Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
IP Camera HikVision nu o gasesc i...

Cand devine un film clasic?

Cu mașina spre Budapesta ...

Ridicare act de identitate cu pro...
 Calorifere + incalzire in pardose...

Sfat achizitie laptop buget 1500-...

Boxe Devialet

Mai poarta careva papuci prin oras?
 Amortizoare - 2024 - gaz / ulei ?...

Calatorie Bucuresti - Timisoara, ...

Țuica are gust ciudat

Copii nascuti in Romania
 Felicitari Republica Moldova pent...

Ușa exterioara care scar5...

Decizie dificila intre doua model...

Orange nu onoreaza premiile din P...
 

Allview E3 SIGN

- - - - -
  • Please log in to reply
52 replies to this topic

#1
opsy091

opsy091

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,137
  • Înscris: 12.02.2012
Allview a lansat oficial în România primul smartphone cu senzor de amprentă și anume Allview E3 Sign.

Specificații:

– display IPS OGS de 5.5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, protejat cu Corning Gorilla Glass 3;
– procesor MediaTek quad-core la 1.3 GHz, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD până la 32 GB;
– Android 4.4 KitKat cu Berry UI;
– dual-sim, 3G, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS, cititor de amprentă, senzor infraroşu, amplificator audio NXP;
– 8 Megapixeli cu senzor Sony IMX219 și cameră frontală de 2 Megapixeli;
– baterie de 2800 mAh, 9.3 mm grosime şi 161,9 grame.

[ http://www.allview.ro/sign/images/contents/section-img-2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/29dRK4cEO-s?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Arata bine si personal ma bate gandul sa imi las viper v1 si sa imi iau un E3.

Edited by opsy091, 10 March 2015 - 21:57.


#2
lights35

lights35

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 14.01.2008
Arata interesant, si mie mi se pare ok si pretul rezonabil. Am aflat aici si ce model are la origine!

#3
opsy091

opsy091

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,137
  • Înscris: 12.02.2012

View Postlights35, on 10 martie 2015 - 22:15, said:

Arata interesant, si mie mi se pare ok si pretul rezonabil. Am aflat aici si ce model are la origine!
Acolo vad ca scrie X1 sign si are 2 gb rami Posted Image 1000 de lei nu mi se pare prea mult Posted Image

Edited by opsy091, 10 March 2015 - 22:34.


#4
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012
Senzorul amprentă merge la a 2a sau a 3a încercare....nu are nici led notificare, e și gros plus că am văzut în review că are lag și la simpla defilare în meniu. Nu merită 1000 RON nicicum.

#5
leomagic44

leomagic44

    Io, cu electronii.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,065
  • Înscris: 06.02.2012
Alta panarama marca no view.
Pentru ca are amprenta sa ceri 1000 ron?
Clar nu face.

#6
Andron27

Andron27

    New Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 9
  • Înscris: 03.03.2015
Din specificatii mie mi se pare ok si pretul pe masura. Putin cam mare telefonu

#7
pastel3005

pastel3005

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,382
  • Înscris: 11.08.2006
uitati-va la prezentarea de 30 minute de pe mobilissimo.
deja la 5.5 inch e phablet, nu telefon, asa cum se spune si in video :)

#8
stefan_bv

stefan_bv

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 23.01.2014
Ce greutate are cu baterie si husa din pachet ?
Pe unele situri (allview de ex) am vazut 560,7g brut. La ce se refera asta ?

#9
cristinel07

cristinel07

    #MM93

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,143
  • Înscris: 26.07.2009
"Noi" telefoane care se aseamana foarte mult cu cele scoase de acum multe luni sau an.

#10
valivaru

valivaru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 19.01.2012

View Postleomagic44, on 11 martie 2015 - 05:11, said:

Alta panarama marca no view.
Pentru ca are amprenta sa ceri 1000 ron?
Clar nu face.

AI TESTAT TE TELU SA ZICI CA E PANARAMA SAU ZICI SI TU ASA???

View Postandroholic, on 10 martie 2015 - 22:19, said:

Senzorul amprentă merge la a 2a sau a 3a încercare....nu are nici led notificare, e și gros plus că am văzut în review că are lag și la simpla defilare în meniu. Nu merită 1000 RON nicicum.

SEZORUL DE AMPRENTA MERGE DIN PRIMA SI NU ARE LAG DELOC NU E NICI GROSSI ITI SPUN EU CA L-AM ACHIZITIONAT SI MERITA TOTI BANI. LA AMPRENTA TOTUL E CUM O INREGISTREZI VITEZA CU CARE TRAGI PE SENZOR SI ASTA FACI LA DEBLOCARE SI MERGE DIN PRIMA.

#11
sergiudoru

sergiudoru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 395
  • Înscris: 04.06.2013
Doua intrebari pentru telefonul acesta: 1. Se inchide ecranul atunci cand il pui la ureche cand vorbesti la el? 2. Are vreo notificare vizuala la primire mesaje,neavand led de notificare?  Adica sa se aprinda ecranul cum este la P5 Quad?  Multumesc!

#12
sergiudoru

sergiudoru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 395
  • Înscris: 04.06.2013
se pare ca si au dat cu parerea aici doar cei care nu sunt posesorii acestui model de telefon.nu este cineva care chiar are acest telefon,l a folosit....ptr a da detalii si a raspunde la unele intrebari?

#13
petre-vitan

petre-vitan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 951
  • Înscris: 10.06.2014
Buna ziua la toata lumea.
Am cumparat de la cineva un Allview E3 Sign. Singura problema pe care o avea , era ca avea root si cateva aplicatii de baza erau dezinstalate din telefon.
Cu gandul ca ajung acasa si ii instalez un rom curat, i-am dat 200 de lei si ne-am vazut fiecare de drumul sau.
Odata ajuns acasa caut pe net rom-ul oficial insa na, i-al de unde nu este. Pana la urma am gasit un forum in care se spunea ca E3 Sign este de fapt Xolo Q2100. Bucuros am descarcat acest rom si l-am instalat fara probleme. A inceput in Flash Tools sa plece linia rosie, apoi ce-a albastra, apoi una verde si in final una galbena care a fost si ultima. Cand sa-l pornesc nu mai dadea niciun semn de viata, de fapt telefonul nu se mai aprinde deloc. Este recunoscut de calulator insa cand vreau sa instalez orice alta versiune de Xolo Q2100 imi da eroarea "enable dram failed 4032."
Suparat incep sa caut rezolvarea pe net insa degeaba. Citind ici-colo imi dau seama ca nu sunt singurul fraier care a patit astfel cu un E3 Sign. Sunt mai multe persoane care au aceias problema ca a mea insa niciunul nu a gasit rezolvarea.
Ma gandesc ca poate cu ajutorul vostru voi reusi sa-l pun pe "picioare" pe acest telefon incapatanat care refuza sa revina la viata.

[ http://2.bp.blogspot.com/-P7cKOdYB_Hg/VOPg5hk-SwI/AAAAAAAAAfg/vaNXTUV9Mtc/s1600/S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by petre-vitan, 06 June 2016 - 20:41.


#14
yo8llx

yo8llx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,088
  • Înscris: 21.03.2005
Nu am acest tel. Vezi rezolvarea cod eroare pe Hovatek, o variantă ar fi să încerci să flesuiesti ( dacă-ti permite ) un Custom pt el apoi pui un Custom din CWM.... bun ar mai fi formatarea din SP Flash DAR FARA preloader.bin !!!! Însă vei pierde IMEI ( oricum cred că le-ai pierdut avind zona NVRAM afectata.... ) si sa pui un rom pt modelul tau.
Nu am acest tel , acest model dar de regulă cam astea-s rezolvările însă TREBUIE să ai ce sa pui atit din CWM cit si din SP .
Cauta pe Hovatek rezolvarea cod eroare sau youtube ude gasesti procedura de formatare din SP FARA PRELOADER.BIN
Mi-am dat si eu părerea..... !!!!! -

--->>> dar pina la formatare incearcă o versiune 5 ( mai nouă ) de la sp dacă este recunoscut scatterul căci văd că folosesti versiunea 3 ( mai veche )

Edited by Mur, 06 June 2016 - 21:41.
Nu mai cita mesajul imediat anterior!


#15
petre-vitan

petre-vitan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 951
  • Înscris: 10.06.2014
Nu am cum sa pun un custom rom ptr ca telefonul nu porneste deloc si normal ca nu am acces la cwm.
Am incercat si versiunea 5 insa da aceias eroare, m-am uitat si pe youtube si am gasit cateva tutoriale care arata solutia insa nu functioneaza si la mine, de fapt la unii merg la altii nu.
Am incercat si formatarea prin Flash Tools insa vine mereu aceaias freastra enervanta care imi spune "enable dram failed 4032."
Nu imi fac mari probleme de Imei-uri ptr ca voi gasi o solutie sa le pun inapoi. Acum vreau doar sa pornesc acest telefon.

#16
yo8llx

yo8llx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,088
  • Înscris: 21.03.2005

View Postpetre-vitan, on 06 iunie 2016 - 21:02, said:

Nu am cum sa pun un custom rom ptr ca telefonul nu porneste deloc si normal ca nu am acces la cwm.
Am incercat si versiunea 5 insa da aceias eroare, m-am uitat si pe youtube si am gasit cateva tutoriale care arata solutia insa nu functioneaza si la mine, de fapt la unii merg la altii nu.
Am incercat si formatarea prin Flash Tools insa vine mereu aceaias freastra enervanta care imi spune "enable dram failed 4032."
Nu imi fac mari probleme de Imei-uri ptr ca voi gasi o solutie sa le pun inapoi. Acum vreau doar sa pornesc acest telefon.
CWM se pune tot din SP folosind cwm- ul redenumit recovery.img si scatterul puse intr-un folder separat..... eu is pe Tapatalk, mai greu de pe tel sa-ti caut dar vezi după codul de eroare.... trebuie să meargă format...... ceva gresesti sau omiti..... vezi youtube si la versiunea 3 e si o smecherie parcă din combinatii taste..... nu mai retin..... de peste 1 an nici nu am pornit  sp v3..... lucru exclusiv cu v5
Nu porneste poate că ai suprascrisa zona emmc de NVRAM sau boot.img lipsa..... sau nescrisă din ceea ce ai flesuit..... sau mai grav ceea ce ai pus nu este pt hardwerul tău si asta'n seama METAMODE - era bine să-ti fi făcut un backup din MTK for win la tot inclusiv NVRAM sau prin metodă ReadBack din SP. ( Aveai toate cele necesare reînvierii chiar si din metamode )
Pe viitor cînd pui un rom PRIN SP din surse nesigure să debifezi preloader.bin INTOTDEAUNA , ai noroc ca-l vede. Din CWM nu există acest risc
PS: dar cind pui cablul USB isi bagă driverul SP-ul ?!, căci e posibil să nu ai preloader.bin compatibil HARDWER si atunci..... metamode te paste.... CAUTA CODUL DE EROARE CE INSEAMNA EXACT, pe XDA sau Hovateck !!!

- drivere corect instalate
- eventual reinstalează drivere cu restart obligatoriu la win
- nu folosi hub USB, direct pe port USB
- nu folosi prelungitor USB
- înainte de pornire flesuire se SCOATE BATERIA 30 secunde si se repune fără să-l pornesti si abia apoi se pune cablul USB
- in prima faza apare jos la sp că-Č™i instalează driver.... nu atunci drivere incorecte, cablul USB, nu ai scos bateria sau cel mai grav alt preloader.bin

Edited by yo8llx, 06 June 2016 - 21:43.
Nu mai cita mesajul imediat anterior!


#17
meshgheru_andu

meshgheru_andu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,453
  • Înscris: 09.05.2009
Pentru procesoarele mediatek eu stiu ca se foloseste qpst tool. Eu zic sa incerci cu programul asta sa ii pui romul oficial apoi ne spui ce ai reusit, daca nu stii cum se foloseste anunta.

Edited by meshgheru_andu, 06 June 2016 - 21:35.


#18
yo8llx

yo8llx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,088
  • Înscris: 21.03.2005

View Postmeshgheru_andu, on 06 iunie 2016 - 21:34, said:

Pentru procesoarele mediatek eu stiu ca se foloseste qpst tool. Eu zic sa incerci cu programul asta sa ii pui romul oficial apoi ne spui ce ai reusit, daca nu stii cum se foloseste anunta.
Da.... e bunicel dar sfint e SP Flashul prin instrumentele ce le are si este pt MTK-uri.... si nu are rom oficial.... poate-l ajuta careva cu un backup măcar fiČ™ierele primare de pornire fără sistem operare.... să-i pornească măcar în recovery

Edited by yo8llx, 06 June 2016 - 21:51.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate