Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

taxa transport la EasyBox - eMag ...

The Men Who Sold the World Cup (2...

La multi ani @WestPoint!
 Problema joc de pe Steam

Inteligența artificiala la l...

Situatie ipotetica

La multi ani Finlanda !
 Servicii de streaming cu accent p...

R.I.P. Kirstie Alley

Ce lupa de cap cu lumina si lenti...

Card cumparaturi venituri alte su...
 Cot PPR in loc de cot PT tub rigid?

Centrala Ariston nu incalzeș...

Avertisment cu amenda și pun...

Boxa portabila
 

html isssue

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
RS-C

RS-C

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 12.08.2014
buna. voiam sa imi fac un formular de contact pe un site anume. si am cautat pe net un cod specific dorintei mele, exemplu:

<!DOCTYPE html>
<html>
<body>
<h2>Send e-mail to [email protected]:</h2>
<form action="MAILTO:[email protected]" method="post" enctype="text/plain">
Name:<br>
<input type="text" name="name" value="your name"><br>
E-mail:<br>
<input type="text" name="mail" value="your email"><br>
Comment:<br>
<input type="text" name="comment" value="your comment" size="50"><br><br>
<input type="submit" value="Send">
<input type="reset" value="Reset">
</form>
</body>
</html>

faza e ca daca dau send, imi apare error 405, method not allowed. imi puteti spune va rog ce ii pot face ca sa fie functional?

#2
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 21,690
  • Înscris: 22.05.2003
problema vine din faptul ca formularul tau presupune ca userul foloseste un client de e-mail :)

http://thedemosite.c...orm_mailers.php

#3
RS-C

RS-C

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 12.08.2014
o singura intrebare. in acel cod, la care linie introduc sa directioneze formularul catre adresa mea de e-mail?

#4
Ruben56

Ruben56

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,779
  • Înscris: 05.12.2013
Acel server stie PHP?

#5
RS-C

RS-C

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 12.08.2014
deci, vreau sa creez o pagina de blogger, prin pagina ma refer strict la o postare, cum ar veni, nu site-ul in intregime. pe care voi introduce codul html respectiv. si de acolo, dupa "Trimitere" sa imi lase e-mail-ul.

#6
Ruben56

Ruben56

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,779
  • Înscris: 05.12.2013
Bun. Deci ai nevoie de PHP.

Codul ar arata cam asa:
<?php
function protect($value)
{
	$value = stripslashes($value);
	$value = strip_tags($value);
	$value = htmlspecialchars($value);
	$value = htmlentities($value);
	return $value;
}
function obtine_pagina()
{
	$pagina = explode('/', $_SERVER['SCRIPT_NAME']);
	return end($pagina);
}
if(isset($_POST['send']))
{
	$name = protect($_POST['name']);
	$mail = protect($_POST['mail']);
	$comment = protect($_POST['comment']);
   
	$content = '
	Name: '.$name.'; Mail: '.$mail.'; Comment: '.$comment.';
	';
	mail('[email protected]/com/etc', 'Subiect', $content);
   
	echo 'Succes';
}
?>
<!DOCTYPE html>
<html>
<body>
<h2>Send e-mail to [email protected]:</h2>
<form action="<?php echo obtine_pagina(); ?>" method="POST">
	Name:<br>
	<input type="text" name="name" placeholder="Your Name" required><br>
	E-mail:<br>
	<input type="text" name="mail" placeholder="Your Email" required><br>
	Comment:<br>
	<input type="text" name="comment" placeholder="Your Comment" size="50" required><br><br>
	<input type="submit" name="send" value="Send">
	<input type="reset" value="Reset">
</form>
</body>
</html>


View PostRS-C, on 08 martie 2015 - 20:44, said:

si de acolo, dupa "Trimitere" sa imi lase e-mail-ul.
Ce inseamna asta?

Edited by Ruben56, 08 March 2015 - 21:22.


#7
RS-C

RS-C

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 12.08.2014
pai in codul introdus de tine, unde trec e-mail-ul meu? adica un target, unde sa-mi trimita x-ulescu formularul.

#8
Ruben56

Ruben56

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,779
  • Înscris: 05.12.2013
Deci sa iti vina pe emailul tau, tot ce a trecut el in formular, corect?

Am modificat mai sus.

Edited by Ruben56, 08 March 2015 - 21:22.


#9
RS-C

RS-C

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 12.08.2014
da. tot nu merge. imi apare aceasi eroare mentionata in primul meu mesaj. o sa incerc sa explic mai detaliat, poate asa si raspunsul va fi mai la subiect.
deci:
1. pe platforma celor de la blogspot, vreau sa fac o pagina (o postare) in cadrul careia va fi un formular simplu de contact.
2. in "corpul paginii" cum ar veni, este deja integrat limbajul HTML.

#10
Ruben56

Ruben56

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,779
  • Înscris: 05.12.2013

View PostRS-C, on 08 martie 2015 - 21:35, said:

2. in "corpul paginii" cum ar veni, este deja integrat limbajul HTML.
N-am inteles nimic din asta. Adica deja ai formularul? Pai nu e ala ce l-ai postat mai sus?

Edited by Ruben56, 08 March 2015 - 21:39.


#11
RS-C

RS-C

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 12.08.2014
nu. deci, sunt 2 metode: una e aia normala cum imi scrii tu post reply si in paralel, in acelasi "text box" e codul HTML a ceea ce scrii tu.

#12
bogdan_popescu

bogdan_popescu

    Jesus is coming soon!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,510
  • Înscris: 13.05.2008
la blogspot nu poti cu cod php, deci nu-ti va merge.

#13
RS-C

RS-C

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 12.08.2014
pai si atunci ce optiuni am?

#14
bogdan_popescu

bogdan_popescu

    Jesus is coming soon!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,510
  • Înscris: 13.05.2008
cauta pe google "contact form for blogger" sau ceva de genu asta http://www.bloggerpl...or-blogger.html

#15
RS-C

RS-C

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 12.08.2014
am rezolvat cu codul de acolo. multumesc frumos.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate