cred k te vei descurca :( sorry

nu e deloc complicat. problema e ca nu merge la toate telefoanele. cititi pe topicul pentru k750

Silviu_m9

Silviu_m9

Junior Member

Am fost zilele astea la un centru GSM ( cam panarama) . si mi-au zis k dak ii faci upgrade pe soft  , nu o sa mai mearga tellu ca inainte. Adik bateria tine mai putin si multe alte chestii. E adevarat sa nu stia ala sa mi-l faca si a zis asa ? ? ? ? ? :angry:

aiptek

aiptek

the big red

• Grup: Moderators

View PostSilviu_m9, on Aug 16 2006, 02:11, said:

Am fost zilele astea la un centru GSM ( cam panarama) . si mi-au zis k dak ii faci upgrade pe soft  , nu o sa mai mearga tellu ca inainte. Adik bateria tine mai putin si multe alte chestii. E adevarat sa nu stia ala sa mi-l faca si a zis asa ? ? ? ? ? :angry:
e vrajeala omule, cred ca aia nu stiu de asa ceva

Silviu_m9

Silviu_m9

Junior Member

Mersi de raspuns ..  :kisstogether:

Si as mai avea si io o alta intrebare .. Ar merge sa upgradezi softul unui k750i mai sus de W800i .. adik sa il faci w810! sau altfel ????????????? :w00t:

mertanu

mertanu

New Member

View PostSilviu_m9, on Aug 14 2006, 14:40, said:

Pei ... nu e prea simplu sa stii . Trebuie sa itzi downladezi SEUS de pe site . Iar apoi ai nevoie de packu de transformare . Pe asta tzi-l fac eu cadou   Attachment attachment . .  Defapt in primlu rand itzi trebuie un cablu usb. 1 - telefonul trebuie sa fie incarcat in blana 2 - scotzi cartela 3 dai dubluclik pe executabilul ala w800.exe ( cel pe care il iei de la mine ) iar dupaaceea tinand apasta tasta "c" a telefonului  , introduci cablul usb. Urmezi pasii care tii arata akolo . iar dupaia intri in SEUS . E super greu  , nu cred k te vei descurca :( sorry
boss nu ai si u un id ceva sa ma ajuti si pe mine cu softu asta ca am incercat sa il bag eu si nu am reusit cand tin apasat pe C si bag USB mi se deschide tel si imi da eroarea asta!! ms astept raspuns id:thebeast_seby

Attached Files

bodo1612

bodo1612

Junior Member

am si eu o intrebare  daca nu am cablu de date si am decat card reader pot baga si eu softu?? plss

yeu

yeu

Active Member

Nu e complicat, e destul de usor daca te pricepi la asa ceva.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate