![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Despăgubire asigurare locuinta
Last Updated: Nov 07 2018 07:30, Started by
imlaurentiu
, Feb 24 2015 19:46
·
0

Posted 24 February 2015 - 19:46

Va salut!
As avea niste nelămuriri , daca se pricepe cineva. Daca am 2 asigurări pentru o casa, una obligatorie si una facultativa, in ambele se prevede despăgubirea in caz de alunecări de teren iar terenul a început sa alunece, apărând crăpături in fundația casei si la pereți, la fata locului a fost o comisie ISU si așteptam constatarea lor. Întrebarile mele sunt: 1. Pot cere despăgubiri si daca da oare primesc întreaga suma asigurata sau doar un procent care ar trebui sa acopere reparația daunelor? 2. Mai pot asigura apoi casa? Întreb pentru ca terenul va aluneca mereu cate puțin , in timp, si chiar daca fac reparații vor apărea iar crăpături, iar daca doar voi fi despăgubit parțial pentru reparatii , macar sa stiu ca ma pot asigura in continuare in caz ca terenul se mișca mai tare si casa va fi grav avariata. Mulțumesc! |
Posted 24 February 2015 - 20:00

E posibil ca sa nu-ti mai faca asigurare a doua oara.
|
Posted 24 February 2015 - 20:01

1 - dupa constatarea ISU deschizi dosar de dauna (chiar si inainte de preferat deoarece va veni si un inspector de daune sa constate si cuvantul lui cantareste greu pe langa constatarea ISU)
2 - in functie de natura constatarii asuguratorul va apela ori la PAD ori la polita facultativa (in cazul tau la PAD) 3 - se despagubesc reparatiile, toata suma se da doar in cazul in care dauna depaseste 10k/20k Atentie - in cazul in care se depaseste suma despagubita depaseste valoarea politei obligatorii pentru diferenta se va apela si la polita facultativa - Daca este depasita suma PAD in cazul unei daune sau daune repetate(mai multe despagubiri) va trebui sa mai faci o polita PAD - Cand deschizi dosarul de dauna trebuie sa vezi daca asiguratorul pe langa reparatiile locuintei iti acorda despagubire si pentru indepartarea cauzei, respectiv intarirea solului/subzidire |
Posted 24 February 2015 - 20:15

Bine punctat la ultima liniuta,bravo,krax.
Asa ca, deschide ochii bine imlaurentiu. Edited by ddaannii, 24 February 2015 - 20:15. |
Posted 24 February 2015 - 20:26

Daca imobilul era " asigurabil " la momentul incheierii politei , mi se pare logic ca orice dauna si orice reparatie care a intervenit pe parcursul derularii contractului de asigurare sa impuna faptul ca imobilul este " asigurabil " in continuare .
In cazul asigurarilor auto se face automat aceasta chestie . Adica cum? . Daca-mi repar masina intr-un service o duc in curte si o fac cotet de gaini ? Nu mai circul cu ea pe drumurile publice ? Edited by tiopedi, 24 February 2015 - 20:27. |
Posted 24 February 2015 - 20:48

Posted 07 November 2018 - 07:30

Vreo veste de la asigurator?Ce s-a mai intamplat cu cazul?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users