![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Facultatea de Medicina
Last Updated: Jul 25 2015 14:18, Started by
RazvanOlex
, Mar 07 2015 13:26
·
0

Posted 18 July 2015 - 15:05

Nu am patit asa ceva si cred/sper ca sunt legende. Din ce am vazut si la examenele orale iti este permis sa faci desenase/schite pe care sa le arati profesorilor. Or fi si profi absurzi/batuti in cap, dar nu cat sa se faca o regula din asta.
![]() |
Posted 18 July 2015 - 15:46

Uite ca mi-am adus aminte de o discutie pe tema asta, de la acea postare curg altele in acelasi ton: http://forum.softped.../#entry15419822
|
Posted 19 July 2015 - 10:48

Stai acasă şi învaţă.
Un an de învăţat merită pentru o facultate pe care vrei să o faci. |
Posted 25 July 2015 - 14:18

Stai acasă și învață. Cealalta varianta implica bani multi+influenta. Implica urmatorul traseu. Mergi la admitere la Titu Maiorescu(Bucuresti)),Ovidius(Constanta),Sibiu sau Brasov. Apoi cu influenta+costuri financiare importante te muti unde vrei. UMF Bucuresti(Carol Davila) e o nimica toata daca ai ce-ti trebuie. Aceasta varianta nu este fair dar este folosita intensiv de cine poate. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users