![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Isaran Residence - locatari si viitori locatari
Last Updated: Dec 08 2021 12:20, Started by
Ebenize
, Feb 15 2015 23:13
·
0

Posted 15 February 2015 - 23:13

Am creat acest topic pentru actualii si viitorii locatari a blocurilor "Isaran Residence". M-am gandit ca poate prin acesta, unii dintre noi care evident accesam acest forum, ne putem rezolva problemele mai usor in cazul in care vor exista fie cu vecinii sau administratia si astfel putem imparti informatii, plangeri, reclamatii fara sa batem la usa sau sa punem afise lipite pe geamul scarii, usa apartamentului etc. Totodata se pot posta si pareri pro/ contra despre apartament si eventual solutii care le pot fi de folos celorlalti locatari. Nu stiu cat de util va fi acest topic si cati il vor accesa dar vom vedea pe viitor
![]() Edited by Ebenize, 15 February 2015 - 23:18. |
Posted 16 February 2015 - 07:03

In ce zona folclorica se afla cartierul?
Se vrea a fi un fel de zona a reclamatiilor sau mutat asociatia de locatari aici? |
Posted 16 February 2015 - 07:49

am uitat sa scriu ca e din Brasov. Rog un moderator sa scrie sus in titlu brasov
|
Posted 16 February 2015 - 12:54

Am creat acest topic pentru actualii si viitorii locatari a blocurilor "Isaran Residence". M-am gandit ca poate prin acesta, unii dintre noi care evident accesam acest forum, ne putem rezolva problemele mai usor in cazul in care vor exista fie cu vecinii sau administratia si astfel putem imparti informatii, plangeri, reclamatii fara sa batem la usa sau sa punem afise lipite pe geamul scarii, usa apartamentului etc. Totodata se pot posta si pareri pro/ contra despre apartament si eventual solutii care le pot fi de folos celorlalti locatari. Nu stiu cat de util va fi acest topic si cati il vor accesa dar vom vedea pe viitor ![]() Buna treaba, sper sa se mute aici toti cei ce au cumparat sau urmeaza sa cumpere si sa-i lase pe arici-pogonicii carcotasi sa vorbeasca intre ei, desi am curaj sa pun pariu ca o sa ii vedem comentand si aici pentru ca nu se pot abtine... ![]() |
Posted 16 February 2015 - 13:20

Felicitari ebenize ! Pentru initiativa.
Merg ai eu pe pariul tau tickone :-) A intrebat cineva si pe celalalt topic. Cand se face actul de predare- primire inainte sau dupa vanzare- cumparare. Poate saptamana asta ajung si la faza asta. :-) |
Posted 16 February 2015 - 13:54

Felicitari ebenize ! Pentru initiativa. Merg ai eu pe pariul tau tickone :-) A intrebat cineva si pe celalalt topic. Cand se face actul de predare- primire inainte sau dupa vanzare- cumparare. Poate saptamana asta ajung si la faza asta. :-) |
Posted 16 February 2015 - 17:50

Eh clar or sa vina smecherasii forumisti sa isi mai dea nitel cu parerea ca doar nu ii costa nimic
![]() ![]() |
Posted 16 February 2015 - 18:37

Pai si daca e gata, ti-l preda in aceeasi zi in care semnezi sau mai astepti cateva zile?
|
|
Posted 16 February 2015 - 19:43

Dupa ce ai contractul de vanzare-cumparare mergi cu el la banca. Banca vireaza in contul celor de la isaran banii si iti da o chitana, cu aceasta mergi pe santier si primesti cheile. In functie de banca viramentul se poate face in aceeasi zi sau in 2 zile... La BT mi-au spus ca vireaza in aceeasi, binenteles in functie de ora la care ajunge la ei contractul, daca ma merg dupa ora 15 sunt sigur ca vor vira a 2- zi.
|
Posted 16 February 2015 - 20:22

Prinde contur si scara A, sistemul de iluminat ambiental functioneaza, s-a facut cratenie in mare, apartamentele sunt inchise cu cheia. La etajul 8 singurul contor electric montat este cel de la apartamentul meu momentan (tablou electric apartamentele de la et 7 si 8).
|
Posted 16 February 2015 - 20:30

Prinde contur si scara A, sistemul de iluminat ambiental functioneaza, s-a facut cratenie in mare, apartamentele sunt inchise cu cheia. La etajul 8 singurul contor electric montat este cel de la apartamentul meu momentan (tablou electric apartamentele de la et 7 si 8). |
Posted 17 February 2015 - 18:09

Am avut astazi ceva treaba prin zona si am aruncat o privire, se lucreaza intens, agitatie multa....la blocul doi vad ca trag tare la compartimentare etaj 8 plus ca se pregateste din ce am putut vedea cofrajul pentru placa intre etajele 8 si 9, au adus materiale asa ca sunt semne de dezmortire dupa iarna....
|
Posted 18 February 2015 - 04:56

Stie cineva de ce s-a schimbat numele proprietarului de la Isaran? Pe antecontract este o persoana iar pe contractul de vânz-cump alt nume...
|
|
Posted 18 February 2015 - 07:28

Eu stiu ca e fratele lui fadi si sunt asociati. Nu l-am cunoscut decat pe fadi.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users