![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Update offline Bitdefender Total Security 2014
Last Updated: Mar 05 2015 22:49, Started by
BG_183
, Feb 19 2015 00:59
·
0

Posted 19 February 2015 - 00:59

Salut.
Zilele astea am facut instalari de windows pe 3 pc-uri. Vreau sa spun ca update-ul lu' nenea Bitdefender a durat cat instalarea windows-ului + a driverelor: 45 min - 1h, la o viteza a netului masurata de ~90 Mbps. Avea de downloadat 333 MB de update-uri, si le facea agale rau: mai downloada 20 MB, mai statea 3-4 minute degeaba, iar mai downloada 40 MB, iar lua pauza de 5 minute. Asta pe 3 pc-uri, si mai am de instalat si pe altele. E vreo metoda sa downloadez doar O DATA update-urile si dupa sa le instalez offline pe celelalte pc-uri ? Ar fi muuuult mai rapid. Am gasit ceva aici, pt bitdefenderul meu e un fisier de 133 MB numit weekly.exe. Pare sa nu fie suficient din moment ce cand fac update online imi zice ca are de downloadat 333 MB. Ziceti-mi ca mai e alta varianta. Merci anticipat. |
Posted 19 February 2015 - 08:36

Daca ai licenta/e pentru aceasta versiune de bitdefender, de ce nu trimiti un mail echipei de suport? ei sunt cei mai in masura sa-ti raspunda.
|
Posted 19 February 2015 - 08:37

Practic iti trebuie un program care monitorizeaza fisierele downloadate.
|
Posted 19 February 2015 - 10:50

Daca ai licenta/e pentru aceasta versiune de bitdefender, de ce nu trimiti un mail echipei de suport? ei sunt cei mai in masura sa-ti raspunda.....
salut, BitDefender au cel mai prost suport tehnic.........de fiecare data cind am apelat a raspuns cel mai devreme dupa 30 de zile......indiferent ca am apelat din Romania sau din afara. o zi buna, laurentiu Edited by laurentiu_florin, 19 February 2015 - 10:50. |
Posted 05 March 2015 - 22:49

Quote BitDefender au cel mai prost suport tehnic ![]() Ca eu voiam sa donez -cuiva caruia-i trebuie- o licenta Bitedefender Internet Security 2015. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users