![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Martin Schulz: Europa cere sacrificii din partea oamenilor pentru a salva băncile
Last Updated: Mar 21 2015 20:08, Started by
Xenon2006
, Mar 09 2015 16:05
·
0

Posted 09 March 2015 - 16:05

Președintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat recent, la Bruxelles, că Europa cere sacrificii din partea cetățenilor ”pentru a salva băncile”, argumentând că este necesară implicarea partenerilor sociali și protejarea modelului social european. ”Cerem cetățenilor sacrificii, părinților să accepte salarii mai mici, taxe mai mari și mai puține locuri de muncă. Și pentru ce? Pentru a salva băncile. Și copiii sunt șomeri. Dacă nu vom schimba acest lucru, dacă nu găsim un tratament echitabil și corect, promisiunile făcute de Europa nu vor fi îndeplinite”, a declarat Martin Schulz, la o conferință ”Un nou început pentru dialogul social”, care a avut loc astăzi la Bruxelles. sursa |
Posted 09 March 2015 - 16:10

Adica cetatenii sa faca sacrificii pentru Europa, dar Europa asta ce sacrificii face la schimb pentru cetatenii ei?
Au dat de greu bancherii? Aham, acum jaf la drumul mare si hotie pe fata, cu acte-n regula! |
Posted 09 March 2015 - 16:25

Eu sunt de acord sa salvez bancile, intrucat atunci cand am avut nevoie de bani mi-au dat; e adevarat ca am avut n comisioane si o dobanda ce avea un coeficient de dilatare exponentiala..dar mi-au dat...
Si intrucat suntem o tara ortodoxa : "39. Eu însă vă spun vouă: Nu vă împotriviţi celui rău; iar cui te loveşte peste obrazul drept, întoarce-i şi pe celălalt.".. eu zic sa salvam bancile.."again" Problema mea e ca sunt ateu.. asa ca nu stiu ce fac. "Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis! " |
Posted 09 March 2015 - 16:26

Adica noi cei rupti de tot felul de taxe si impozite, cocosati de bancile care inventeaza noi si noi comisioane, cresc dobanzile cum vor ele etc. etc. ar trebui sa ne dam si viata pentru acesti camatari hapsani?
Cele 40 miliarde de euro imprumutati nu s-au dus tot la banci? Si de acolo afara din tara, pentru ca banci romanesti nu mai sunt... Falimentul este cea mai buna solutie pentru banci. |
Posted 09 March 2015 - 16:29

Anarhia !!! unde esti tu, oare ?!!
![]() Edited by tom_1133, 09 March 2015 - 16:29. |
Posted 09 March 2015 - 16:34

Pai eu de cand m-am nascut, ma tot sacrific!
![]() |
Posted 09 March 2015 - 16:47

Eu sunt de acord sa salvez bancile, intrucat atunci cand am avut nevoie de bani mi-au dat; e adevarat ca am avut n comisioane si o dobanda ce avea un coeficient de dilatare exponentiala..dar mi-au dat... Si intrucat suntem o tara ortodoxa : "39. Eu însă vă spun vouă: Nu vă împotriviţi celui rău; iar cui te loveşte peste obrazul drept, întoarce-i şi pe celălalt.".. eu zic sa salvam bancile.."again" Problema mea e ca sunt ateu.. asa ca nu stiu ce fac. "Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis! " ![]() |
Posted 09 March 2015 - 16:59

Cred că nu ați citit cu atenție ce a zis omul ăla.
"Cerem cetățenilor sacrificii, [...]. Și pentru ce? Pentru a salva băncile." Ăsta e un reproș la adresa sacrificării cetățenilor în favoarea băncilor. |
Posted 09 March 2015 - 17:12

1Adica cetatenii sa faca sacrificii pentru Europa, dar Europa asta ce sacrificii face la schimb pentru cetatenii ei? 2Au dat de greu bancherii? Aham, acum jaf la drumul mare si hotie pe fata, cu acte-n regula! Sa crape dracului odata! 2Sa crape dracului amicii statului, impreuna cu statul! Edited by searcher-star, 09 March 2015 - 17:13. |
|
Posted 09 March 2015 - 17:17

"Cerem cetăţenilor sacrificii, [...]. Şi pentru ce? Pentru a salva băncile." Ăsta e un reproș la adresa sacrificării cetățenilor în favoarea băncilor. Desigur. Prima data cand am citit am inteles si eu gresit. Dar ideea ramane aceeasi: sacrificiul cetateanului pentru prosperitatea Uniunii. ![]() |
Posted 09 March 2015 - 18:23

Cand am zis eu ca omenirea este in prezent condusa de masoni, nu m-a crezut nimeni! Iata una dintre dovezi!
![]() |
Posted 11 March 2015 - 17:07

Nu pricep de ce spune chestia asta MS
În fond băncile pot tipări bani cât vor ele, că deh, asta spune poporul. |
Posted 11 March 2015 - 19:30

bancile pot multiplica banii prin creditare...daca firmele/populatia nu se imprumuta, toate bancile intra in faliment
|
Posted 11 March 2015 - 19:36

Adica de-aia e nevoie de sacrificii: salarii mici, taxe mari etc.
![]() ![]() |
|
Posted 21 March 2015 - 17:58

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users