Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Propunere: proba de traseu sa poa...

Virusii si bacteriile din apa de ...

Rosturi de dilatare faianta
 Sfat achizitie bicicleta 2000-250...

Dezbatere mostenire?

Restrictionare editare useri in G...

Sony Bravia android tv
 Cresc impozitele pe proprietate +...

Recomandare masina ras

Teorie Q

Setari Growatt 3000 TL-X
 Ecran negru la pornire

Sarma pentru antena de ferita - r...

Secure boot

Ce se canta in melodie ?!
 

html isssue

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
RS-C

RS-C

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 12.08.2014
buna. voiam sa imi fac un formular de contact pe un site anume. si am cautat pe net un cod specific dorintei mele, exemplu:

<!DOCTYPE html>
<html>
<body>
<h2>Send e-mail to [email protected]:</h2>
<form action="MAILTO:[email protected]" method="post" enctype="text/plain">
Name:<br>
<input type="text" name="name" value="your name"><br>
E-mail:<br>
<input type="text" name="mail" value="your email"><br>
Comment:<br>
<input type="text" name="comment" value="your comment" size="50"><br><br>
<input type="submit" value="Send">
<input type="reset" value="Reset">
</form>
</body>
</html>

faza e ca daca dau send, imi apare error 405, method not allowed. imi puteti spune va rog ce ii pot face ca sa fie functional?

#2
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 21,420
  • Înscris: 22.05.2003
problema vine din faptul ca formularul tau presupune ca userul foloseste un client de e-mail :)

http://thedemosite.c...orm_mailers.php

#3
RS-C

RS-C

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 12.08.2014
o singura intrebare. in acel cod, la care linie introduc sa directioneze formularul catre adresa mea de e-mail?

#4
Ruben56

Ruben56

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,774
  • Înscris: 05.12.2013
Acel server stie PHP?

#5
RS-C

RS-C

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 12.08.2014
deci, vreau sa creez o pagina de blogger, prin pagina ma refer strict la o postare, cum ar veni, nu site-ul in intregime. pe care voi introduce codul html respectiv. si de acolo, dupa "Trimitere" sa imi lase e-mail-ul.

#6
Ruben56

Ruben56

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,774
  • Înscris: 05.12.2013
Bun. Deci ai nevoie de PHP.

Codul ar arata cam asa:
<?php
function protect($value)
{
	$value = stripslashes($value);
	$value = strip_tags($value);
	$value = htmlspecialchars($value);
	$value = htmlentities($value);
	return $value;
}
function obtine_pagina()
{
	$pagina = explode('/', $_SERVER['SCRIPT_NAME']);
	return end($pagina);
}
if(isset($_POST['send']))
{
	$name = protect($_POST['name']);
	$mail = protect($_POST['mail']);
	$comment = protect($_POST['comment']);
   
	$content = '
	Name: '.$name.'; Mail: '.$mail.'; Comment: '.$comment.';
	';
	mail('[email protected]/com/etc', 'Subiect', $content);
   
	echo 'Succes';
}
?>
<!DOCTYPE html>
<html>
<body>
<h2>Send e-mail to [email protected]:</h2>
<form action="<?php echo obtine_pagina(); ?>" method="POST">
	Name:<br>
	<input type="text" name="name" placeholder="Your Name" required><br>
	E-mail:<br>
	<input type="text" name="mail" placeholder="Your Email" required><br>
	Comment:<br>
	<input type="text" name="comment" placeholder="Your Comment" size="50" required><br><br>
	<input type="submit" name="send" value="Send">
	<input type="reset" value="Reset">
</form>
</body>
</html>


View PostRS-C, on 08 martie 2015 - 20:44, said:

si de acolo, dupa "Trimitere" sa imi lase e-mail-ul.
Ce inseamna asta?

Edited by Ruben56, 08 March 2015 - 21:22.


#7
RS-C

RS-C

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 12.08.2014
pai in codul introdus de tine, unde trec e-mail-ul meu? adica un target, unde sa-mi trimita x-ulescu formularul.

#8
Ruben56

Ruben56

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,774
  • Înscris: 05.12.2013
Deci sa iti vina pe emailul tau, tot ce a trecut el in formular, corect?

Am modificat mai sus.

Edited by Ruben56, 08 March 2015 - 21:22.


#9
RS-C

RS-C

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 12.08.2014
da. tot nu merge. imi apare aceasi eroare mentionata in primul meu mesaj. o sa incerc sa explic mai detaliat, poate asa si raspunsul va fi mai la subiect.
deci:
1. pe platforma celor de la blogspot, vreau sa fac o pagina (o postare) in cadrul careia va fi un formular simplu de contact.
2. in "corpul paginii" cum ar veni, este deja integrat limbajul HTML.

#10
Ruben56

Ruben56

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,774
  • Înscris: 05.12.2013

View PostRS-C, on 08 martie 2015 - 21:35, said:

2. in "corpul paginii" cum ar veni, este deja integrat limbajul HTML.
N-am inteles nimic din asta. Adica deja ai formularul? Pai nu e ala ce l-ai postat mai sus?

Edited by Ruben56, 08 March 2015 - 21:39.


#11
RS-C

RS-C

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 12.08.2014
nu. deci, sunt 2 metode: una e aia normala cum imi scrii tu post reply si in paralel, in acelasi "text box" e codul HTML a ceea ce scrii tu.

#12
bogdan_popescu

bogdan_popescu

    Jesus is coming soon!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,510
  • Înscris: 13.05.2008
la blogspot nu poti cu cod php, deci nu-ti va merge.

#13
RS-C

RS-C

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 12.08.2014
pai si atunci ce optiuni am?

#14
bogdan_popescu

bogdan_popescu

    Jesus is coming soon!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,510
  • Înscris: 13.05.2008
cauta pe google "contact form for blogger" sau ceva de genu asta http://www.bloggerpl...or-blogger.html

#15
RS-C

RS-C

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 12.08.2014
am rezolvat cu codul de acolo. multumesc frumos.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate