![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ce script imi recomandati ?
Last Updated: Mar 05 2015 23:53, Started by
esmbled
, Mar 01 2015 10:09
·
0

Posted 01 March 2015 - 10:09

Salut, am nevoie de unscript pentru un site gen imdb si nndb.com . Adica un site care sa contina informatii despre persoane,filme,jocuri etc.
Ma poate ajuta cineva cu cateva sugestii ? Multumesc. |
Posted 01 March 2015 - 10:18

informatiile alea nu le iei de nicaieri, ti le creezi singur. Restul e un wordpress bine facut
|
Posted 01 March 2015 - 10:20

Posted 01 March 2015 - 11:42

Tocmai a spus cineva mai sus ce script este : Wordpress .
Tema ti-o cumperi sau ti-o faci dupa plac . |
Posted 01 March 2015 - 12:49

Nu exista un script. Iei o platforma, apoi ori cumperi o tema completa, dar nu ai bani de asa ceva, ori iei o tema care sa arate cat mai asemanator cu ceea ce vrei tu o mai modifici putin si incepi sa introduci modulele de care ai nevoie ca sa arate ca imdb, iar la final tot un esec va fi fiindca se va incarca ca naiba.
Gandeste-te ca IMDB exista de 25 de ani, nu a aratat de la inceput asa ci infatisarea sa este rezultatul actualizarii continue a site-ului. |
Posted 01 March 2015 - 13:14

Cauta Industrial Wordpress Magazine Theme , e undeva la 63 $ , arata asemanator .
|
Posted 05 March 2015 - 23:53

MooF2010, on 01 martie 2015 - 12:49, said:
Nu exista un script. Iei o platforma, apoi ori cumperi o tema completa, dar nu ai bani de asa ceva, ori iei o tema care sa arate cat mai asemanator cu ceea ce vrei tu o mai modifici putin si incepi sa introduci modulele de care ai nevoie ca sa arate ca imdb, iar la final tot un esec va fi fiindca se va incarca ca naiba. Gandeste-te ca IMDB exista de 25 de ani, nu a aratat de la inceput asa ci infatisarea sa este rezultatul actualizarii continue a site-ului. Cred ca nu ati inteles, nu intentionez sa fac o copie dupa IMDB, am nevoie doar de un sistem la fel. Va fi doar pentru ceva intern in firma. Nu ma intereseaza sa arate ca imdb, nici nu va fi ceva public, Multumesc oricum. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users