![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Drajoni zmeur
Last Updated: Nov 08 2016 18:13, Started by
Calin1987
, Mar 05 2015 12:10
·
0

Posted 05 March 2015 - 12:10

Vand drajoni zmeur din soiul Wilamette, pret de 2 lei /buc, comanda minima 25 bucati. Au mai ramas in jur de 400 buc. Despre plantatie se poate citi la www.fructe-bio.ro
|
Posted 18 March 2015 - 08:35

Are tepi, nu?
M-ar interesa din soiul Glen Ample despre care spui ca nu are tepi. Am cumparat cateva plante diferite de la Lidl. O sa pun pe seara cateva poze. Te rog sa-mi spui daca poti cand ar fi mai bine sa le plantez ca deja au frunzulite, galbui ce-i drept dar au. Pana la urma cred ca o sa iau si din soiul ce ai. Multumesc. |
Posted 18 March 2015 - 18:32

1.Pai de plantat trebuiau plantati ...ieri. Acum serios vorbind, cu cat mai repede, cu atat mai bine.
2. Glen Ample nu mai am. Wilamette are tepi, dar sa nu va ganditi ca sunt ca la trandafir. Sunt micuti; oricum tepii nu va incurca la recoltare deoarece zmeurul fructifica in varful crengutelor, asadar nu veniti in contact cu tulpina plantei. |
Posted 23 November 2015 - 18:10

Am la vanzare drajoni din soiul Wilamette si Veten. Pret 2 lei/ buc. Comanda minima 50 de bucati. Mai multe detalii pe fructe-bio.ro sau la 0752202777 - Calin.
|
Posted 16 October 2016 - 19:52

Începând cu luna noiembrie vom avea la vânzare drajoni din soiurile Veten și Wilamette la prețul de 2 lei/buc. Aceste soiuri au o fructificare timpurie, începând cu prima decadă a lunii iunie. Pentru cantități mari prețurile sunt negociabile, iar la o comanda mai mare de 1500 de bucăți se asigură transport gratuit pe o raza de 200 km de municipiul Beiuș. Va stam la dispoziție pentru orice fel de întrebări și informații la tel 0752 202 777
|
|
Posted 08 November 2016 - 18:13

Începând cu luna noiembrie vom avea la vânzare drajoni din soiurile Veten și Wilamette la prețul de 1 leu/buc. Aceste soiuri au o fructificare timpurie, începând cu prima decadă a lunii iunie. Pentru cantități mari prețurile sunt negociabile, iar la o comanda mai mare de 2000 de bucăți se asigură transport gratuit pe o raza de 200 km de municipiul Beiuș. Va stam la dispoziție pentru orice fel de întrebări și informații la tel 0752 202 777
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users