Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Organizare PC - parole, idei/note...

RATB

programare statie icom f15

Patroni exasperati de angajati ca...
 Laptop oferta

Crestere a taxelor de la 1 ianuar...

Recomandare receiver AV

Cand va deveni tehnologia 5G majo...
 Fals pozitiv ?

Masina sprijinita pe 2 roti

Rant MediaGalaxy și alții

Capriori direct pe centura
 Probleme Huepar P04CG !

Easun SMV 8KV vs Growatt SPF 6000ES

FOSSIL vs FOSSLI Romania

Glande salivare infundate

Pareri/Sfaturi website nou

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

SCN

SCN

New Member

• Grup: Junior Members
Va salut.
Desi urmaresc demult acest forum de unde pot spune ca am invatat... cateva chestii... astazi (si nu numai) am putina nevoie de ajutorul vostru daca sunteti amabili Posted Image ...
Recent, am deschis un nou website in engleza (pe platforma wordpress, cu diferite pluginuri: Articole, Forumuri, Intrebari & Raspunsuri + Social Network (profile, prieteni, activitate generala/personala, etc).
Am nevoie de putin ajutor si o sa pun intrebarile care sunt foarte populare, cred... Cum fac rost de membrii ? Cum sa ii fac sa se inregistreze ? Cum sa-i fac sa ramana ? Cum sa-i fac sa posteze ?
Desi eu o sa adaug articole constat (incerc pe cat posibil sa fie unice - am un cont pe un anumit site pentru asa ceva + ce mai postez "de la mine"), mi-e foarte greu si nu am idee despre cum sau ce sa scriu in forumuri si in partea de intrebari si raspunsuri...
Site-ul cu categoriile articolelor si forumurilor acopera cam tot (este un website General, nu pentru o anumita nisa).
Am auzit varianta cu conturi fictive (eu) si diferite conversatii (intre mine si mine Posted Image ).
Am citit pe-aici pe-acolo de baze de date de vanzare (pentru forum), dar nu stiu daca gasesc pentru plugin-ul de wordpress pe care il folosesc (bbPress) + ca nu stiu daca va fi unic acel continut.
Care ar fi cea mai buna varianta ?
Ma poate ajuta cineva, cumva, in vre-un fel ? Sunt dispus chiar sa platesc.
Stiu ca este o chestie de durata, dar am vointa si rabdare...
Multumesc.

Edited by SCN, 25 February 2015 - 21:11.

findus2000

findus2000

Member

• Grup: Members
Trimite un pm cu cea ce doresti .

MooF2010

MooF2010

Senior Member

• Grup: Senior Members
Retele de socializare, eu fara nici un efort am 5-10 vizitatori unici pe zi.... daca dau eu share in toate grupurile de pe nisa in care sunt inscris deja ma duc spre 100-200 vizitatori unici... daca mai dau si de vreo postare care sa prinda la public jubilez.... am avut un peak de 800 vizitatori unici vreo 5 zile am stat in zona asta....

Te-ai aruncat parca prea tare pe un domeniu foarte vast in loc sa te duci pe o nisa clara si sincer sa fiu am intrat pe site si nu am inteles despre ce e si cu ce e mai bun fata de cele deja existente

SCN

SCN

New Member

View Postfindus2000, on 25 februarie 2015 - 20:58, said:

Trimite un pm cu cea ce doresti .
Scrie mai sus cam ce doresc...
Nu ma intelege gresit, dar "disponibilitatea mea de a plati" consta in a-mi da seama initial daca pot/vreau (sau nu) sa ating eu acel obiectiv, daca pentru asta vrei sa-ti dau PM.
Daca nu, scuze, am interpretat gresit cererea, trimite-mi tu te rog un PM si o sa incerc sa explic mai amplu.

View PostMooF2010, on 25 februarie 2015 - 21:00, said:

Retele de socializare, eu fara nici un efort am 5-10 vizitatori unici pe zi.... daca dau eu share in toate grupurile de pe nisa in care sunt inscris deja ma duc spre 100-200 vizitatori unici... daca mai dau si de vreo postare care sa prinda la public jubilez.... am avut un peak de 800 vizitatori unici vreo 5 zile am stat in zona asta....

Te-ai aruncat parca prea tare pe un domeniu foarte vast in loc sa te duci pe o nisa clara si sincer sa fiu am intrat pe site si nu am inteles despre ce e si cu ce e mai bun fata de cele deja existente
M-am aruncat pentru ca sunt genul "ori fac ceva, ori nu fac nimic", chiar daca stiu ca este nevoie de multa munca.
Am incercat cu facebook-ul insa lumea intra si iese ft. repede (logic, site-ul este aproape gol). Iar eu nu sunt un utilizator inrait de facebook, nu am foarte multi prieteni si nu sunt in foarte multe grupuri.
Pe ce site ai intrat... ? Eu nu l-am specificat.

PS: Am uitat sa precizez, site-ul este in engleza. Am modificat si in primul post...

Edited by SCN, 25 February 2015 - 21:23.

MooF2010

MooF2010

Senior Member

ai mai avut un topic care a fost sters.

Pune continut.... asteapta-te sa ai un 30 de membri dupa 2-3 luni.... si asta exact din cauza ca ai atacat un domeniu nu o nisa...

Si acum intrebare de baraj: Daca ai Q&A de ce folosesti si forum?

SCN

SCN

New Member

View PostMooF2010, on 25 februarie 2015 - 21:22, said:

ai mai avut un topic care a fost sters.

Pune continut.... asteapta-te sa ai un 30 de membri dupa 2-3 luni.... si asta exact din cauza ca ai atacat un domeniu nu o nisa...

Si acum intrebare de baraj: Daca ai Q&A de ce folosesti si forum?
1 Ok, nu ma gandeam ca ai apucat Posted Image Continutul este cat de cat centralizat dar mai este loc si timp de modificari, iar... mai bun... decat cele principale, nu prea are cum sa fie oricat mi-as dori... m-as multumi cu "destul de bun".
2 Sunt cam pesimist in privinta membrilor, daca nu fac eu sau altcineva, ceva (gen fake users).
Si nu cred ca tine neaaparat de continut, din contra, parerea mea este ca pe continut general si nu o anumita nisa (dar sa fie continut) utilizatorii au mai multe motive sa ramana.
3 Merg pe ideea ca in Q&A o sa fie intrebari scurte si doar raspunsuri simple si la obiect. Iar in forumuri am posibilitatea sa las discutiile sa devieze putin (exact ca acum, aici Posted Image) si sa fie mai generale, mai "pline".

Edited by SCN, 25 February 2015 - 21:37.

MooF2010

MooF2010

Senior Member

http://stackoverflow.com/ uite un site care foloseste Q&A foarte eficient.

In primul rand, cand te-ai inscris in motorul google ai specificat ca publicul tau nu e din romania? Si multe alte setari SEO.
Apoi nu o lua ca batjocora dar care e tema site-ului si nu vreau sa zici din nou despre orice ca nu exista. Nici softpedia nu este despre orice. Ca forumul a cam ajuns asa, asta e alta mancare de peste, sunt ani de zile la mijloc Eu zic sa ramai in Q&A si blog si la forum sa ii dai drumu dupa ce membrii tai incep sa posteze continut. Degeaba ai 1000 de membri daca posteaza doar 2.

Apoi pe blog postezi continut propriu. Reformuleaza, numai sa fie continut unic. Si eu mai iau stiri din alte ziare locale sau nationale insa le reformulez fiindca pe langa vizite pe mine ma intereseaza si propagarea in motorul Google, iar continutul copiat te trage in jos la indexare fiindca tu ai un raiting mult mai mic fata de sursa de la care copiezi.

Apoi da putina libertate utilizatorilor, eu de exemplu las sa comenteze cine vrea, faptul ca moderez manual comentariile asta e alta treaba.

Uite ce am reusit eu cu facebook, google+ si twitter. Si nu am nici un utilizator inregistrat, nu am apelat la infuzii de trafic... ci doar share, rugat prieteni sa dea share, postat in grupuri unde postarea mea avea interes....

Attached Files

Edited by MooF2010, 25 February 2015 - 22:43.

SCN

SCN

New Member

In primul rand, cand te-ai inscris in motorul google ai specificat ca publicul tau nu e din romania? Si multe alte setari SEO. - Da. Incerc pe cat posibil sa fac un SEO bun la el.
care e tema site-ului - Orice tine de categoriile afisate pe site Posted Image / in principiu, discutii libere si retea sociala.
Eu zic sa ramai in Q&A si blog si la forum sa ii dai drumu dupa ce membrii tai incep sa posteze continut. - Ok, multumesc pentru sfat.
Parerea mea, momentan: nu incurca cu nimic forumul daca exista, macar ca si link. Poate mai arunca cate cineva, ceva, pe-acolo Posted Image

Reamintesc intrebarile din primul post:
Cum fac rost de membrii ? Cum sa ii fac sa se inregistreze ? Cum sa-i fac sa ramana ? Cum sa-i fac sa posteze ?

Multumesc.

Edited by SCN, 25 February 2015 - 22:44.

MooF2010

MooF2010

Senior Member

Tu de ce ai ramas pe softpedia? Raspunsul la intrebarea asta este valabil si in cazul tau.

SCN

SCN

New Member

Pentru ca stiu ca are cine sa-mi raspunda la intrebari si cu cine discuta... si nu, asta nu e valabil si in cazul meu.
Nu te supara, dar as vrea sa citesc raspunsuri, nu intrebari deductive... gen:
"pentru a aduce utilizatori ar fi bine sa.... sau sa... daca nu sa...."
"pentru a-i face sa ramana trebuie sa ..."
"daca vrei sa scrie continut ..."
Multumesc.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate