![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
help me pliz
Last Updated: Jan 11 2006 19:27, Started by
revenger2006
, Jan 11 2006 17:35
·
0

Posted 11 January 2006 - 17:35

Deci nu este chiar un off topic,am si eu nevoie de un manual,un tutorial ceva in romana,sau ajutatima si pe mine spuneti`mi si mie cateva comenzi in visual basic 6 multumesc ...
|
Posted 11 January 2006 - 17:50

aici sunt multi programatori,cateva comenzi ... astea de baza
|
Posted 11 January 2006 - 18:51

Comenzi? In Visual Basic? Iti recomand 'comanda' asta:
Sub Form_Main MsgBox "I will never ask dumb, offtopic questions again", vbCritical End End Sub Edited by NumeDeCod, 11 January 2006 - 18:51. |
Posted 11 January 2006 - 19:27

comenzile sunt in meniurile de la programe, comenzile sunt in linux, comenzile sunt in "command prompt", comenzile sunt la un magazin, nu intr-un limbaj de programare. Daca vrei ajutor legat de comenzile din VB specifica asta clar. Sa incepem cu primele, File, Edit...?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users