Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
FightBox ar merita transformat ...

Statii cu baterii

[TEORIE] Ce ati face in cazul une...

Exceptii reale/aparente de la pri...
 Se dorește interzicerea algo...

Pret manopera

Balti de pescuit in Dobrogea - li...

EURO 24 - Meciul 2: Belgia - Roma...
 Metru Jysk/Ikea

Pareri complex rezidențial T...

Camping Franta - Chamonix

Macbook Pro 2019 se blocheaza cu ...
 Folie pentru protectie solara

Tur Slovenia.

Dilae din Slatina, cel mai destep...

Nikon Z6III
 

Allview E3 SIGN

- - - - -
  • Please log in to reply
52 replies to this topic

#19
petre-vitan

petre-vitan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 951
  • Înscris: 10.06.2014
Din codul de eroare spune ca nu folosesc versiunea originala de firmware insa repet, E3 Sign este o copie de la Xolo Q2100 si nu inteleg de ce rom-urile nu sunt compatibile.

#20
yo8llx

yo8llx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,088
  • Înscris: 21.03.2005

View Postpetre-vitan, on 06 iunie 2016 - 21:54, said:

Din codul de eroare spune ca nu folosesc versiunea originala de firmware insa repet, E3 Sign este o copie de la Xolo Q2100 si nu inteleg de ce rom-urile nu sunt compatibile.
Posibil să aibă alta tabelă de partitionarea emmc si ai această eroare
De aia spuneam de formatare.... vezi încearcă un alt scatter, bun compatibil pt modelul de cpu / model hardwer

Edited by yo8llx, 06 June 2016 - 21:58.


#21
meshgheru_andu

meshgheru_andu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,453
  • Înscris: 09.05.2009
Ce rom ai folosit de la Xolo,cel custom sau cel stock? Ca din poza postata de tine pare ca ai folosit un rom de DOODGE.. iti las un link cu romul oficial

Edited by meshgheru_andu, 06 June 2016 - 22:01.


#22
petre-vitan

petre-vitan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 951
  • Înscris: 10.06.2014
Am folosit rom-ul stock.exact ce-l la care mi-ai lasat link. Poza este orientativa vis a vis de eroare. O sa atasez poze reale dupa ce urmez procesul indicat de yo8llx.

Edited by petre-vitan, 07 June 2016 - 06:25.


#23
petre-vitan

petre-vitan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 951
  • Înscris: 10.06.2014
Am incercat din nou insa degeaba. O sa va arat cum procedez in speranta ca poate undeva gresesc si voi o sa ma atentionati.
Deci,pornesc Flash Tools, incarc fiserul MT6582_Android_scatter din folderul Xolo Q2100 KK S013 16-09-2014. Scot bateria si o repun in telefon cam dupa un minut. Apas Download la Flash Tools, tin apasat volum sus la telefon si apoi introduc cablul Usb.
[ https://i.imgur.com/SVkzyEN.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Dupa cateva secunde rezulatatul este ce-l din poza de mai jos.
[ https://i.imgur.com/6yRg6qL.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Am incercat formatrea automata .
[ https://i.imgur.com/EpONAUT.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Apoi formatarea manuala
[ https://i.imgur.com/hJF5PyF.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Drivere-le sunt corect instalate
[ https://i.imgur.com/rOnUfeA.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Ce nu fac bine? De ce nu reusesc macar sa pot intra in cwm ca sa-i dau un hard reset?

#24
meshgheru_andu

meshgheru_andu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,453
  • Înscris: 09.05.2009
Incearca fara a pune bateria deloc, o scoti si dupa ce iti indica succesul procesului o pui la loc.

#25
petre-vitan

petre-vitan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 951
  • Înscris: 10.06.2014
Am incercat insa fara baterie nu pleaca deloc Flash Tools.
Azi am scris la mia multe servisuri in speranta ca ma pot ajuta (contra cost). Unii mi-au spus ca am sters bootloader-ul si din pacate nu ma pot ajuta, altii au spus ca il pot resofta si ma costa undeva la 40-50 lei. Ce-i de la Allview au spus ca ma costa 96 lei + taxele de transport + eventualele componete defecte.
Chiar nu stiu ce sa fac. Daca as gasi rom-ul original poate as reusi ceva insa azi am cautat 6 ore pe net si nu am gasit nimic.
Rom-ul actual Xolo Q2100 KK S013 16-09-2014 nu stiu daca ma poate ajuta cu ceva tinand cont ca datorita lui am pus telefonul pe "butuci".
Totusi sa presupunem ca as gasi acest rom insa cuml l-as instala tinand cont ca el se instaleaza de pe cardul sd ? Nu am sa-l pot instala cu Flash Tools ptr ca nu are fisier MT6582_Android_scatter.
Stie cineva sa ma scoata din incuracatura asta fara sa ajung la servis?

#26
valer

valer

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,849
  • Înscris: 25.05.2006
Dacă scoți bateria din telefon, la sp flash trebuie setat/ bifat opțiunea fără baterie!? Nu mai știu exact.

#27
petre-vitan

petre-vitan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 951
  • Înscris: 10.06.2014
Stiu, am facut si asta si tot nu merge. :(

#28
addiy1987

addiy1987

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,377
  • Înscris: 05.09.2012
Incearca sa dai format fara a apasa nici un buton,doar sa fie oprit,scoti bateria si o introduci din nou.Daca iti reuseste formatarea va merge si download fara probleme.

Edited by addiy1987, 09 June 2016 - 17:09.


#29
petre-vitan

petre-vitan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 951
  • Înscris: 10.06.2014
Multumesc pentru sfat. Am incercat insa am aceias eroare.

[ https://i.imgur.com/MeNBFcx.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#30
addiy1987

addiy1987

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,377
  • Înscris: 05.09.2012

View Postpetre-vitan, on 09 iunie 2016 - 20:19, said:

Multumesc pentru sfat. Am incercat insa am aceias eroare.

[ https://i.imgur.com/MeNBFcx.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Ai incercat si cu alt cablu de date?
Sau sterge driverele mtk ,absolut tot(adica uninstall vcom, mediatek and preloader drivers) si reinstaleaza-le daca nu merge nici asa inseamna ca romul nu e pt telefonul tau.

Edited by addiy1987, 09 June 2016 - 20:52.


#31
petre-vitan

petre-vitan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 951
  • Înscris: 10.06.2014
Am incercat si varianta asta insa apare aceias eroare. Sper ca cineva sa imi ofere rom-ul original sau un back-up al acestuia.
Treaba este ca am citit pe mai multe forumuri internationale unde mai multe persoane au incercat sa instaleze pe un E3 SIgn rom-ul Xolo Q2100 si au patit la fel ca mine.

#32
meshgheru_andu

meshgheru_andu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,453
  • Înscris: 09.05.2009
Nu stiu cat de incredere este site-ul dar vezi aici.

#33
addiy1987

addiy1987

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,377
  • Înscris: 05.09.2012

View Postpetre-vitan, on 10 iunie 2016 - 06:32, said:

Am incercat si varianta asta insa apare aceias eroare. Sper ca cineva sa imi ofere rom-ul original sau un back-up al acestuia.
Treaba este ca am citit pe mai multe forumuri internationale unde mai multe persoane au incercat sa instaleze pe un E3 SIgn rom-ul Xolo Q2100 si au patit la fel ca mine.
Uite iti dau un link cu site de incredere,daca zici ca e clona dupa xolo q2100 incearca cu asta,ai tot acolo http://firmwarefile.com/xolo-q2100

#34
petre-vitan

petre-vitan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 951
  • Înscris: 10.06.2014

View Postmeshgheru_andu, on 10 iunie 2016 - 14:54, said:

Nu stiu cat de incredere este site-ul dar vezi aici.
Link-ul oferit de tine nu ma lasa sa descarc decat daca scriu numarul de telefon si bineinteles sa trimit un sms catre ei care probabil costa foarte mult.

View Postaddiy1987, on 10 iunie 2016 - 18:09, said:

Uite iti dau un link cu site de incredere,daca zici ca e clona dupa xolo q2100 incearca cu asta,ai tot acolo http://firmwarefile.com/xolo-q2100

Am incercat varianat de care spui insa am aceias eroare.
Ieri am dus telefonul in servis si sper ca azi sa-l repare. Am sa scriu aici rezultatul.

#35
petre-vitan

petre-vitan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 951
  • Înscris: 10.06.2014
Fratilor, vreau si eu rom-ul original sau un back-up full de la E3 Sign

#36
petre-vitan

petre-vitan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 951
  • Înscris: 10.06.2014
Azi am luat telefonul de la servis insa nu l-au reparat pe motiv ca nu il vede calculatorul. Am ajuns acasa, am bagat in telefon cablul usb de la calc si culmea ca il vede.
Chiar nu este nimeni care sa ma ajute cu un back-up full de la E3 sign?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate