![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Abonament telekom
Last Updated: Feb 25 2015 11:11, Started by
paunaxdr
, Feb 24 2015 23:39
·
0

Posted 24 February 2015 - 23:39

Buna seara,
De curand m-am decis sa imi schimb operatorul de cablu, de la RDS la Telekom. In momentul de fata am de la RDS un decodor digital, dar nu HD. Il folosesc pe un televizor, iar pe celelalte doua televizoare folosesc cablu direct. Intrebarea mea este daca imi iau decodor hd de la telekom, sa il pun pe unul dintre televizoare, pe celelalte doua mai pot sa bag direct cablul si sa prind canale? Telekom-ul mi-a spus ca nu pot sa fac asta si ca trebuie sa imi iau cate un aparat pentru fiecare televizor, dar ma gandesc ca daca la RDS merge, ar trebui sa mearga. |
Posted 24 February 2015 - 23:47

Posted 24 February 2015 - 23:48

Posted 24 February 2015 - 23:50

Sigur ca nu ,traducerea baftei de mai sus ! telekomul iti zice ca nu ,crezi ca te-ar minti ei ,asa,pe fata ?
|
Posted 24 February 2015 - 23:53

Telekomul te-a mintit,se poate.
Au inceput colaborarea cu un poential client cu o minciuna.Bafta.... |
Posted 25 February 2015 - 06:03

Buna seara, De curand m-am decis sa imi schimb operatorul de cablu, de la RDS la Telekom. In momentul de fata am de la RDS un decodor digital, dar nu HD. Il folosesc pe un televizor, iar pe celelalte doua televizoare folosesc cablu direct. Intrebarea mea este daca imi iau decodor hd de la telekom, sa il pun pe unul dintre televizoare, pe celelalte doua mai pot sa bag direct cablul si sa prind canale? Telekom-ul mi-a spus ca nu pot sa fac asta si ca trebuie sa imi iau cate un aparat pentru fiecare televizor, dar ma gandesc ca daca la RDS merge, ar trebui sa mearga. Ai grija cu telekom, ca mai erau unii pe aici pe care i-a pacalit cu abonament pe 3 ani! ![]() Edited by xmanyacs77, 25 February 2015 - 06:03. |
Posted 25 February 2015 - 07:30

STB HD de la T are urmatoarele iesiri video: HDMI, scart, component si composite.
Deci 4 iesiri. Nu are RF. Deci poti conecta direct 4 TV-uri fara vreun distribuitor. Dar vei vedea acelai program pe toate simultan. Si iti trebuie cablurile respective. |
Posted 25 February 2015 - 08:10

Posted 25 February 2015 - 08:55

Posted 25 February 2015 - 09:00

Exista,si inca de muulti ani .Si sunt si multumiti .pana nu incerci ceva ,de unde sa stii ?
|
Posted 25 February 2015 - 09:13

De curand m-am decis sa imi schimb operatorul de cablu, de la RDS la Telekom. In momentul de fata am de la RDS un decodor digital, dar nu HD. Il folosesc pe un televizor, iar pe celelalte doua televizoare folosesc cablu direct. Intrebarea mea este daca imi iau decodor hd de la telekom, sa il pun pe unul dintre televizoare, pe celelalte doua mai pot sa bag direct cablul si sa prind canale? Telekom-ul mi-a spus ca nu pot sa fac asta si ca trebuie sa imi iau cate un aparat pentru fiecare televizor, dar ma gandesc ca daca la RDS merge, ar trebui sa mearga. Singurul lucru ce-l au in comun cu T-Mobile e sigla asemanatoare. In rest de cand RTC si Cosmote au fuzionat in Telekom seriozitatea noii companii s-a apropiat de - infinit. Daca vrei iti garantez acum cu semnatura si stampila ca vei plange dupa RDS la maxim 3-4 saptamani de cand vei trece pe Telekom. Edited by Hider141, 25 February 2015 - 09:14. |
|
Posted 25 February 2015 - 09:29

Cu telekom sunt din 1994 ,si actual tot cu ei ,am avut si actualul rds intr-o alta locatie ,sincer nu m-a dat pe spate ,cel putin in viziunea mea la deranjamente sunt varza ,spre deosebire de telekom care rezolva prompt .avand mai multe echipe in teren .ca beneficiar deci al ambilor nu vad diferente asa notabile ,dar in fine ,e buzunarul fiecaruia .
|
Posted 25 February 2015 - 10:24

Cu telekom sunt din 1994 ,si actual tot cu ei ,am avut si actualul rds intr-o alta locatie ,sincer nu m-a dat pe spate ,cel putin in viziunea mea la deranjamente sunt varza ,spre deosebire de telekom care rezolva prompt .avand mai multe echipe in teren .ca beneficiar deci al ambilor nu vad diferente asa notabile ,dar in fine ,e buzunarul fiecaruia . |
Posted 25 February 2015 - 11:11

Este vorba despre altceva in deranjamente ,ca nu ai avut tu nu importa ,nu am avut nici eu ,dar sa ne oprim aici ca nu caut clienti pentru nimeni ,doar am remarcat o stare de fapt .Nu cred ca este unitar sistemul ,e posibil sa difere de la oras la oras ,ce nu -i cuser in Buzau sa functioneze ok in Iasi ,or etc .multumit am fost de ambele ,isi fac treaba,in sistem romanesc ce-i drept .
Edited by gingisKHAN2015, 25 February 2015 - 11:12. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users