![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Stabilitatea Mac OS - un mit
Last Updated: Dec 10 2015 08:55, Started by
moldoveanca2000
, Feb 15 2015 14:53
·
0

Posted 09 December 2015 - 17:41

Majoritatea nu prea inteleg ca pentru a vedea un film un american, german sau francez utilizeaza serviciile online de inchiriere a filmelor si pentru asta nu e nevoie de VLC sau alte minuni. Iar cei care cumpara BR-Disk sau DVD-uri utiliseaza playere conectate la TV nu vreun program anume pe Windows sau Mac. Noi suntem alta lume: piratam, descarcam, cautam subtitrare si redam. Eu cand is pa-pa din Ro abia daca am simtit nevoia sa piratez ceva. Serviciile de streaming sunt arhisuficiente. Pentru asta utilizez un Chromebook.
Edited by LeopardSurd, 09 December 2015 - 17:42. |
Posted 09 December 2015 - 17:51

OSX fata de Windows ii ca Audi fata de troshkoleta. Zic asta avind Windows
![]() |
Posted 09 December 2015 - 18:13

In trecere p-aici, nu am OSX.
Majoritatea nu prea inteleg ca pentru a vedea un film un american, german sau francez utilizeaza serviciile online de inchiriere a filmelor si pentru asta nu e nevoie de VLC sau alte minuni. Iar cei care cumpara BR-Disk sau DVD-uri utiliseaza playere conectate la TV nu vreun program anume pe Windows sau Mac. Noi suntem alta lume: piratam, descarcam, cautam subtitrare si redam. Eu cand is pa-pa din Ro abia daca am simtit nevoia sa piratez ceva. Serviciile de streaming sunt arhisuficiente. Pentru asta utilizez un Chromebook. |
Posted 09 December 2015 - 19:53

In trecere p-aici, nu am OSX. Scuzati offtopicul, cat costa streamingul asta? Pana dau google. |
Posted 10 December 2015 - 08:55

OSX fata de Windows ii ca Audi fata de troshkoleta. Zic asta avind Windows ![]() ![]() Oricum Windows 10 e din alt film, sunt extrem de multumit de el (in toate variantele: Windos Pro 10 achizitionat cu Surface Pro 4, upgrade de la 8.1, upgrade de la 7) - functioneaza impecabil si este de departe cel mai bun Windows creat vreodata. OS X are si el avantajele sale, uneori. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users