![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
reciever HD digi tv in anglia
Last Updated: Feb 17 2015 04:22, Started by
canishu
, Feb 16 2015 15:40
·
0

Posted 16 February 2015 - 15:40

salut.
cartela o sa mi-o aduca cineva din romania. nu tare ma pricep la ce reciver e compatibil cu digi si as vrea sa imi recomandati ceva ce pot cumpara de aici. de preferat de pe amazon.co.uk multumesc, Bogdan |
Posted 16 February 2015 - 16:23

Sa-ti aduca si receiverul pentru ca nu merg decat impreuna, nu poti cumpara alt receiver.
Nu uita sa platesti taxa tv in UK. ![]() |
Posted 16 February 2015 - 16:24

Nu va merge cartela decat imperecheata cu reciever-ul Digi din care a fost scoasa!
![]() |
Posted 16 February 2015 - 16:28

Cutiaviselor, ceva...if money doesn't matter.
![]() Receiverul HD din cate stiu eu se instaleaza mai greu deoarece nu are menu de service. Posibil sa ma insel. Edited by spider_zero_sapte, 16 February 2015 - 16:28. |
Posted 16 February 2015 - 17:31

Merge la FocusSat si FreeSat sa iei doar cartela pt alt receptor DVB-S/S2.
|
Posted 16 February 2015 - 18:57

deci, cand o sa mearga sa ceara o a doua cartela trebuie sa cumpere si un receiver de la erdeesh?
ceva ideei cat costa unul pt format HD? oare trebuie sa schimb oala pt a receptiona in HD? momentan am un receiver SD si merge ok. mai putin cand ploua tare, dar la cat stau eu la tv e ok.
Nu uita sa platesti taxa tv in UK. ![]() ![]() Edited by canishu, 16 February 2015 - 19:01. |
Posted 16 February 2015 - 19:45

Antena nu trebuie sa o schimbi.
Din ce stiu receiverul nu e scump dar trebuie sa ai noroc sa fie pe stoc. |
Posted 16 February 2015 - 21:10

Iti cumperi un receiver de satelit care sa suporte un CAM (cu cartela aferenta) CI+ de la RCS si ai rezolvat problema.
Atentie sa accepte CAM nu cartela singura. |
Posted 16 February 2015 - 22:15

Citesc forumul de ceva vreme ... dar nu m-am putut abtine la ce balarii am citit pe aici si m-am inregistrat .
Ce ti-a scris @alexa32 se impune ... restul sunt aberatii si idiotenii ... auzi tu , Dreambox .. CAM .. CI+ ... habar nu aveti ce-i cu voi .. daca sunteti pe langa subiect nu dati frate sfaturi aiurea .. aveti si sute de posturi si va mai crede lumea .. Ce sa faca omul cu dreamul fara BK ... sau ce sa faca omul cu un cam ce sa foloseste la Cablu pentru vizionarea prin satelit ... @canishu ... sa-ti ia receptor cu tot cu card ... altfel nu va merge , sunt imperecheate si divortul e scump rau . |
|
Posted 16 February 2015 - 23:21

ok. merci mult.
o interbere mai am si va las. pt ca am deja un receiver, iar cel hd il vreau in alta camera, LNB-ul trebuie sa il schimb cu unul dublu. din cate imi aduc aminte , cand am montat antenna m-am chinuit un pic cu LNb-ul ce a venit cu antenna si am ajuns sa il pun pe cel de la RDS desi pe hartie celalalt era mai bun. intrebarea e : vinde rds LNB dublu? sau ce ar trebuii sa cumpar sa mearga ok? |
Posted 16 February 2015 - 23:33

Ia-l pe asta _http://www.ebay.co.uk/itm/INVERTO-BLACK-ULTRA-HIGH-GAIN-TWIN-HDTV-DVB-S2-COMLIANT-40MM-/261771040383?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3cf2c5167f
|
Posted 17 February 2015 - 04:22

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users