![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Update offline Bitdefender Total Security 2014
Last Updated: Mar 05 2015 22:49, Started by
BG_183
, Feb 19 2015 00:59
·
0

Posted 19 February 2015 - 00:59

Salut.
Zilele astea am facut instalari de windows pe 3 pc-uri. Vreau sa spun ca update-ul lu' nenea Bitdefender a durat cat instalarea windows-ului + a driverelor: 45 min - 1h, la o viteza a netului masurata de ~90 Mbps. Avea de downloadat 333 MB de update-uri, si le facea agale rau: mai downloada 20 MB, mai statea 3-4 minute degeaba, iar mai downloada 40 MB, iar lua pauza de 5 minute. Asta pe 3 pc-uri, si mai am de instalat si pe altele. E vreo metoda sa downloadez doar O DATA update-urile si dupa sa le instalez offline pe celelalte pc-uri ? Ar fi muuuult mai rapid. Am gasit ceva aici, pt bitdefenderul meu e un fisier de 133 MB numit weekly.exe. Pare sa nu fie suficient din moment ce cand fac update online imi zice ca are de downloadat 333 MB. Ziceti-mi ca mai e alta varianta. Merci anticipat. |
Posted 19 February 2015 - 08:36

Daca ai licenta/e pentru aceasta versiune de bitdefender, de ce nu trimiti un mail echipei de suport? ei sunt cei mai in masura sa-ti raspunda.
|
Posted 19 February 2015 - 08:37

Practic iti trebuie un program care monitorizeaza fisierele downloadate.
|
Posted 19 February 2015 - 10:50

Daca ai licenta/e pentru aceasta versiune de bitdefender, de ce nu trimiti un mail echipei de suport? ei sunt cei mai in masura sa-ti raspunda.....
salut, BitDefender au cel mai prost suport tehnic.........de fiecare data cind am apelat a raspuns cel mai devreme dupa 30 de zile......indiferent ca am apelat din Romania sau din afara. o zi buna, laurentiu Edited by laurentiu_florin, 19 February 2015 - 10:50. |
Posted 05 March 2015 - 22:49

Quote BitDefender au cel mai prost suport tehnic ![]() Ca eu voiam sa donez -cuiva caruia-i trebuie- o licenta Bitedefender Internet Security 2015. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users