Cum isi cresc parintii crestini copiii?
Last Updated: Feb 26 2015 09:58, Started by
Dude_2nd
, Feb 21 2015 14:13
·
0

Posted 21 February 2015 - 14:13

Considerati ca aceast parinte isi educa corect copilul, sau ar trebui decazut din drepturi?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/cOogipLcDus?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 21 February 2015 - 14:14

E mult prea restrictiv. Daca acel copil se joaca cu o figurina intruchipand un vrajitor asa cum se poate citi in basme, nu inseamna ca automat va practica ceva ocultism.
|
Posted 21 February 2015 - 14:15

E mult prea restrictiv. Daca acel copil se joaca cu o figurina intruchipand un vrajitor asa cum se poate citi in basme, nu inseamna ca automat va practica ceva ocultism. acel parinte inconstient, ar necesita decaderea din drepturi? Edited by Dude_2nd, 21 February 2015 - 14:16. |
Posted 21 February 2015 - 14:18

Posted 21 February 2015 - 14:19

Considerati ca aceast parinte isi educa corect copilul, sau ar trebui decazut din drepturi? [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/cOogipLcDus?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Daca nu ai observat, e vorba de desene animate. |
Posted 21 February 2015 - 14:20

Posted 21 February 2015 - 14:23

Considerati ca aceast parinte isi educa corect copilul, sau ar trebui decazut din drepturi? [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/cOogipLcDus?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Decazut nu ar trebui sa fie. Dar ar trebui sa fie supus unui program de dez-atotindobitocire, la fel ca si odrasla sa, pentru a minimaliza riscul de atotindobitocire pentru societate. |
Posted 21 February 2015 - 14:28

Posted 21 February 2015 - 14:30

Chestionarul are ceva lacune. În primul rînd, orice chestionar care se vrea reprezentativ are și opțiunea Nu știu/Nu răspund/Mă abțin, astfel încît să poată vota și cei care optează pentru varianta aceasta.
În al doilea rînd nu știu ce legătură poate fi între niște jucării nevinovate și învățătura creștină. O fi avînd legătură cu cea yehovistă. Nu are nici o noimă filmulețul acela. Pare doar propagandistic. În consecință, nu se poate răspunde la așa ceva. ![]() |
|
Posted 21 February 2015 - 14:33

Chestionarul are ceva lacune. În primul rînd, orice chestionar care se vrea reprezentativ are și opțiunea Nu știu/Nu răspund/Mă abțin, astfel încît să poată vota și cei care optează pentru varianta aceasta. În al doilea rînd nu știu ce legătură poate fi între niște jucării nevinovate și învățătura creștină. O fi avînd legătură cu cea yehovistă. Nu are nici o noimă filmulețul acela. Pare doar propagandistic. În consecință, nu se poate răspunde la așa ceva. ![]() Nu are nici o lacuna, si nu ai decat cele 2 optiuni! ![]() please proceed!
Decazut nu ar trebui sa fie. Dar ar trebui sa fie supus unui program de dez-atotindobitocire, la fel ca si odrasla sa, pentru a minimaliza riscul de atotindobitocire pentru societate. Care e cea mai convenabila? Edited by Dude_2nd, 21 February 2015 - 14:32. |
Posted 21 February 2015 - 14:33

Posted 21 February 2015 - 14:34

Am niște întrebări:
Al cărei nații este Iehova șăful religiei? Care oameni cred în Iehova? Este o țară anume pe Pământ în care locuitorii ei se închină la Iehova? Edited by ascended, 21 February 2015 - 14:35. |
Posted 21 February 2015 - 14:35

Posted 21 February 2015 - 14:37

acel parinte inconstient, ar necesita decaderea din drepturi? ![]()
ai merita decazuta din drepturi, cu incapatanarea asta! ![]() |
|
Posted 21 February 2015 - 14:38

Chestionarul are ceva lacune. În primul rînd, orice chestionar care se vrea reprezentativ are și opțiunea Nu știu/Nu răspund/Mă abțin, astfel încît să poată vota și cei care optează pentru varianta aceasta. În al doilea rînd nu știu ce legătură poate fi între niște jucării nevinovate și învățătura creștină. O fi avînd legătură cu cea yehovistă. Nu are nici o noimă filmulețul acela. Pare doar propagandistic. În consecință, nu se poate răspunde la așa ceva. ![]() ![]() Restul e ![]() ![]() Edited by Teophileos, 21 February 2015 - 14:40. |
Posted 21 February 2015 - 14:40

frate lasa-ne cu secta ta de oameni spalati pe creier. Du-te, citeste o carte, bea o cafea, urmareste un film, nu-ti mai bate capul cu un subiect de discutie atat de absurd si tembel.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users