Avantgarden Tractorul - Brasov
Last Updated: Jul 10 2016 17:03, Started by
cormelus
, Feb 18 2015 13:17
·
0

Posted 08 April 2015 - 17:20

Din ce comentezi tu deduc faptul ca tie iti convine sa platesti 6kE in plus, nu cred tuturora le convine.
Sinaia era exemplu de tzapa, si tzapa data celor care isi permit mai mult decat un aparatament de "saraci" Edited by smardu, 08 April 2015 - 17:20. |
Posted 08 April 2015 - 17:39

smardu, on 08 aprilie 2015 - 17:20, said:
Din ce comentezi tu deduc faptul ca tie iti convine sa platesti 6kE in plus, nu cred tuturora le convine. Sinaia era exemplu de tzapa, si tzapa data celor care isi permit mai mult decat un aparatament de "saraci" |
Posted 08 April 2015 - 18:38

Nu vai, aleg ce e mai potrivit si inghit nodurile, nici eu nu am bani sa platesc cash. Nu vad de ce esti de acord sa dai 6kE in plus doar pentru ca iti cumperi ceva cu credit. La fel ca mine mai era cineva de aceeasi parere. 6kE inseamna toata mobila din casa plus electrocasnice.
L-ai luat, l-ai luat, eu personal ma duceam la altii. Edited by smardu, 08 April 2015 - 18:38. |
Posted 09 April 2015 - 07:51

Eu mi-am luat in Avantgarden Tractorul un apartament de 2 camere. Am fost si la Urban, Casa Nobel... Toti practica preturi diferite ptr plata cash si plata prin credit bancar, bineinteles exceptie fac cei de la Isaran :-). Sunt multumita de ce am achizitionat (credit prima casa).
O zi buna! |
Posted 27 April 2015 - 10:09

cormelus, on 25 februarie 2015 - 13:10, said:
Singurul defect care ma nemultumeste (provizoru) este drumul...dar sa speram ca anul acesta se va rezolva. ![]() |
Posted 27 April 2015 - 10:27

Aveți informații legate de încălzirea in pardoseala ?Multumesc!
|
Posted 28 April 2015 - 12:14

horitecu, on 22 martie 2015 - 21:09, said: [ http://i60.tinypic.com/106zvhc.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] De la dreapta la stanga: pretul cu plata in avans, pretul la plata jumatate avans, jumatate la finalizare si pretul pentru plata prin credit. In general, cam 4-5000 de euro in plus. Blocul va fi gata in vara lui 2017, banuiesc ca inca nu s-au apucat de el. Stie cineva, pentru blocurile in care mai este de vanzare cate un apartament, se pastreaza diferentele de pret in plus pentru plata prin credit? De exemplu, in blocul C12 mai e de vanzare un apartament cu trei camere si blocul va fi predat in octombrie anul asta. Deci banii ii vor incasa de la banca in sase luni, asa ca nu mi se par justificati aia 4-5.000 de euro in plus.Sau la blocul W1, cu predare in iulie 2015, unde mai e disponibil un apartament cu 2 camere. Stie cineva ce diferente sunt intre blocurile de 6 etaje si cele de 8 etaje? |
Posted 14 May 2015 - 11:57

horitecu, on 22 martie 2015 - 21:09, said: [ http://i60.tinypic.com/106zvhc.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] De la dreapta la stanga: pretul cu plata in avans, pretul la plata jumatate avans, jumatate la finalizare si pretul pentru plata prin credit. In general, cam 4-5000 de euro in plus. Blocul va fi gata in vara lui 2017, banuiesc ca inca nu s-au apucat de el. Din pacate nu te pot ajuta cu informatii, poate cei care si-au luat in Avantgarden Tractorul, desi vad ca nu prea mai scrie nimeni pe aici. Eu, pana la urma, am primit o oferta de la Casa Nobel. |
Posted 19 May 2015 - 20:52

popson1986, on 28 aprilie 2015 - 12:14, said: Stie cineva, pentru blocurile in care mai este de vanzare cate un apartament, se pastreaza diferentele de pret in plus pentru plata prin credit? De exemplu, in blocul C12 mai e de vanzare un apartament cu trei camere si blocul va fi predat in octombrie anul asta. Deci banii ii vor incasa de la banca in sase luni, asa ca nu mi se par justificati aia 4-5.000 de euro in plus.Sau la blocul W1, cu predare in iulie 2015, unde mai e disponibil un apartament cu 2 camere. Stie cineva ce diferente sunt intre blocurile de 6 etaje si cele de 8 etaje? Toate informatiile le poti primi de la un agent de vanzari.( Pe partea de preturi si modalitati de plata). Este o diferenta intre blocurile cu 6 si 8 etaje..apartamentele sunt diferite |
Posted 15 October 2015 - 12:50

Salutare,
Am semnat si eu recent antecontractul de vanzare-cumparare si am platit avansul pentru un apartament cu 2 camere in W2, bloc ce va fi finalizat in decembrie 2016. Apartamentul va fi cumparat cu Prima Casa. Am o rugaminte la cineva care are contextul similar cu al meu (Prima Casa + avansul platit) si a ajuns sa se mute si sa inceapa sa plateasca rate (deci a terminat cu bataia de cap cu notarul, actele, etc). O descriere cat mai amanuntita a cheltuielilor ar fi bine venita, si daca nu amanuntita ar fi ok si o lista de cheltuieli medii/mari (de la 100-200E in sus). Asta doar pentru a avea lumea (printre care si eu ![]() Mai intrebase cineva mai sus, dar nu am vazut sa i se raspunda; apropo de incalzirea prin podea ce stiti? E la alegere pe camere? Cat costa? Detalii... Mersi anticipat. |
|
Posted 19 October 2015 - 05:22

Daca se poate opta pt incalzire in pardoseala nu mai sta pe ganduri.
|
Posted 07 December 2015 - 13:16

Buna ziua tuturor! Am vazut ca a mai ridicat cineva problema asta, dar parca as vrea si eu ceva sfaturi: ma gandeam sa fac un antecontract pentru un apartament in noul ansamblu Maurer Residence din Tractorul. Mi-a placut amplasarea si cred ca m-as incadra cu banii pentru un apartament de trei camere de 66 mp. Insa a intervenit povestea cu DNA-ul despre care am citit si in presa online, si pe forumul Avantgarden de aici, de pe Softpedia. Zvonurile zic ca situatia e destul de incurcata (ca l-ar fi ridicat DNA-ul la sapte dimineata de acasa pe Simon Maurer si l-ar fi tinut peste 10 ore la audieri) si ca mai dureaza cateva luni pana o sa se hotarasca intr-un fel. In conditiile astea, parca nu m-as aventura sa dau banii de avans, pentru ca as vrea sa platesc mai mult de prima data si nu stiu sigur daca merita riscul. Cei care ati mai cumparat prin zona, la alti dezvoltatori, ce ati mai auzit despre povestea asta, ca vestea merge, nu sta pe loc si de cele mai multe ori, auzi adevarul de la concurenta, nu de la sursa!
![]() |
Posted 09 December 2015 - 09:39

Hai ca aici nu cred ca iti va raspunde nimeni! In afara faptului ca au fost asociati, nu cred ca se baga in afacerile lui Simon Maurer si nu cred ca le pasa de ancheta la DNA si de faptul ca lumea sta in dubiu daca sa cumpere sau nu de la el
![]() ![]() |
Posted 09 February 2016 - 13:22

rgica69, on 09 decembrie 2015 - 09:39, said:
Hai ca aici nu cred ca iti va raspunde nimeni! In afara faptului ca au fost asociati, nu cred ca se baga in afacerile lui Simon Maurer si nu cred ca le pasa de ancheta la DNA si de faptul ca lumea sta in dubiu daca sa cumpere sau nu de la el ![]() ![]() Nici nu-mi doresc in mod deosebit sa mi se raspunda la postari! Eu nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, vreau doar sa trag un semnal de alarama, ca oamenii sa deschida bine ochii si sa stie cu cine au de-a face! Sa caste ochii si sa nu deschida buzunarul in fata unuia care se da cinstit si credincios si, in realitate, e doar un impostor care face parada de corectitudine, dar in realitate e dispus sa dea spagi ca sa isi vada linistiti de afaceri. Ma refer la Simon Maurer, care e acum cercetat de procurorii DNA pentru Avantgarden. Ancheta inca nu s-a finalizat, dar nu mai e mult. |
Posted 09 February 2016 - 15:34

ioanraspopitul, on 09 februarie 2016 - 13:22, said:
Nici nu-mi doresc in mod deosebit sa mi se raspunda la postari! Eu nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, vreau doar sa trag un semnal de alarama, ca oamenii sa deschida bine ochii si sa stie cu cine au de-a face! Sa caste ochii si sa nu deschida buzunarul in fata unuia care se da cinstit si credincios si, in realitate, e doar un impostor care face parada de corectitudine, dar in realitate e dispus sa dea spagi ca sa isi vada linistiti de afaceri. Ma refer la Simon Maurer, care e acum cercetat de procurorii DNA pentru Avantgarden. Ancheta inca nu s-a finalizat, dar nu mai e mult. Hai domle, ca ce a facut Simon Maurer la Avantgarden fac toti! Ca fara un pic de spaga nu se misca nimic in Romanica, peste tot trebuie sa ungi surubul ca sa functioneze bine. Si procurorii aia de la DNA tot oameni sunt si ei, ce crezi ca nu primesc atentii? De ce crezi ca asta e liber si nu se mai tie nimic de ancheta? |
|
Posted 26 May 2016 - 18:13

Buna seara. Îmi poate spune va rog cineva, care este dimensiunea boxei? Multumesc frumos.
|
Posted 10 July 2016 - 17:03

Salutare,
Stie cineva, se poate pune fibra de la RDS, exista solutie tehnica? 500 / 1000mbs? Merci |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users