![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Radio pe forum
Last Updated: Feb 16 2015 18:36, Started by
lucy_cool
, Feb 16 2015 18:04
·
0

Posted 16 February 2015 - 18:04

Salutare, in primul rand vreau sa imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, mi s-a parut cea mai potrivita zona...
Am un radio online facut dintr-un VPS si un forum ce foloseste IP.Board. As dori ca pe forum sa cante acest radio, momentan am pus radio zu. |
Posted 16 February 2015 - 18:18

Pui un jwplayer pe forum care sa-ti cante manelele ca pun pariu ca asa e din moment ce vrei sa faci atrocitatea asta
![]() |
Posted 16 February 2015 - 18:36

Salutare, in primul rand vreau sa imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, mi s-a parut cea mai potrivita zona... Am un radio online facut dintr-un VPS si un forum ce foloseste IP.Board. As dori ca pe forum sa cante acest radio, momentan am pus radio zu. Virtual DJ Daca doresti doar muzica ta , ai nevoie ca in radacina acelui forum sa fie introdus si un player anume,cateva coduri,setari si este ok. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users