Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Microlab Solo 7c New sau 9C?

- - - - -
  • Please log in to reply
146 replies to this topic

#37
bibiaudiofil

bibiaudiofil

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 2,644
  • Înscris: 06.02.2011

 constant7, on 05 martie 2015 - 21:13, said:

DAC-ul poate converti si alt tip de semnal, nu numaidecat semnal audio

Mai ales dacă în context este vorba despre boxe active :P

#38
4foto

4foto

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 459
  • Înscris: 16.07.2007

 constant7, on 05 martie 2015 - 21:13, said:

Eu am specificat clar ca principala diferenta consta in interfata digitala (DAC= digital to analog converter, nu placa de sunet. DAC-ul poate converti si alt tip de semnal, nu numaidecat semnal audio). Ar trebui citit mai cu atentie inainte de a se arunca cu pietre. Posted Image

Sunt curios si eu ce va iesi din imperecherea asta! Posted Image Sper ca nu injuraturi! Posted Image
Sunt convins ca va fi ok.
Nu sunt nici atat de pretentios si nici atat de paranoic sa fiu atent la cele mai mici eventuale distorsiuni or what ever...
Pentru o camera de 17 mp cred ca va fi just perfect...mai ales ca sunt create pentru toate tipurile de media...

#39
constant7

constant7

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,638
  • Înscris: 01.03.2015

 bibiaudiofil, on 06 martie 2015 - 08:50, said:


Mai ales dacă în context este vorba despre boxe active Posted Image

In context era vorba despre altceva. Era vorba despre "cunoscatori" si diletanti! Posted Image

#40
Protopopeus

Protopopeus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,484
  • Înscris: 23.05.2007
constant7, ne-ai omorat cu insistenta afisarii cunostintelor tale de vreo 6 zile incoace...

Sunt convins ca esti bine intentionat, insa inca nu ti-ai insusit terminologia specifica si mai faci si tot felul de confuzii sau afirmatii irelevante.

Hai s-o luam la rand:
Ziceai c-ai specificat clar ca principala diferenta este prezenta DAC-ului.
Pai, nu, n-ai facut asta...
Ai spus doar ca acel sistem are interfata digitala.
In primul rand, acea interfata e mai multe, nu una singura.
Apoi, nimeni nu spune interfata digitala ci spune clar modelul si directia ei, adica intrare optica, iesire coaxiala, s.a.m.d.
In al treilea rand, prezenta unei interfete digitale in cadrul unei componente audio nu presupune, automat, si prezenta DAC-ului iar viceversa e valabila si ea.
Poate acea componenta este folosita doar pe post de transport care doar converteste o interfata digitala (ca de exemplu USB), in alta interfata digitala (ca de exemplu coaxiala), treaba frecvent intalnita in cercurile hi-fi. Acesta a fost un exemplu de sistem cu interfata digitala dar fara DAC. Iar un exemplu de sistem cu DAC dar fara intrari digitale este, de exemplu, Focal XS Book.
Apropo, eu am spus in paranteza placa de sunet, fiindca, DA, placa de sunet este un amarat de DAC, mai rar aceasta avand, in plus, si amplificator de casti.

Inca de la-nceput ai spus, citez: solo7 are raportul semnal /zgomot ceva mai bun, raportat la o putere de iesire mai mica
Ce-oi fi vrut sa zici cu treaba asta, nimeni n-a-nteles exact, eventual putem doar presupune, insa, oricum, este irelevant.

Mai departe, spui ca diferenta de pret o platesti pentru puterea ceva mai mare si pentru interfata digitala
Pai nu, diferenta o platesti pentru DAC-ul intern, nu doar pentru interfata igitala, adica niste amarati de conectori.
Iar puterea ceva mai mare este irelevanta, fiindca abia o putere dubla se rasfrange in cresterea volumul cu 3db amarati, asadar o putere ceva mai mare este irelevanta.
Si, oricum, noi nu ascultam putere, aia este una dintre cele mai neinteresante caracteristici.

Mai departe, spui Nu stiu cat sesiseaza urechea umana diferenta aia de 5 db
Hmm, nu stiu exact ce-ai vrut sa zici prin acel cat sesizeaza fiindca ne-ai obisnuiti cu termeni ambigui, insa cert e ca o diferenta de 5db este cat se poate de observabila.

Apoi, continui spunand nu stiu cati percep (fizic, real) o diferenta de 10 db intre un snr de 80 si 90
In primul rand cred ca te referi la SPL-ul boxelor, iar in al doilea rand, o diferenta de 10db este perceputa ca pe o dublare a intensitatii sonore. Orice om de pe aceasta planeta percepe cat se poate de clar acea diferenta.
Nu stiu ce-ai vrut sa zici in acea paranteza prin termenii fizic, real...
Oare puteam percepe acea diferenta in mod ireal ?!
Habar n-am, insa, dupa cum am mai zis, ne-ai obisnuit cu termeni aiurea.

Mai departe spui difera doar tweeter-ul care este de 1,5 (probabil putere mai mare)
Adica tweeter-ul are putere sau cum ?
Sau cumva capabilitatile mecanice ale difuzoarelor sunt direct proportionale cu dimensiunile lor. Eu zic ca nu.
Oricum, este inca o exprimare vaga...

Apoi spui ca Puterea de iesire este clar mai mare in cazul solo9
Si, ma rog, de unde ai dedus acest lucru, cu atata acuratete ?!
Eu vad ca Solo 9C are o putere de consum mai mica si ca, in plus, mai consuma si DAC-ul (pardon, interfata digitala). Or fi avand ele amplificator de clasa D, insa n-avem de unde sa stim ca chiar este mai mare puterea de iesire din acest amplificator si oricum, daca nu-i dubla fata de cea din Solo 7C (sa obtinem o crestere a volumului sonor macar cu 3db), atunci degeaba e doar mai mare fiindca este aproape insesizabil acest lucru, daca cu acea putere in plus, obtinem 1db amarat.

Mai ramane sintagma DAC-ul poate converti si alt tip de semnal, nu numaidecat semnal audio
Cum adica nu numaidecat ?!!!

#41
constant7

constant7

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,638
  • Înscris: 01.03.2015
1. N-am omorat inca pe nimeni, dupa cum se vede! :)
2. Am vrut sa fiu cat mai scurt, n-am vrut sa abuzez de termeni tehnici. Pe scurt, am vrut sa ma fac doar inteles. E bine totusi ca m-a inteles cine trebuie.
3. Am spus foarte clar: diferenta principala intre cele doua modele de boxe. Nu diferenta principala a dac-ului. A se reciti.
4. N-avea rost sa-i împui capul prietenului for cu ce contine sau nu acea interfata digitala. Nu asta il interesa pe el. In celalalt topic deschis de el, i-am spus clar ca solo9 are intrare optica si coaxiala digitala. Pe el asta il interesa, nu ca are dac sau altceva. El a citit postarile si-a inteles despre care-i treaba cu interfata asta digitala.
5. Cat despre raportul semnal zgomot- mi-ar lua prea mult timp sa explic. N-am timp. Se stie ca in cele din urma urechea umana face diferenta, nu ce scrie pe hartie. Evident ca se tine cont si de datele tehnice. Obligatoriu.
6. Prietene, tu n-ai inteles ce inteleg eu prin interfata digitala. Cum naiba sa fie interfata digitala niste conectori? Evident ca m-am referit la partea de electronica din interiorul boxelor. Ca are dac sau ce are in ea, nu interesa fondul problemei: are intrari pentru semnal digital. Asta interesa. Daca m-am facut greu inteles, voi corecta.
7. SNR= signal to noice ratio. Nu m-am referit la niciun SPL. Si nu fac nicio confuzie intre presiunea acustica si snr. Dar nu pot repeta la infinit.
8. Prietene, tweeter-ul e un difuzor. Care da, are o putere (se masoara in watti) si o impedanta (se exprima in ohmi- in cazul difuzoarelor. ) . For ma intreba daca are relevanta faptul ca este de dimensiune mai mare. Am incercat sa-i explic foarte sumar ca nu neaparat daca e de dimensiune mai mare, suna si mai bine. Si da, se poate face o corelare intre dimensiune si putere. Doar ca nu e obligatorie. Se poate presupune ca un difuzor de dimensiuni mai mari are o putere mai mare. Desi nu poate fi o regula asta.
9. Se scrie clar in specificatiile tehnice ca solo9 are putere de iesire mai mare. Nu le-am scos eu din burta. Stim, nu stim, asa scrie acolo. Pai daca te miri de niste date tehnice scrise negru pe alb, inseamna ca te indoiesti de cele scrise de oricine, oricand, oriunde. Tu de randament ai auzit? Daca solo9 are consum de energie mai mic si putere de iesire mai mare, inseamna ca are randament mai bun. Daca te indoiesti atat de mult de datele tehnice, cumpara boxele si fa-le un test de laborator, cu aparatura specializata, apoi fa un review. Eu nu asta am intentionat. Mi-am exprimat doar parerea in functie de datele tehnice citite negru pe alb. Ma rog, e o expresie. Ca poate voi fi acuzat si pentru asta! :)
10. DAC-ul poate converti si alt tip de semnal digital, nu neaparat semnal audio. Asa e mai bine? Poate fi si video, de exemplu.  Deci DAC-ul nu este o placa de sunet.

Voi incerca sa fiu mai explicit, daca asta era doleanta.

#42
eddy_teer

eddy_teer

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,720
  • Înscris: 31.12.2013

 constant7, on 06 martie 2015 - 13:09, said:

1. N-am omorat inca pe nimeni, dupa cum se vede! Posted Image
2. Am vrut sa fiu cat mai scurt, n-am vrut sa abuzez de termeni tehnici. Pe scurt, am vrut sa ma fac doar inteles. E bine totusi ca m-a inteles cine trebuie.
3. Am spus foarte clar: diferenta principala intre cele doua modele de boxe. Nu diferenta principala a dac-ului. A se reciti.
4. N-avea rost sa-i împui capul prietenului for cu ce contine sau nu acea interfata digitala. Nu asta il interesa pe el. In celalalt topic deschis de el, i-am spus clar ca solo9 are intrare optica si coaxiala digitala. Pe el asta il interesa, nu ca are dac sau altceva. El a citit postarile si-a inteles despre care-i treaba cu interfata asta digitala.
5. Cat despre raportul semnal zgomot- mi-ar lua prea mult timp sa explic. N-am timp. Se stie ca in cele din urma urechea umana face diferenta, nu ce scrie pe hartie. Evident ca se tine cont si de datele tehnice. Obligatoriu.
6. Prietene, tu n-ai inteles ce inteleg eu prin interfata digitala. Cum naiba sa fie interfata digitala niste conectori? Evident ca m-am referit la partea de electronica din interiorul boxelor. Ca are dac sau ce are in ea, nu interesa fondul problemei: are intrari pentru semnal digital. Asta interesa. Daca m-am facut greu inteles, voi corecta.
7. SNR= signal to noice ratio. Nu m-am referit la niciun SPL. Si nu fac nicio confuzie intre presiunea acustica si snr. Dar nu pot repeta la infinit.
8. Prietene, tweeter-ul e un difuzor. Care da, are o putere (se masoara in watti) si o impedanta (se exprima in ohmi- in cazul difuzoarelor. ) . For ma intreba daca are relevanta faptul ca este de dimensiune mai mare. Am incercat sa-i explic foarte sumar ca nu neaparat daca e de dimensiune mai mare, suna si mai bine. Si da, se poate face o corelare intre dimensiune si putere. Doar ca nu e obligatorie. Se poate presupune ca un difuzor de dimensiuni mai mari are o putere mai mare. Desi nu poate fi o regula asta.
9. Se scrie clar in specificatiile tehnice ca solo9 are putere de iesire mai mare. Nu le-am scos eu din burta. Stim, nu stim, asa scrie acolo. Pai daca te miri de niste date tehnice scrise negru pe alb, inseamna ca te indoiesti de cele scrise de oricine, oricand, oriunde. Tu de randament ai auzit? Daca solo9 are consum de energie mai mic si putere de iesire mai mare, inseamna ca are randament mai bun. Daca te indoiesti atat de mult de datele tehnice, cumpara boxele si fa-le un test de laborator, cu aparatura specializata, apoi fa un review. Eu nu asta am intentionat. Mi-am exprimat doar parerea in functie de datele tehnice citite negru pe alb. Ma rog, e o expresie. Ca poate voi fi acuzat si pentru asta! Posted Image
10. DAC-ul poate converti si alt tip de semnal digital, nu neaparat semnal audio. Asa e mai bine? Poate fi si video, de exemplu.  Deci DAC-ul nu este o placa de sunet.

Voi incerca sa fiu mai explicit, daca asta era doleanta.

Nu intra în panică, aşa se întâmplă uneori pe forumuri... cu toată bunăvoinţa celor ce postează răspunsuri pentru a ajuta, se întâmplă nu numai să fi şi mai nedumerit decât erai înainte, dar să se şi sfârşească totul într-o încăierare generală...Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#43
Protopopeus

Protopopeus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,484
  • Înscris: 23.05.2007
:)
Ei, uite, acum am certitudinea ca nu stapanesti fenomenul, nu de alta dar NIMENI care are cat de cat habar despre lumea audio nu ia de bune caracteristicile tehnice scrise pe o cutie si toata lumea (care, din nou, are cat de cat habar despre lumea audio) stie ca difuzoarele n-au nici un fel de putere, ele doar accepta putere, atat cat le ofera amplificatorul.
Asta fiindca marea majoritate a informatiile tehnice sunt cvasimincinoase (aceasta minciuna fiind realizata si prin omisiune).

Asadar, dupa tine, daca se scrie clar ca Solo 9C "scoate" o putere mai mare, atunci neaparat trebuie sa-i si credem, da ?
Banuiesc ca vrei sa-i credem si pe aia de la Sony, Samsung, etc., ce ne spun ca sistemele lor Home Cinema "scot" 1000w, corect ?
Banuiesc ca vrei sa-i credem si pe aia de pe la Genius, Logitech, etc. ce ne spun ca panaramele lor de "sarme", de 300lei, coboara pana la 20Hz, da ?

Si, Da, eu am auzit de randament, dar tu ai auzit de el ?
Daca ai auzit de el, atunci ai calcula repede ca Solo 9C n-are cum naiba sa "scoata" acea putere mai mare decat Solo 7C (respectiv 140w), in conditiile in care trage de la priza 125w.

Vai de noi !

Edited by Protopopeus, 06 March 2015 - 13:49.


#44
edigee

edigee

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,178
  • Înscris: 16.10.2008
SPL-ul da intocmai randamentul unei boxe ,ca sa zicem asa ,desi termenul tehnic nu e tocmai corect. Adica o boxa cu SPL de 95dB cu aceeasi putere bagata in ea va suna aproximativ de doua ori "mai tare" decat una cu SPL de 85dB.
@constant 7
Si difuzoarele alea din Solo scot wati? Sau amplificatorul continut in ele?
Asta ca sa stim daca difuzoarele au putere sau suporta putere....

Edited by edigee, 06 March 2015 - 13:56.


#45
bibiaudiofil

bibiaudiofil

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 2,644
  • Înscris: 06.02.2011

 constant7, on 06 martie 2015 - 13:09, said:

10. DAC-ul poate converti si alt tip de semnal digital, nu neaparat semnal audio. Asa e mai bine? Poate fi si video, de exemplu.  Deci DAC-ul nu este o placa de sunet.

Atata timp cat postezi pe Posted Image  Aria AUDIO Posted Image , un DAC va fi intotdeauna o placa de sunet. OK ?

Edited by bibiaudiofil, 06 March 2015 - 14:22.


#46
constant7

constant7

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,638
  • Înscris: 01.03.2015
Prietene proto, tu te auzi ce scrii? :) Ma rog, vezi! Posted Image Puterile sunt de mai multe feluri: hai sa vorbim despre puterea specifica amplicatoarelor de audiofrecventa.
Puterea sinusoidala (rms): este puterea pe care o poate livra amplificatorul cand i se aplica la intrare un semnal sinusoidal in mod continuu timp de cel putin 10 minute.
Puterea muzicala: este puterea pe care o poate livra pentru un timp scurt amplificatorul.
PMPO: este puterea maxima pe care o poate suporta un amplificator in conditii ideale pentru un timp foarte scurt (microsecunde).
Puterea nominala: este puterea care se poate livra la o anumita valoare a sarcinii la o valoare a factorului de distorsiuni nominal.
Clar? Posted Image
Ca strategie de marketing, firmele prezinta in specificatiile tehnice de multe ori puterea muzicala, sau pmpo, de care faci atata caz. Si da, solo9c poate livra 140w muzicali, sugand de la retea 125w. Asta daca ai inteles logica elementara de mai sus, pentru un cunoscator in ale tehnicii. :) Datele tehnice au caracter orientativ, asta am repetat de nenumarate ori. Dar sa faci total abstractie de ele, mi se pare o prostie. Cat despre puterea suportata de difuzoare... la asta nu m-am gandit! Posted Image Desigur, e o chestie de nuanta! Posted Image Am sa cer de-acum la magazin: dati-mi un difuzor care sa suporte puterea asta! Posted Image Acum sa mai deschid subiect despre inductanta, impedanta si camp electromagnetic... chiar nu ma mai simt in stare! Posted Image

Deja discutia inclina spre derizoriu. :) Da, prieteni, asa e cum spuneti voi! Posted Image Voi sunteti specialisti, iar eu novice! Posted Image

Edited by constant7, 06 March 2015 - 14:39.


#47
Protopopeus

Protopopeus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,484
  • Înscris: 23.05.2007
Mda, se vede treaba ca discutam despre alte marimi fizice, inventate de catre departamentele de marketing, nu despre marimea aia fizica din SI, masurata in watti, vari sau voltamperi si care difera doar in functie de natura (electrica, mecanica, luminoasa, etc.).

Sa nu mai zici cuiva ca un amplificator poate livra 140w "nu stiu de care", dintr-un consum de 125w ca te faci de ras...

Sunt curios cu ce instrument de masura inregistrezi acea putere de 140w, dintr-un consum de 125w.
Sigur nu cu un aparat de masura conventional...

Edited by Protopopeus, 06 March 2015 - 15:01.


#48
edigee

edigee

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,178
  • Înscris: 16.10.2008

 constant7, on 06 martie 2015 - 14:45, said:

Posted Image ! Posted Image
Clar? Posted Image
. Posted Image  Posted Image  Posted Image  Posted Image  Posted Image

Posted Image  Posted Image  Posted Image
Un mic rezumat.....
Daca nu te-ai gandit la puterea suportata de difuzoare e foarte sugestiv in sensul notiunilor aproximative si elucubrante pe care cateodata le afisezi aici.
da, difuzoarele sunt traductoare ce transforma puterea electrica in semnal acustic de sorginte mecanica(unde acustice) ,si se masoara in decibeli. Asa ca boxele nu scot wati ci decibeli. Aia din specificatii e puterea pe care poti s-o bagi in boxe ,adica pe care o suporta.
O parte din putere se disipa ,mai bine zis se transforma, intr-adevar si sub forma de caldura ,dar asta-i alta treaba.

Edited by edigee, 06 March 2015 - 15:20.


#49
constant7

constant7

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,638
  • Înscris: 01.03.2015
Se pare ca mi-am racit gura de pomana! Posted Image Speram c-ai inteles ca puterea muzicala este doar o definitie si poate avea o valoare foarte ridicata. :) Puterile pe care le-am enumerat se regasesc in literatura tehnica de specialitate. Nu sunt puteri nu stiu de care.

#50
edigee

edigee

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,178
  • Înscris: 16.10.2008
Pa vad ca nu prea "stii de care". e usor sa dai google la diferse definitii si notiuni fara a fi bine intelese.
Puterea aia "muzicala" e o gogorita de marketing pe care unii producatori(nu aia foarte seriosi) au introdus-o spre a da pe spate publicul neavizat.

#51
constant7

constant7

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,638
  • Înscris: 01.03.2015

 edigee, on 06 martie 2015 - 15:13, said:

Un mic rezumat.....
Daca nu te-ai gandit la puterea suportata de difuzoare e foarte sugestiv in sensul notiunilor aproximative si elucubrante pe care cateodata le afisezi aici.
da, difuzoarele sunt traductoare ce transforma puterea electrica in semnal acustic de sorginte mecanica(unde acustice) ,si se masoara in decibeli. Asa ca boxele nu scot wati ci decibeli. Aia din specificatii e puterea pe care poti s-o bagi in boxe ,adica pe care o suporta.
O parte din putere se disipa intr-adevar si sub forma de caldura ,dar asta-i alta treaba.
Da prietene, ai dreptate. Puterea maxima aplicabila unui difuzor este puterea maxima aparenta (voltamperi) si se incriptioneaza pe difuzor. Ce notiuni elucubrante am afisat? Incercam doar sa destind putin atmosfera. Desigur ca difuzorul este un traductor electroacustic, care transforma un semnal electric in vibratii sonore. Se subintelege, noi vorbim de multe ori in jargon tehnic, daca se poate spune asa. Dar avem la baza notiunile tehnice elementare. Ma rog, mai putin eu.

 edigee, on 06 martie 2015 - 15:22, said:

Pa vad ca nu prea "stii de care". e usor sa dai google la diferse definitii si notiuni fara a fi bine intelese.
Puterea aia "muzicala" e o gogorita de marketing pe care unii producatori(nu aia foarte seriosi) au introdus-o spre a da pe spate publicul neavizat.
Pai vad ca voi nu stiti de care. Daca stiati, nu bateati campii despre puteri, snr-uri si spl-uri. Eu n-am dat nici un copy-paste pe google. Apropo, daca esti asa de specialist, ai auzit de slew rate? Si spune-mi te rog care este conditia ca sa obtii un slew rate ridicat in amplificatoarele cu tranzistoare bipolare?

#52
4foto

4foto

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 459
  • Înscris: 16.07.2007
wow, calmati-va,  baieti, flacai....

Cine are si/sau a testat 9C si/sau 7C sa isi spuna parerea.
Cum sunt:
1. nivel claritate pe inalte, medii, bass
2. Senzatia dupa ce a vazut/auzit un film cu sunt sursa bun
3. senzatia in jocuri
4. senzatia lasata la muzica

Asta ne intereseaza, si pe mine si pe altii care vor sa cumpere asa ceva.

#53
constant7

constant7

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,638
  • Înscris: 01.03.2015
Corect. Imi cer scuze pentru off-topic si pentru eventualele aberatii.

#54
Protopopeus

Protopopeus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,484
  • Înscris: 23.05.2007
4foto, abordarea ta este total incorecta.

Dupa cum vad, esti din Bucuresti, ei bine, in aceste conditii, mergi cu propriile urechi mai intai pe la marii retaileri, pe unde gasesti o varietate larga de sisteme ieftine de PC, mai faci si tu un test pe ici-pe-colo, "vezi" cum se aude, apoi, pentru comparatie cu ceva "serios", vezi ca prin capitala sunt vreo cateva showroom-uri de auditii, unde poti asculta o varietate larga de componente audio, in conditii corespunzatoare.
In acest fel iti vei deschide noi orizonturi in ceea ce priveste modul in care suna muzica si, in mod sigur, vei sti, pe viitor, cu mai multa acuratete ceea ce-ti doresti.
Poate mai si astepti ceva timp, pana mai maresti bugetul si-ti cumperi un sistem, asa-zis, hi-fi, cine stie...

Acum, ce-ai vrea sa-ti spuna cel ce-a ascultat acele sisteme, despre.....hm......nivelul claritatii pe inalte ?!
Nivelul claritatii nici nu este o caracteristica hi-fi pe care s-o avem in vedere macar...
Despre senzatia avuta dupa vizionarea unui film, sau in jocuri, ori unde mai zici tu, ce-am putea sa-ti spunem ?!
Ca am avut o senzatie mai cum ?!

Toate chestiile astea numai tu le poti evalua in mod obiectiv si onest (pentru tine), ca altfel sunetul este al naibii de subiectiv si fiecare dintre noi percepem altfel acest sunet, ca sa nu mai pun la socoteala si standardele fiecaruia, nu de alta dar unele persoane de pe-aici au sisteme de multe mii de Euro, si cam toti am ascultat sisteme chiar de multe zeci de mii de Euro, fie si doar in cadrul unor evenimente specifice, astfel iti dai seama ca parerea acelor persoane despre un Solo 7C e ca acestea sunt pistoale cu apa pentru distractia copiilor, deci n-ar putea sa-si dea cu parerea intr-un mod relevant pentru nevoile tale.

Asadar, mergi si asculta, treaba asta e biblia dupa care ar trebui sa se ghideze un pasionat al fenomenului audio.

PS: uite review in romana si pentru Solo 7C, si pentru Solo 9C, citeste si comentariile, ca sa vezi exact ce-ti spuneam mai sus, respectiv faptul ca unii le ridica-n slavi, iar altii le blameaza.

Edited by Protopopeus, 06 March 2015 - 18:21.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate