Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lenovo Ideapad 3-15ALC6 LCFC HS46...

filtru de particule benzina GPF

Rascumparare titluri de stat TEZA...

Chirie la Administratia Fondului ...
 Fisuri anvelope?

Valabilitate permis auto cat. A s...

Caramida aparenta peste termosistem

Linistea din timpul penelor de cu...
 Achiziție laptop baterie det...

Cenzura in masa comentarii youtube

Inscriere copil la scoala in Roma...

exista adaptoare pentru baterii P...
 Sa folosim antivirus, antimalware?

SMS suspect livrare "posta ro...

Film original sau pirat?

Cum poti inregistra CD-uri in for...
 

Abonament telekom

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
paunaxdr

paunaxdr

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 24.02.2015
Buna seara,
De curand m-am decis sa imi schimb operatorul de cablu, de la RDS la Telekom.
In momentul de fata am de la RDS un decodor digital, dar nu HD. Il folosesc pe un televizor, iar pe celelalte doua televizoare folosesc cablu direct.
Intrebarea mea este daca imi iau decodor hd de la telekom, sa il pun pe unul dintre televizoare, pe celelalte doua mai pot sa bag direct cablul si sa prind canale?
Telekom-ul mi-a spus ca nu pot sa fac asta si ca trebuie sa imi iau cate un aparat pentru fiecare televizor, dar ma gandesc ca daca la RDS merge, ar trebui sa mearga.

#2
spider_zero_sapte

spider_zero_sapte

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,721
  • Înscris: 21.08.2007
Baftă!

#3
paunaxdr

paunaxdr

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 24.02.2015

View Postspider_zero_sapte, on 24 februarie 2015 - 23:45, said:

Baftă!
adica?

#4
anoniymus

anoniymus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,463
  • Înscris: 18.10.2014

View Postpaunaxdr, on 24 februarie 2015 - 23:47, said:

adica?
E posibil sa fi ales ceva prost.
:)

#5
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,349
  • Înscris: 23.02.2015
Sigur ca nu ,traducerea baftei de mai sus ! telekomul iti zice ca nu ,crezi  ca te-ar minti ei ,asa,pe fata ?

#6
jafjaf

jafjaf

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 571
  • Înscris: 28.11.2009
Telekomul te-a mintit,se poate.
Au inceput colaborarea cu un poential client cu o minciuna.Bafta....

#7
EllaBeauty

EllaBeauty

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,867
  • Înscris: 18.12.2011
de ce schimbi ceva ce merge bine si are pret mic ?

#8
PaulFCB

PaulFCB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,237
  • Înscris: 22.04.2009
Poate voia sa vada Champions League si la anul.

#9
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,030
  • Înscris: 10.07.2013

View Postpaunaxdr, on 24 februarie 2015 - 23:39, said:

Buna seara,
De curand m-am decis sa imi schimb operatorul de cablu, de la RDS la Telekom.
In momentul de fata am de la RDS un decodor digital, dar nu HD. Il folosesc pe un televizor, iar pe celelalte doua televizoare folosesc cablu direct.
Intrebarea mea este daca imi iau decodor hd de la telekom, sa il pun pe unul dintre televizoare, pe celelalte doua mai pot sa bag direct cablul si sa prind canale?
Telekom-ul mi-a spus ca nu pot sa fac asta si ca trebuie sa imi iau cate un aparat pentru fiecare televizor, dar ma gandesc ca daca la RDS merge, ar trebui sa mearga.

Ai grija cu telekom, ca mai erau unii pe aici pe care i-a pacalit cu abonament pe 3 ani!Posted Image

Edited by xmanyacs77, 25 February 2015 - 06:03.


#10
leomagic44

leomagic44

    Io, cu electronii.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,036
  • Înscris: 06.02.2012
Proasta alegere, mai gandestete.

#11
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,827
  • Înscris: 01.12.2001
STB HD de la T are urmatoarele iesiri video: HDMI, scart, component si composite.
Deci 4 iesiri. Nu are RF.
Deci poti conecta direct 4 TV-uri fara vreun distribuitor.
Dar vei vedea acelai program pe toate simultan. Si iti trebuie cablurile respective.

#12
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,937
  • Înscris: 20.06.2009

View Postdorin_2k, on 25 februarie 2015 - 07:30, said:

(...)
Dar vei vedea acelasi program pe toate simultan. (...)
Bună poanta...!Posted Image  Sunt absolut convins că inițiatorul va fi extaziat...!Posted Image

#13
blue74lion

blue74lion

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,942
  • Înscris: 24.04.2007

View Postpaunaxdr, on 24 februarie 2015 - 23:39, said:

Buna seara,
De curand m-am decis sa imi schimb operatorul de cablu, de la RDS la Telekom.
Tu esti real ? Chiar exista oameni care se aboneaza la telekom?

#14
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,349
  • Înscris: 23.02.2015
Exista,si inca de muulti ani .Si sunt si multumiti .pana nu incerci ceva ,de unde sa stii ?

#15
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,808
  • Înscris: 06.01.2008

View Postpaunaxdr, on 24 februarie 2015 - 23:39, said:

De curand m-am decis sa imi schimb operatorul de cablu, de la RDS la Telekom.
In momentul de fata am de la RDS un decodor digital, dar nu HD. Il folosesc pe un televizor, iar pe celelalte doua televizoare folosesc cablu direct.
Intrebarea mea este daca imi iau decodor hd de la telekom, sa il pun pe unul dintre televizoare, pe celelalte doua mai pot sa bag direct cablul si sa prind canale?
Telekom-ul mi-a spus ca nu pot sa fac asta si ca trebuie sa imi iau cate un aparat pentru fiecare televizor, dar ma gandesc ca daca la RDS merge, ar trebui sa mearga.
NU FACE GRESEALA SA RENUNTI LA RDS IN FAVOAREA TEPARILOR DE TELEKOM!!!
Singurul lucru ce-l au in comun cu T-Mobile e sigla asemanatoare. In rest de cand RTC si Cosmote au fuzionat in Telekom seriozitatea noii companii s-a apropiat de - infinit.


Daca vrei iti garantez acum cu semnatura si stampila ca vei plange dupa RDS la maxim 3-4 saptamani de cand vei trece pe Telekom.

Edited by Hider141, 25 February 2015 - 09:14.


#16
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,349
  • Înscris: 23.02.2015
Cu telekom sunt din 1994 ,si actual tot cu ei ,am avut si actualul rds intr-o alta locatie ,sincer nu m-a dat pe spate ,cel putin in viziunea mea la deranjamente sunt varza ,spre deosebire de telekom care rezolva prompt .avand mai multe echipe in teren .ca beneficiar deci al ambilor nu vad diferente asa notabile ,dar in fine ,e buzunarul fiecaruia .

#17
gabitu73

gabitu73

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 895
  • Înscris: 05.12.2008

View PostgingisKHAN2015, on 25 februarie 2015 - 09:29, said:

Cu telekom sunt din 1994 ,si actual tot cu ei ,am avut si actualul rds intr-o alta locatie ,sincer nu m-a dat pe spate ,cel putin in viziunea mea la deranjamente sunt varza ,spre deosebire de telekom care rezolva prompt .avand mai multe echipe in teren .ca beneficiar deci al ambilor nu vad diferente asa notabile ,dar in fine ,e buzunarul fiecaruia .
În privința deranjamentelor nu te pot contrazice ! Am RDS (tv,internet,telefonie) din anul 2009 și n-am avut niciun deranjament în toți acești ani deci nu pot spune cât de repede intervin! Dar Telekom-ului la fel de bine ar putea să i se spună:" Intreprinderea de stat socialistă telecom" pentru că încă au acele apucături din vremurile de mult apuse!

#18
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,349
  • Înscris: 23.02.2015
Este vorba despre altceva in deranjamente ,ca nu ai avut tu nu importa ,nu am avut nici eu ,dar sa ne oprim aici ca nu caut clienti pentru nimeni ,doar am remarcat o stare de fapt .Nu cred ca este unitar sistemul ,e posibil sa difere de la oras la oras ,ce nu -i cuser in Buzau sa functioneze ok in Iasi ,or etc .multumit am fost de ambele ,isi fac treaba,in sistem romanesc ce-i drept .

Edited by gingisKHAN2015, 25 February 2015 - 11:12.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate